arkadaşlar merhaba... öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım ben bebek düşünen ve çok isteyen biriyim fakat kafamda 2 tane soru işareti var 1.bilenler bilir diğer konumdan dişimden tedavi oldum ve aşırı hassasiyet ağrı olduğu için doktorum 2 tane antibiyotik verdi ağır antibiyotikler buarada şimdi ben bunları içiyorum ama diyelimki bu ay hamile kaldım bu ilaçlar bebeğe etki edermi? 2.en büyük sorunum ise

çok pişmanım ve utanarak yazıyorum cumartesi günü eşim görümcem onun eşi falan dışarı çıktık güzel bi yemek yedik ve görümcemin eşi bi şişe şarap söyledi masaya tadına baktım ve sonrasında dayanamayıp içtim o anda mekandaki güzel atmosferden olsa gerek içtimde içtim

eve geldik pişman oldum bebek düşündüğümüz için affedersiniz kendimi istifra ettirdim öyleki sadece mide sıvısı kalana kadar midemde ama o gece ilişki oldu

dün bi kız arkadaşıma anlattım pişmanım nasıl yaptım böyle bişeyi diye oda anlattıkça anlattı yok şeytan alkollüyken olan çocuğa ortak olurmuş yok anne karnında ölürmüş yok bilmem ne bilmem ne hamile kalırsam bi cami hocasına gidip danışıcam çok pişmanım

kafamdan atamıyorum bir türlü şimdi ben başka bi güne hamile kalsam bile bu ay içinde hep acaba alkollü olduğum günmüydü diye düşünücem