Lütfen cevap verin

Neslihan8905

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
6
-2
6
23
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?

Atanmadan evlenmem diyenler kulübü

Ben de 26-27 diyorum ya evlilik için. İki taraf anca para kazanmaya ve biriktirmeye başlıyor o yaşlarda + erkeklerin karakteri anca olgunlaşıyor

Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum bana görüçü geldi çoçugun fotografını pek begenmedim ama cevremdekiler bi konuşup şans vermemi istiyor sizce ne yapmalıyım?
Fotoğrafı güzel olanları da gördük bence bi görüşmeden zarar gelmez iç güzelliği var belki ama dışa önem veriyorsanız bilemem

Evlilik temel ihtiyaç mı?

Birçok üye banlanmış. Mune dalga geçildiğini düşündüğünden mi banlamış? Banlanınca ne oluyor, kaç gün banlı kalınıyor, puan mı düşüyor?

Konu sahibi ortada yok, iyi misin Neslihan?

Ne gibi şartlar içindesin, bizi biraz bilgilendirirsen buradaki üyeler sana yardımcı olurlar.
Çok gençsin, okula devam et ya da önce bir meslek sahibi ol.

Yok onlar başka konularda kavga etmişlerdir muhtemelen, o yüzden banlanmışlardır. 3 gün sürüyor genelde yasaklılık, puan düşmüyor.

Bazen sanki tüm insanlar bizim gibi ailelere, bizim gibi çevrelere sahipmiş gibi düşünüp bilmeden yargı dağıtıyoruz ya, bana bir gülme geliyor.
+++++ al benden de o kadar… o insanların kendi habitatından hiç çıkmadan sıfır tecrübeyle yaşadığını düşünüyorum.

Atanmadan evlenmem diyenler kulübü

Ben de 26-27 diyorum ya evlilik için. İki taraf anca para kazanmaya ve biriktirmeye başlıyor o yaşlarda + erkeklerin karakteri anca olgunlaşıyor
Benim erkeğim 26-27yi geçtiği için olgunluk kısmında problem yok (aramızda kalsın, 5 yaşında gibi davranıyor bazen)
Evet önce para sonra evlilik diyenlerdenim ben de. Zira nasıl ev kuracağım beş parasız...

+++++ al benden de o kadar… o insanların kendi habitatından hiç çıkmadan sıfır tecrübeyle yaşadığını düşünüyorum.
Aksine herkesin yaşam şartlarını bildiklerini ama kendilerinden başka kimsenin duygularını önemsemedikleri için dalga geçmeyi tercih ettiklerini düşünüyorum.

Oysa bu toprakların hala aşamadığı bazı gerçekler var, o da kadının o kadar çabalamamıza rağmen henüz toplumda hak ettiği yere ulaşamaması, hala sadece evlendirilmesi gereken, çocuk beklenen, başında er kişi olmazsa namusuna sahip çıkamayacağı düşünülen kişiler olmamız.

Bu yüzdendir bazı ebeveynlerin kızlarına evlenme baskısı yapması, bu yüzdendir 20 yaşını geçince çirkin bir şekilde evde kaldı denilmesi, bu yüzdendir daha evlenir evlenmez çocuk ne zaman soruları.

Şu bölümde açılan konuların bir kısmı 25-30 yaşına gelen kadınların evlilik baskısı görmesi, bu baskılar yüzünden yalnız kalma psikolojisine girmesiyle, bir kısmı da evlendiği günden itibaren bebek baskısı görüp olmayınca depresyona girmesiyle ilgili.

Keşke bazı konularda direkt geyik yapmak yerine az biraz tecrübelerimizi yazsak, tecrübe yazmaktan sıkıldıysak dalga geçmek yerine konuyu pas geçsek.

Keşke bazı konularda direkt geyik yapmak yerine az biraz tecrübelerimizi yazsak, tecrübe yazmaktan sıkıldıysak dalga geçmek yerine konuyu pas geçsek.
Evet alaycı konuşmalar konusunda haklısınız. Kimseye bir yararı olmayan whatsapp geyikleri. Ama ciddi tavsiyeler de oluyor beni şaşırtan. Mesela geliri olmayan bir üyeye “seni ne cesaret bırakbiliyor babanın evine, eşin kendisi gitsin. Sen sakın çıkma.” Kirayı faturaları kendileri ödeyecekler galiba…

Arada 5 yaşında gibi davranma hepsinde ortak huy bence mesela az önce sevgilim işten çıkıp internet cafede oyun oynamaya gitti bebelerle Para olmadan evlilik de olmuyor ki, iki gönül bir olunca samanlık asla seyran olmuyor hatta o samanlıkta da yaşanmıyor Mantık çerçevesinde ilerleyen aşk sevgi en en güzeli

20 yaşında birine çevresi resimde gösterdikleri kişi için beğenmemesine rağmen şans ver deyip duruyorsa baskı altındasınızdır. o çevrenizden okuyup kurtulmanızı çok isterdim keşke öyle bir şansınız olsa... o çevreniz evliliği size harika şekliyle anlatıyordur , 20 yaşında bu sorumluluğun altına girmek istemezsiniz emin olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…