• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir fikir verin bana :((

Miiray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
21
1
36
Edirne
Arkadaşlar benim favori diye hitap ettiğimiz yüz bölgemde ve boynumda tüyler var ve beni çok rahatsız ediyor kendimi özgüvensiz filan hissetmeye başladım iple alamıyorum çok canım acıyor bende ağda yapmaya karar vermiştim yaptım da orada sorun yok ama siz gelin görün ki yaptığım yerle yanları etrafı yüzümün diğer kısmı arasında ton farkı oluyor yani ağdalı yerler beyaz diğer yerler koyu kalıyor ve çözüm bulamadım kuaförde nasıl yapıyorlar onlar yapınca iz kalmıyormu merak ettim lütfen bana bir fikir verin :(( gerçekten çok ihtiyacım var yada siz bu tüyler için ne yapıyorsunuz :(

kaç yaşındasın canım? kesinlikle lazer veya iğneli epilasyon öneriyorum. ağdayla hiç ugrasmadan lazere falan gitseydin. yüzünün de aydınlanmasını istiyorsan limon sürebilirsin.:40:

önceden tüylerle kaplı olduğu için güneş görmeyince beyaz kalmıştır.bir süre sonra oda diğer yüzünün rengini alacaktır. cok sorun etme:34:

kaç yaşındasın canım? kesinlikle lazer veya iğneli epilasyon öneriyorum. ağdayla hiç ugrasmadan lazere falan gitseydin. yüzünün de aydınlanmasını istiyorsan limon sürebilirsin.:40:

Lazere yaşım tutmuyor :( Birde zararlı diyorlar ya of bilmiyorum yinede teşekkür ederim :)

Lazere yaşım tutmuyor :( Birde zararlı diyorlar ya of bilmiyorum yinede teşekkür ederim :)

bence yaşını doldurur doldurmaz iğneli yaptır.sonucta bir ömür tüysüz gezeceksin. 50 yaşında kadınlar gidiyor. bu yaşa kadar bu tüyle nasıl gezmişim diye yakınıyorlar. en güzel günlerin yüzünde tüylerle gezme bence. ona kalırsa bi cok seyin yan etkisi zararı var. hangi birisine dikkat ederek yaşıyoruz ki.

ağdayı yüzüne hangi bir gün yapabileceksin. :34::2:

Ben 17 yasindayim favorilerime ve biyik bolgeme iyneli yaptiriyorum. Daha dogrusu annemin cihazi var evde yapiyor 1 yildir bana. Favorim onceden coooook fazlaydi sac gibi resmen ama simdi azicik bisey kaldi. Ayda 1 falan anca vakit buluyordum malum okul falan )) lazere izin vermedi annem zararliymis galiba isinlar falan

bence yaşını doldurur doldurmaz iğneli yaptır.sonucta bir ömür tüysüz gezeceksin. 50 yaşında kadınlar gidiyor. bu yaşa kadar bu tüyle nasıl gezmişim diye yakınıyorlar. en güzel günlerin yüzünde tüylerle gezme bence. ona kalırsa bi cok seyin yan etkisi zararı var. hangi birisine dikkat ederek yaşıyoruz ki.

ağdayı yüzüne hangi bir gün yapabileceksin. :34::2:

Doğru söylüyorsun ben bunu bir düşüneyim :)

Ben 17 yasindayim favorilerime ve biyik bolgeme iyneli yaptiriyorum. Daha dogrusu annemin cihazi var evde yapiyor 1 yildir bana. Favorim onceden coooook fazlaydi sac gibi resmen ama simdi azicik bisey kaldi. Ayda 1 falan anca vakit buluyordum malum okul falan )) lazere izin vermedi annem zararliymis galiba isinlar falan

Evet artık bende düşünmeye başladım teşekkür ederim :)

arkadaşlar benim favori diye hitap ettiğimiz yüz bölgemde ve boynumda tüyler var ve beni çok rahatsız ediyor kendimi özgüvensiz filan hissetmeye başladım iple alamıyorum çok canım acıyor bende ağda yapmaya karar vermiştim yaptım da orada sorun yok ama siz gelin görün ki yaptığım yerle yanları etrafı yüzümün diğer kısmı arasında ton farkı oluyor yani ağdalı yerler beyaz diğer yerler koyu kalıyor ve çözüm bulamadım kuaförde nasıl yapıyorlar onlar yapınca iz kalmıyormu merak ettim lütfen bana bir fikir verin :(( gerçekten çok ihtiyacım var yada siz bu tüyler için ne yapıyorsunuz :(

[sıze=3][ı]
canım sakın iple alma diken diken olur... Iğneli yaptır.biz 17 yaşındayken arkadaşım yaptırırdı ve faydası oldu sıkma canını.. Ağda yüzünde sarkma yapar hemde çok...
[/ı][/sıze]

[sıze=3][ı]
canım sakın iple alma diken diken olur... Iğneli yaptır.biz 17 yaşındayken arkadaşım yaptırırdı ve faydası oldu sıkma canını.. Ağda yüzünde sarkma yapar hemde çok...
[/ı][/sıze]

Fikirleriniz için çook teşekkür ederim dikkate alıcam dediklerinizi :) :)

Back