niye çok afedersiniz fln diye yazdığını anlamadım
içki içmek utanç verici birşey mi?
madem böyle tabuların vardı ne diye içtin
korkma için çıkıncaya kadar kusmuşsun zaten
bebek olsada bişey olmaz.
hoş kusmasanda olmazdı ama sen öyle inanmışsın artık..
şarhoşken birlikte olup hamile kalan insanlar var...
hatta bağımlı insanlar bile hamile kalıyo..
bu kadar takma şarap alkol oranı çok yüksek bi içki değil...
daha ortada çocuk sadece fikir olarak varken bu kadar kasmaya gerek yok...
arkadaşlar merhaba... öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım ben bebek düşünen ve çok isteyen biriyim fakat kafamda 2 tane soru işareti var 1.bilenler bilir diğer konumdan dişimden tedavi oldum ve aşırı hassasiyet ağrı olduğu için doktorum 2 tane antibiyotik verdi ağır antibiyotikler buarada şimdi ben bunları içiyorum ama diyelimki bu ay hamile kaldım bu ilaçlar bebeğe etki edermi? 2.en büyük sorunum iseçok pişmanım ve utanarak yazıyorum cumartesi günü eşim görümcem onun eşi falan dışarı çıktık güzel bi yemek yedik ve görümcemin eşi bi şişe şarap söyledi masaya tadına baktım ve sonrasında dayanamayıp içtim o anda mekandaki güzel atmosferden olsa gerek içtimde içtim eve geldik pişman oldum bebek düşündüğümüz için affedersiniz kendimi istifra ettirdim öyleki sadece mide sıvısı kalana kadar midemde ama o gece ilişki oldu dün bi kız arkadaşıma anlattım pişmanım nasıl yaptım böyle bişeyi diye oda anlattıkça anlattı yok şeytan alkollüyken olan çocuğa ortak olurmuş yok anne karnında ölürmüş yok bilmem ne bilmem ne hamile kalırsam bi cami hocasına gidip danışıcam çok pişmanım kafamdan atamıyorum bir türlü şimdi ben başka bi güne hamile kalsam bile bu ay içinde hep acaba alkollü olduğum günmüydü diye düşünücem
şarhoşken birlikte olup hamile kalan insanlar var...
hatta bağımlı insanlar bile hamile kalıyo..
bu kadar takma şarap alkol oranı çok yüksek bi içki değil...
daha ortada çocuk sadece fikir olarak varken bu kadar kasmaya gerek yok...
yok canım öyle tabularım falan yokortamı oldukça içki kullanan birisiyim zaten...utanç değilde vicdanım rahat değil niyeyse çünkü ogün benim yumurtlama günümdü çok rahatladım msjınla arkadaşım öyle abuk sabuk konuşunca içime bişey oturdu tarifi çok zor...
Daha hamile değilken bunları düşünürsen hamile kaldığında nasıl olursun şahsen merak ettim. İnşallah hamilesindir, içkiden de bişeycik olmaz merak etme.[/Q
takıntılı bi insan değilim aslında dedim ya hamile olan bi kız arkadaşım var yumurtlama günümü anlatıyosum erken yumurtlama dönemim varmış onu anlatıyodum dün gittik alkol aldık yumurlama günümdü falan diye anlattım ayyy yapma öyle alkollüyken olan çocuğa şeytan ortaktır şöyledir böyledir dedi sakın bidaha yapma falan dedi ben şok oldum bunları duyunca dünden beri kafama takıldı,böyle şeylere itimat eden birisi değilim aslında ama konu bebek olunca nasıl yani oldum bi anda...
Katılıyorum bu yoruma...
Fakat benim anlamadığım, Antibiyotik kullanırken alkol nasıl alabildin?
Benim bildiğim antibiyotik kullanımında, alkol kullanılamaz. Bir birini etkiler bunlar??:44:
Ayrıca arkadaşın her kimse uzaklaşmanda fayda var.
Ne gelirse başa, cahil arkadaştan gelir...
Bu devirde, her bilgi ve imkan varken bu kadar saçma bir nasihat olabilir mi ya??
şimdi bunları düşünmenin bir faydası var mı sana peki? olan olmuş,artık bu düşünceleri at kafandan..üstelik eğer hamileysen içki ve ilaçtan daha çok şu anda yaptığın stres etkileyecek bebeği..
ve lütfen ağır ilaçlar kullanırken korunmayı dene,hani içkiyi bir kez içmişsin ama ilaç konusunda daha dikkatli ol.
alkol almanın utanç verici bişey oldugunu düşünmüyorum tepkiniz çok abartı geldi..yok anne karnında çocuga olan olurmuş şeytan felan vs vs saçma şeyler bunlar şnanma..hamile bile degilsiniz daha hamile olsanız bile bi kereden bişey olmaz
Neden bu sekılde dusunuyorsun kı daha fol yok yumurta yok pesss yanı kiiii nasıl bır arkadasın varsaaaaaa seytan meytan tobe tobeeee oyle bır sey olurmu yaaa
Ickı ıcmek gunah ewette bunu bu sekılde yansıtmak hoc degıl hele bır hamıle kalda mutlugunu gor ısallah bırde kendıne daha normal saglıklı fıkır vereıcek arkadaslar edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?