3 senedir regl olmuyor musunuz ?Arkadaşlar bir ağlıyorum bir gülüyorum kafayı yemek üzereyim vicdan azabindan ölecem. 3 yaşında oğlum var emmeyi bırakalı 1 sene oldu üç senedir regl olmuyorum diye doktora gittim tarlusal verdi regl olunca gidip hormon tahlili yaptiracam ama bu ilaç benim psikojimi alt üst etti, doktor vajinal baktı ve üstüne beta baktı ve kesinlikle hamile değilim tarlusal verdi ilaç bitti bugün ama iki gündür oğlumla ilgilenemiyorum bile ona yemek hazırlıyorum kokusu midemi bulandiriyor onunla oynayamiyorum halsizim.sanki altıma kaciriyomusum hissiyle hep tuvalete koşuyorum ki adet oldum galiba diyorum ama sadece altıma yapmışım gibi su,dün TV de kuru fasülye pisirmisti kadın bana nasil kokusu geldi sanki ben pisirmisim gibi ama şimdi düşüncesi tiksindirici. Saçma sapan rüyalar görüyorum ( en son gördüğüm rüya halam hamileyken ölmüş gordüm) oğlumu tuvalete alistiriyorum kaka yapiyo kokusu midemi bulandiriyor.ve en sacmasida acaba hamilemiyim takıntısı.valla öyle bir takıntı ki biliyorum olmadığımı ama düşünmeden edemiyorum ve düşününce ayrı bir vicdan azabı çekiyorum çünkü oğlumu bosluyorum sanki oğlum artık beni sevmiyo gibi geliyo çünkü yemek yedirirken bile yemeğin kokusu yüzünden suratımı eksitiyorum,eşim desen ayrı bir terane "anneye bak oglumdan eriniyo" gibi şeyler diyo ve bunları oğlumun yüzüne karşı diyo o da garibim bana öyle bakiyo ki ağlamak aliyo beni...offffff bu ilacın etkisi ne zaman gececek
Allah şife versin size umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz.Konu hakkında fikrim yok ama duacı olacağım size.Arkadaşlar bir ağlıyorum bir gülüyorum kafayı yemek üzereyim vicdan azabindan ölecem. 3 yaşında oğlum var emmeyi bırakalı 1 sene oldu üç senedir regl olmuyorum diye doktora gittim tarlusal verdi regl olunca gidip hormon tahlili yaptiracam ama bu ilaç benim psikojimi alt üst etti, doktor vajinal baktı ve üstüne beta baktı ve kesinlikle hamile değilim tarlusal verdi ilaç bitti bugün ama iki gündür oğlumla ilgilenemiyorum bile ona yemek hazırlıyorum kokusu midemi bulandiriyor onunla oynayamiyorum halsizim.sanki altıma kaciriyomusum hissiyle hep tuvalete koşuyorum ki adet oldum galiba diyorum ama sadece altıma yapmışım gibi su,dün TV de kuru fasülye pisirmisti kadın bana nasil kokusu geldi sanki ben pisirmisim gibi ama şimdi düşüncesi tiksindirici. Saçma sapan rüyalar görüyorum ( en son gördüğüm rüya halam hamileyken ölmüş gordüm) oğlumu tuvalete alistiriyorum kaka yapiyo kokusu midemi bulandiriyor.ve en sacmasida acaba hamilemiyim takıntısı.valla öyle bir takıntı ki biliyorum olmadığımı ama düşünmeden edemiyorum ve düşününce ayrı bir vicdan azabı çekiyorum çünkü oğlumu bosluyorum sanki oğlum artık beni sevmiyo gibi geliyo çünkü yemek yedirirken bile yemeğin kokusu yüzünden suratımı eksitiyorum,eşim desen ayrı bir terane "anneye bak oglumdan eriniyo" gibi şeyler diyo ve bunları oğlumun yüzüne karşı diyo o da garibim bana öyle bakiyo ki ağlamak aliyo beni...offffff bu ilacın etkisi ne zaman gececek
İşte o sebeple gittim daha oncedegitmistim emzitlriyosun iki sene normal diyip durdular en son canıma tak etti( başka konu açmıştım test olayından sonra) gittim alttan baktı kan verdim negatif ten emin olunca tarlusal verdi daha bugün bitti ama kullanmaya başladığımdan beri psikoloji alt üst bende3 senedir regl olmuyor musunuz ?
Tarlusalın böyle yan etkileri yok bildiğim kadarıyla bi kaç kez kullandım.
3 senedir regl olmuyorsanız daha farklı bir sorununuz olabilir bence.
Çok teşekkür ederimAllah şife versin size umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz.Konu hakkında fikrim yok ama duacı olacağım size.
Kullandıktan sonra 5 gün içinde kanamayı başlatması lazım. Regl olacaksanız koku hassasiyeti ondandırİşte o sebeple gittim daha oncedegitmistim emzitlriyosun iki sene normal diyip durdular en son canıma tak etti( başka konu açmıştım test olayından sonra) gittim alttan baktı kan verdim negatif ten emin olunca tarlusal verdi daha bugün bitti ama kullanmaya başladığımdan beri psikoloji alt üst bende
Peki başlayınca gevciyor mu bunlarKullandıktan sonra 5 gün içinde kanamayı başlatması lazım. Regl olacaksanız koku hassasiyeti ondandır
Tabiki rahatlarsınız en azından.Peki başlayınca gevciyor mu bunlar
Ay inşallah inşallahTabiki rahatlarsınız en azından.
Olsun artık geçsin bunlar bir an önce bendenRegl öncesinde benim de midem ağzımdadır, ondandır
tekrar kontrole gidin kalinlasma var mı diye bakılsın. tarlusal çok kullandım hiç böyle etkisi olmadı. cok cok zor olmali dusuncesi bile zor. ama her bünyede yan etkisi değişir kolaylıkla regl olmanızı diliyorum.Ol
Olsun artık geçsin bunlar bir an önce benden
Bende pcosum hormonlar normal tek progesteron düşük çıkardı bunu bekarligimdan beri biliyorum ben ilaç kullanmazsam hiç regl olamam bekarken tarlusalla oluyodum.hic böyle yapmadı ilaç beni ama bu kullanımda mahvoldum.buradaokudum bazı kadınlar 10 günde tarlusalla regl sokulduğunu yazmış ben 10 gün napacam bu kafaylatekrar kontrole gidin kalinlasma var mı diye bakılsın. tarlusal çok kullandım hiç böyle etkisi olmadı. cok cok zor olmali dusuncesi bile zor. ama her bünyede yan etkisi değişir kolaylıkla regl olmanızı diliyorum.
Ben pcos mağduru olduğum için iki ay üç ay olmadığım oluyordu. evlerden ırak
Yani sizi etkilemek istemem ama benim de böyle oldu dra gittim kalinlasma var adet olursun dedi beta baktı 0 di tarlusal verdi hızlanın diye 2 gün içtim bıraktım olmadı regl gidip tekrar test verdim kendim betam 67 çıktı.Bende pcosum hormonlar normal tek progesteron düşük çıkardı bunu bekarligimdan beri biliyorum ben ilaç kullanmazsam hiç regl olamam bekarken tarlusalla oluyodum.hic böyle yapmadı ilaç beni ama bu kullanımda mahvoldum.buradaokudum bazı kadınlar 10 günde tarlusalla regl sokulduğunu yazmış ben 10 gün napacam bu kafayla
ilacın böyle bir etkisi yok bence. Tamamen psikolojik geldi bana. Okb tarzı… bir de bu belirtiler ileri seviye. En az 6-7 haftalık olmanız lazım. O da ultrasonda gözükürdü zatenArkadaşlar bir ağlıyorum bir gülüyorum kafayı yemek üzereyim vicdan azabindan ölecem. 3 yaşında oğlum var emmeyi bırakalı 1 sene oldu üç senedir regl olmuyorum diye doktora gittim tarlusal verdi regl olunca gidip hormon tahlili yaptiracam ama bu ilaç benim psikojimi alt üst etti, doktor vajinal baktı ve üstüne beta baktı ve kesinlikle hamile değilim tarlusal verdi ilaç bitti bugün ama iki gündür oğlumla ilgilenemiyorum bile ona yemek hazırlıyorum kokusu midemi bulandiriyor onunla oynayamiyorum halsizim.sanki altıma kaciriyomusum hissiyle hep tuvalete koşuyorum ki adet oldum galiba diyorum ama sadece altıma yapmışım gibi su,dün TV de kuru fasülye pisirmisti kadın bana nasil kokusu geldi sanki ben pisirmisim gibi ama şimdi düşüncesi tiksindirici. Saçma sapan rüyalar görüyorum ( en son gördüğüm rüya halam hamileyken ölmüş gordüm) oğlumu tuvalete alistiriyorum kaka yapiyo kokusu midemi bulandiriyor.ve en sacmasida acaba hamilemiyim takıntısı.valla öyle bir takıntı ki biliyorum olmadığımı ama düşünmeden edemiyorum ve düşününce ayrı bir vicdan azabı çekiyorum çünkü oğlumu bosluyorum sanki oğlum artık beni sevmiyo gibi geliyo çünkü yemek yedirirken bile yemeğin kokusu yüzünden suratımı eksitiyorum,eşim desen ayrı bir terane "anneye bak oglumdan eriniyo" gibi şeyler diyo ve bunları oğlumun yüzüne karşı diyo o da garibim bana öyle bakiyo ki ağlamak aliyo beni...offffff bu ilacın etkisi ne zaman gececek
Bu da aklımdan geçmedi değil acaba mi dedim zaten şuan baktirmamdaki amaç o.Ailemde yok ama istisna olabilir tarlusal bugün bitti3 sene çookk uzun bir süre. Erken menapoz olabilir mi? Tarlusali kaç gündür kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?