• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bişeyler söyleyin :(

yok be arkadaşım bişey olmaz bende hamileyken rakı içmiştim ama bende bilmiyodum ve ben 1 aylık hamileymişim kafana takma bu kadar ama antibiyotik konusunda bişey diyemicem hayırlı olsun inşallah varsa bebişiniz

saol canım inşallah gelir bu ay bebeğim...

Bence hıc korkma bırsey olmaz ya o arkadasın da uyduruyor sacmalıyor sadece..
Hem daha hamıle degılsın kı ..Ben de hamıle oldugumu ögrendıgımde 6.haftamdı ve
gerıdekı 6haftaya baktıgımda konserlerde içmeler zıplamalar oynamalar denızde
yuzmeler vs..Allah'a şükür çakı gibi kızım var..Hamıle oldugunu duyar duymaz zaten
bır daha asla hıcbırsey ıcmıyorsun cok dıkkat edıyorsun ..merak etme..

Arkadaşım madem demirden korkuyorsun neden trene biniyorsun! Olmuş bir kere şimdi ahlanıp vahlanmanın anlamı yok kafandan kötü düşünceleri sil herkesin her dediğine de inanma... Allah'ın izniyle bişey olmaz önemli olan insanın içindeki niyettir bak pişman da oldum diyorsun evham yapma

Konu sahibi arkadasim daha ortada fol yok yumurts yok sen gidip kusmussun zorlana. Zaten iliski olunca hemen o anda hamile kalinmiyor o tutana yerlesene kadar 1-2 hafta daha suruyor ki zaten tutup tutmayacagida belli degil. biraz daha dikkatli ol bebek istiyorsan vitaminlerine filan simdiden basla.

Ictiginizde hamile degilmissiniz. Daha olmamis cocuga zararlarini dusunuyorsunuz. O alkol coktaaaan vucudunuzdan atilmistir. Arkadasiniz da cok fazla bilim kurgu-korku filmi mi izliyor acaba, yok seytan girermis, bebege zarar verirmis. Sacmalik. Rahat olun. Allah size saglikli bebek(ler) verir umarim.

Son düzenleme:
arkadaşlar evet hepinizin dediği gibi arkadaşımın o konuşmalarından sonra evham yaptım ama kafam şuan çok rahat sayenizde teşekkür ederim hepinize...ben böyle bi deli saçmasını ilk defa duyduğum için sizlere sormak istedim acaba varmı böyle bişey diye...kusma olayım ise ya bebek olurda ona bişey olur amaçlı değildi midemi rahatsız etti ve çok içtiğim için çıkartma gereği duydum rahatlamak için.

arkadaşlar merhaba... öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım ben bebek düşünen ve çok isteyen biriyim fakat kafamda 2 tane soru işareti var 1.bilenler bilir diğer konumdan dişimden tedavi oldum ve aşırı hassasiyet ağrı olduğu için doktorum 2 tane antibiyotik verdi ağır antibiyotikler buarada şimdi ben bunları içiyorum ama diyelimki bu ay hamile kaldım bu ilaçlar bebeğe etki edermi? 2.en büyük sorunum ise :( çok pişmanım ve utanarak yazıyorum cumartesi günü eşim görümcem onun eşi falan dışarı çıktık güzel bi yemek yedik ve görümcemin eşi bi şişe şarap söyledi masaya tadına baktım ve sonrasında dayanamayıp içtim o anda mekandaki güzel atmosferden olsa gerek içtimde içtim :( eve geldik pişman oldum bebek düşündüğümüz için affedersiniz kendimi istifra ettirdim öyleki sadece mide sıvısı kalana kadar midemde ama o gece ilişki oldu :( dün bi kız arkadaşıma anlattım pişmanım nasıl yaptım böyle bişeyi diye oda anlattıkça anlattı yok şeytan alkollüyken olan çocuğa ortak olurmuş yok anne karnında ölürmüş yok bilmem ne bilmem ne hamile kalırsam bi cami hocasına gidip danışıcam çok pişmanım :( kafamdan atamıyorum bir türlü şimdi ben başka bi güne hamile kalsam bile bu ay içinde hep acaba alkollü olduğum günmüydü diye düşünücem :(

Simdi tum yorumlari okudum. Doktorunuz antibiyotik icebilirsiniz diyorsa icin.

Son düzenleme:
Back