- 23 Şubat 2022
- 6
- -2
- 6
- 23
- Konu Sahibi Neslihan8905
-
24 yaşındayım evli değilim. Annem evlendiğinde 19muş ben 20de doğmuşum. Ondan ve diğer erken yaşta evlenenlerden gördüğüm kadarıyla 20yaş uygun bir yaş değil. Geç ergenlik dönemi diye bir şey var ve 20yaş geç ergenlik dönemi. Henüz yetişkin olmadan, yetişkin gibi davranmak zorunda kalmak ne kadar sağlıklı olabilir ki?
Fotoğrafı güzel olanları da gördük bence bi görüşmeden zarar gelmez iç güzelliği var belki ama dışa önem veriyorsanız bilememMerhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?
Evlilik temel ihtiyaç mı?Ne kadar tuhaf tuhaf şeyler yazmışsınız kızın konusunun altına ya 20 yaş evlenmek için gayet ideal yasal olarak da uygun herkes neden küçüksün küçüksün küçüksün diyor anlamıyorum. Yorum yapanların hepsinin evliliği çok kötü herhalde. Evliliği neden bu kadar kötü demişsiniz ben de evliyim ama çok mutluyum etrafımda o kadar güzel evlilik örnekleri var ki eğer bir amacın hedefin yoksa eğitimin yoksa kariyer çalışman yoksa neyi bekleyeceksin. Genç yaşta anne olmak bence dünyanın en güzel şeyi. Aile evinde bir süre yaşayabiliyor Sun herkes yetişkin biri birey olduktan sonra çatışmalar başlıyor çok sevsen de aileni bir süre sonra anlaşamıyor musun insan yaratılış itibariyle bir eşe ihtiyaç duyar. Evlilik bence en temel ihtiyaçlardan biri doğru ve uygun biri bulunursa 18 yaş itibariyle herkes evlenebilir .
Mutlu iseniz sıkıntı yok,Allah mutluluğunuzu daim etsin.Ben mümkün olduğunca geç yapılmasından yanayım.Kadın ve erkeğin kişiliğinin oturması ve ekonomik açıdan kendilerine yetebilecek bir düzeye gelmeleri bakımından.Benim için güzel bir zamanlamaydi
Ne gibi şartlar içindesin, bizi biraz bilgilendirirsen buradaki üyeler sana yardımcı olurlar.Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?
Birçok üye banlanmış. Mune dalga geçildiğini düşündüğünden mi banlamış? Banlanınca ne oluyor, kaç gün banlı kalınıyor, puan mı düşüyor?
Konu sahibi ortada yok, iyi misin Neslihan?
Sağolun.Yok onlar başka konularda kavga etmişlerdir muhtemelen, o yüzden banlanmışlardır. 3 gün sürüyor genelde yasaklılık, puan düşmüyor.
+++++ al benden de o kadar… o insanların kendi habitatından hiç çıkmadan sıfır tecrübeyle yaşadığını düşünüyorum.Bazen sanki tüm insanlar bizim gibi ailelere, bizim gibi çevrelere sahipmiş gibi düşünüp bilmeden yargı dağıtıyoruz ya, bana bir gülme geliyor.
Benim erkeğim 26-27yi geçtiği için olgunluk kısmında problem yokAtanmadan evlenmem diyenler kulübü
Ben de 26-27 diyorum ya evlilik için. İki taraf anca para kazanmaya ve biriktirmeye başlıyor o yaşlarda + erkeklerin karakteri anca olgunlaşıyor
istenmeden yenen as ya karin agiritir ya bas..Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?
Aksine herkesin yaşam şartlarını bildiklerini ama kendilerinden başka kimsenin duygularını önemsemedikleri için dalga geçmeyi tercih ettiklerini düşünüyorum.+++++ al benden de o kadar… o insanların kendi habitatından hiç çıkmadan sıfır tecrübeyle yaşadığını düşünüyorum.
Evet alaycı konuşmalar konusunda haklısınız. Kimseye bir yararı olmayan whatsapp geyikleri. Ama ciddi tavsiyeler de oluyor beni şaşırtan. Mesela geliri olmayan bir üyeye “seni ne cesaret bırakbiliyor babanın evine, eşin kendisi gitsin. Sen sakın çıkma.”Keşke bazı konularda direkt geyik yapmak yerine az biraz tecrübelerimizi yazsak, tecrübe yazmaktan sıkıldıysak dalga geçmek yerine konuyu pas geçsek.
Benim erkeğim 26-27yi geçtiği için olgunluk kısmında problem yok(aramızda kalsın, 5 yaşında gibi davranıyor bazen)
Evet önce para sonra evlilik diyenlerdenim ben de. Zira nasıl ev kuracağım beş parasız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?