- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Hep böyle değilse bayramı zehir etmeyeye çalışırdım ikimizi de . Can ciğer olmasada öfkemi bayram sonrasına saklardım . Sonra sakin sakin burnundan fitil fitil getirirdim .
Iftar vakti gelmis siz hala o lokanta bu lokanta derdindesiniz tek oruclu siz degilsiniz esinizde acikmis sinirlenmis haliyle
Özür mü?? Hiç sanmıyorum..Bayram dolayısıyla tüm düşüncelerinizi erteleyin. Önceki plana uygun, bir şey olmamış gibi davranın.
Evinize geri döndüğünüzde tribe devamyerinde olsam,
Sonrada msj atardim .kusura bakma seni sinirlendirmek için yemek begenmemezlik yapmadım. Hakli olabilirsin ama sende abarttin vs diye. Ondan özür gelmediği sürece de konusmazdim.
Eski konularinizida biliyorum esinizle bi sıkıntıniz yoktu normalde galiba belki çok acikmistir belki bişeye sinirlenmistir sizde uzak olan yeri tercih edince içe sinirlenmiş tır gelde böyle değilse bence alttan al bayramda küstlük olmaz git Annesi gile evet gerçekten pisler anlatmaniza bakilirsa ama babasıyla namaz kılmak bayram kahvaltısını yapmak en doğal hakkı sonra sizin köye gidersiniZ hem barismis olursunuz o arada ailenizide huzursuz etmemiş olursunuz
Allah aşkına şu adamdan boşansanız keşke!
Hayır adamın elle tutulan yanı yok o iğrenç pis düşüncelerini de biliyoruz burda onlara rağmen hala evlisiniz hayret bir şey!
Daha sizin konular bitmez ben size söyleyeyim.
Adama hak veren arkadaşları hiç anlayamadım ben gram da hak vermiyorum. Az da nazınız geçsin kocanıza dimi beğenmedim burda yemeyelim deme hakkınız olsun. Her konuda da gayet sizi haklı buldum
Bence yarın sabah kalkın hazırlanın ama yüzüne bakmayın alttan almayın ruh gibi olun ona karşı ta ki hatasını anlayana kadar, belki anlar
Ben dayanirim falan demissiniz uzak sandım bende bilemem ama çok bir sorununuz yoksa bence bu sefer alttan al burdan okuyunca ben esinize kizamadim tabiki araba sürme olayı disında sizin ve baskalarinin hayatiyla oynamış resmen tabi bagirmasa iyiymiş ama olabilir bende bazen eşime çok bagiriryorum hatta bazen ağır konusuyorum ama geçiyo gidiyo genel olarak mutluysan bence problem yok tabi senin bileceğin bişey benimki fikirBen bir şey demiyorum ki bu dediklerini yapacaktım zaten..
İftar dolayısı ile trafik yoğun değildi ve uzak olan dediğiniz yere ulaşım 5 dk sürecek mesafedeydi..
Bu kadar kalp kırmaya, bu kadar bağırmaya değecek,hak ettiğim bir şey yoktu benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?