• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bişeyler söyleyin :(

Arkadaşınız bu devirde böyle hurafelere mi inanıyor yani ? Siz de şüpheye düşmüşsünüz inanamadım..

Sadece şu kadarını söyleyeyim antibiyotik alırken içki almayın.

Bence asıl sorun diş tedavin ve antibiyotik kullanman sen tedavini tamamlamadan bebek düşünme bence çünkü hamilelikte diş sıkıntıları çok oluyor.

canım dişlerimin 2 sine dolgu yapıldı ama ağrı oldu bu yüzden önce bi antibiyotik kullan dedi diş doktorum adetime 15 gün kala kesicem antibiyotiği kadın doğum doktorumu arayıp sorucam birazdan bırak derse direk bırakıcam antibiyotiği 1 senedir bekliyorum bebeğimi diş tedavim çook uzunda sürebilir artık bebeğim gelsinde gözüm başka bişey görmüyor inan.

Arkadaşınız bu devirde böyle hurafelere mi inanıyor yani ? Siz de şüpheye düşmüşsünüz inanamadım..

Sadece şu kadarını söyleyeyim antibiyotik alırken içki almayın.

o gün almadım antibiyotiğimi geri dönüşü olmayan zaraları olabilir biliyorum arkadaşımın hurafesini takmazdım ama öyle bi anlattıki şok oldum varmı böyle bişey diye danışmak istedim ama çok rahatladı içim eksik olmayın hepiniz...

antibiyoyik ve benzeri ağır ilaçlar hamilelikte kesinlikle dr.önermedikçe yasak..içki içtiğin için bu kadar aşırı tepki vermen ve arkadaşının yorumları ise çok yersiz olmuş..antiboyik tevadiniz bitene kadar hamile kalmamanız daha doğru..

peki hamilelik düşünürken antibiyotik zararlımı?doktorumu arayıp sorucam şimdi,içki içtiğim için değil bu tepkim daha öncee korunmadan içkili ilişki yaşadık eşimle ilk defa böyle bişey duyduğum için kafamı kurcaladı bu mesele...

Yok daha neler. Şeytan ortak olurmus vs.
investigation discovery kanalında ''Hamile kaldıgımı bilmiyordum'' isimli bir program var izlede gör nasıl hamile kalıp neler neler yiyip içip haberleri olmadan 9 ay gununu gun edip ölüyorum diye acile gidip doğuranlar var :27:
Rahat ol.
Kafana takma böyle seyleri.
O arkadasında iyi ucmus yani.
Gebeyken evet alkol sigara tüketilmemesi şart ama bilmeden farkında olmadan kullanan cok insan var hicbirininde bebegi ölmedi :34:
Ama madem bebek istiyorsun korkuyorsun alkol alma sigara içme bol şans :34:

Yok daha neler. Şeytan ortak olurmus vs.
investigation discovery kanalında ''Hamile kaldıgımı bilmiyordum'' isimli bir program var izlede gör nasıl hamile kalıp neler neler yiyip içip haberleri olmadan 9 ay gununu gun edip ölüyorum diye acile gidip doğuranlar var :27:
Rahat ol.
Kafana takma böyle seyleri.
O arkadasında iyi ucmus yani.
Gebeyken evet alkol sigara tüketilmemesi şart ama bilmeden farkında olmadan kullanan cok insan var hicbirininde bebegi ölmedi :34:
Ama madem bebek istiyorsun korkuyorsun alkol alma sigara içme bol şans :34:

saol canım arkadaşların ve senin yorumları gerçekten çok rahatlattı,insan hayatında duymadığı bişeyi pat diye duyunca birden ne oluyo falan oluyo işte :1: şimdi bakıyorumda bu konuyu benmi açmışım diye gülüyorum kendime nasıl bi kasmışsam kendimi öyle bi yazmışımki çok pişmanım utanarak yazıyorum falan :52:

Deli sacmasi hurafeler bunlar hic takmayin kafaniza. Olurda hamile kalirsaniz Allah anali babali buyutsun insallah demek duser herkese. :34:

işin hurafe kısmını geçeyim antibiyotik kullanmanda bir sakınca yok. Eğer bebeğin olduysa bile şuanda içtiğin antibiyotikten etkilenemeyecek kadar küçük olmadıysada bir sonraki ay için endişelenmene gerek yok. Ayrıca diş tedavinede devam edebilirsin. İlk kızımda gebeliğimin 19. haftasında dişimden tedavi oldum hemde rontgende çekildi anestezide verildi hepsi bebeği etkilemeyecek şekilde planlandı hiçbir sorun olmadı. En yakın arkadaşım hamileliğinin 9. haftasında yumurtalıkları ters döndüğü için genel anestezi ile ameliyat edildi ve bebeğine hiç bişey olmadı geçen ay doğdu.Şimdi ikinci bebeğime hamileyim plansız gebelik bilmeden saçımı boyattım doktorumun verdiği tepki iyi güzel olmuş saçların oldu. İnsanlar 3 ay hamile olduklarını fark etmeden neler yapıyor bukadar büyütmeyin lütfen.

Arkadaşınızın uçmuuuş:53::52:

Allah yeni yılda sağlıklı, güzeller güzeli bi'kuzucuk versin size:16: Böyle şeylerle stres yapmayın kendinize:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşınızın uçmuuuş:53::52:

Allah yeni yılda sağlıklı, güzeller güzeli bi'kuzucuk versin size:16: Böyle şeylerle stres yapmayın kendinize:31:

saol canım :1: valla uçmuş fena hemde :52: psikolojimi bozdu manyak...yeni yılın sanada sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle teşekkür ederim...

dün bi kız arkadaşıma anlattım pişmanım nasıl yaptım böyle bişeyi diye oda anlattıkça anlattı yok şeytan alkollüyken olan çocuğa ortak olurmuş yok anne karnında ölürmüş yok bilmem ne bilmem ne hamile kalırsam bi cami hocasına gidip danışıcam çok pişmanım :(

bu neyin kafasi ???

yok be arkadaşım bişey olmaz bende hamileyken rakı içmiştim ama bende bilmiyodum ve ben 1 aylık hamileymişim kafana takma bu kadar ama antibiyotik konusunda bişey diyemicem hayırlı olsun inşallah varsa bebişiniz

Öncelikle yana yakıla çok pişmanım diyip içtiğiniz şarabı insanlara anlatmanız çok mantıksız.
Ne olacak yahu,ortada bebek yok,mide sıvısı kalana kadar kusmak,insanlara dert yanmak,hacılara hocalara danışmak çok abatı geldi bana.
Bu tür hurafelere de inanmayın,ayrıca annenin yaptığı hiçbir şeyin günahı masum bir bebeğin boynuna olmaz-olmamalı.
Ne saçma şeyler bunlar böyle yalan yanlış konuşan insanlara ne desek boş

dün bi kız arkadaşıma anlattım pişmanım nasıl yaptım böyle bişeyi diye oda anlattıkça anlattı yok şeytan alkollüyken olan çocuğa ortak olurmuş yok anne karnında ölürmüş yok bilmem ne bilmem ne hamile kalırsam bi cami hocasına gidip danışıcam çok pişmanım :(

bu neyin kafasi ???

benim kafamımı soruyosun bahsettiğim arkadaşımın kafasınımı ??? zira benimkini soruyosan bunları yazarken kafam güzel değildi....ben kız arkadaşıma bebeğe bişey olurmu açısından pişmanım dedim o bana böyle abuk konuşunca aklım karıştığı için ve itimat etmediğim için cami hocasına sorarım diye yazdım buraya...

Sevgili blue88,
Birkaç arkadaşım var, 'ilk gece çocuğu' dediklerimizden. Hemen hepsi
anne baba alkollüyken zigot olmuşlar yani :1::1::1::1: gayet normal
insanlar, şeytanla bilmem neyle ilişkileri yok. Hiç sıkma güzel canını.

Hem çocuklara şeytan musallat oldu diye kötü insan olmazlar. Yetiştirilirken
yapılan hatalar, yanlışlıklar, tavizler onları bazı yanlışlıklara sürükler. Benim
ne dedem ne anneannem ömürlerinde bir damla alkol almış ama annecim
gayet talihsiz bir kadındır...

Öncelikle yana yakıla çok pişmanım diyip içtiğiniz şarabı insanlara anlatmanız çok mantıksız.
Ne olacak yahu,ortada bebek yok,mide sıvısı kalana kadar kusmak,insanlara dert yanmak,hacılara hocalara danışmak çok abatı geldi bana.
Bu tür hurafelere de inanmayın,ayrıca annenin yaptığı hiçbir şeyin günahı masum bir bebeğin boynuna olmaz-olmamalı.
Ne saçma şeyler bunlar böyle yalan yanlış konuşan insanlara ne desek boş

ben hamilelikte bişey olurmu yani gebelik olursa alkollüyken gebe kalınırsa bi problem olurmu acaba diye konuştum şeytan falan aklımın ucundan geçmedi bu mantıkla açılmadı aramızdaki konuşma zaten ve ben bunun için özellikle aramadım arkadaşımı bu konu için,o aradı beni sohbet esnasında bu konu açıldı...mide sıvısına kadar kusmakta bebeğe şeytan bulaşır diye değildi hem midem rahatsız oldu hemde rahatlarım amaçlı oldu...hacı hoca meselesine gelince zaten yana yakıla hoca arayışına girmedim,hamile kalırsam böyle bişey olabilirmi diye sorarım diye düşündüm...hoş zaten gerek kalmadı burdaki arkadaşlar sağolsunlar...evet ortada bebek yok olsa zaten içki içmem.

Sevgili blue88,
Birkaç arkadaşım var, 'ilk gece çocuğu' dediklerimizden. Hemen hepsi
anne baba alkollüyken zigot olmuşlar yani :1::1::1::1: gayet normal
insanlar, şeytanla bilmem neyle ilişkileri yok. Hiç sıkma güzel canını.

Hem çocuklara şeytan musallat oldu diye kötü insan olmazlar. Yetiştirilirken
yapılan hatalar, yanlışlıklar, tavizler onları bazı yanlışlıklara sürükler. Benim
ne dedem ne anneannem ömürlerinde bir damla alkol almış ama annecim
gayet talihsiz bir kadındır...

saol canım inanki insanların böyle yorumlara ihtiyaçları oluyo bu forumda...arkadaşım öyle bir anlattıki yok anne karnında ölüyo çocuk alkollü olduğunda falan neler neler içimi baydı yaa dedim acaba gerçekten bukadar vahim bi durummu bu bide forumdaki kızlara sorayım...ben hayatımda ilk defa alkol alan yada alkollüyken korunmasız ilişkiye giren bi insan değilim hayatımda ilk defa duydum böyle bişey şaşırdım o şaşkınlıkla konuyu açtım...

Back