Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence asıl sorun diş tedavin ve antibiyotik kullanman sen tedavini tamamlamadan bebek düşünme bence çünkü hamilelikte diş sıkıntıları çok oluyor.
Arkadaşınız bu devirde böyle hurafelere mi inanıyor yani ? Siz de şüpheye düşmüşsünüz inanamadım..
Sadece şu kadarını söyleyeyim antibiyotik alırken içki almayın.
antibiyoyik ve benzeri ağır ilaçlar hamilelikte kesinlikle dr.önermedikçe yasak..içki içtiğin için bu kadar aşırı tepki vermen ve arkadaşının yorumları ise çok yersiz olmuş..antiboyik tevadiniz bitene kadar hamile kalmamanız daha doğru..
Yok daha neler. Şeytan ortak olurmus vs.
investigation discovery kanalında ''Hamile kaldıgımı bilmiyordum'' isimli bir program var izlede gör nasıl hamile kalıp neler neler yiyip içip haberleri olmadan 9 ay gununu gun edip ölüyorum diye acile gidip doğuranlar var
Rahat ol.
Kafana takma böyle seyleri.
O arkadasında iyi ucmus yani.
Gebeyken evet alkol sigara tüketilmemesi şart ama bilmeden farkında olmadan kullanan cok insan var hicbirininde bebegi ölmedi
Ama madem bebek istiyorsun korkuyorsun alkol alma sigara içme bol şans![]()
Deli sacmasi hurafeler bunlar hic takmayin kafaniza. Olurda hamile kalirsaniz Allah anali babali buyutsun insallah demek duser herkese.![]()
Arkadaşınızın uçmuuuş
Allah yeni yılda sağlıklı, güzeller güzeli bi'kuzucuk versin sizeBöyle şeylerle stres yapmayın kendinize
![]()
dün bi kız arkadaşıma anlattım pişmanım nasıl yaptım böyle bişeyi diye oda anlattıkça anlattı yok şeytan alkollüyken olan çocuğa ortak olurmuş yok anne karnında ölürmüş yok bilmem ne bilmem ne hamile kalırsam bi cami hocasına gidip danışıcam çok pişmanım![]()
bu neyin kafasi ???
Öncelikle yana yakıla çok pişmanım diyip içtiğiniz şarabı insanlara anlatmanız çok mantıksız.
Ne olacak yahu,ortada bebek yok,mide sıvısı kalana kadar kusmak,insanlara dert yanmak,hacılara hocalara danışmak çok abatı geldi bana.
Bu tür hurafelere de inanmayın,ayrıca annenin yaptığı hiçbir şeyin günahı masum bir bebeğin boynuna olmaz-olmamalı.
Ne saçma şeyler bunlar böyle yalan yanlış konuşan insanlara ne desek boş
Sevgili blue88,
Birkaç arkadaşım var, 'ilk gece çocuğu' dediklerimizden. Hemen hepsi
anne baba alkollüyken zigot olmuşlar yanigayet normal
insanlar, şeytanla bilmem neyle ilişkileri yok. Hiç sıkma güzel canını.
Hem çocuklara şeytan musallat oldu diye kötü insan olmazlar. Yetiştirilirken
yapılan hatalar, yanlışlıklar, tavizler onları bazı yanlışlıklara sürükler. Benim
ne dedem ne anneannem ömürlerinde bir damla alkol almış ama annecim
gayet talihsiz bir kadındır...