• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bir bakin!!!!

canım bunun için birçok program var
ama vaktin kısıtlıysa bilgisayardan anlayan birini çağır ve diskin yedeğini alsın
yedeğini bilgisayara koysun aslını sen al
sonra başka bir bilgisayarda rahat rahat geri alırsın dosyaları...
ona da imkanın yoksa sistem geri yüklemeyle istediğin tarihe dönmeyi denedinmi ???

canım bunun için birçok program var
ama vaktin kısıtlıysa bilgisayardan anlayan birini çağır ve diskin yedeğini alsın
yedeğini bilgisayara koysun aslını sen al
sonra başka bir bilgisayarda rahat rahat geri alırsın dosyaları...
ona da imkanın yoksa sistem geri yüklemeyle istediğin tarihe dönmeyi denedinmi ???

denemedim canim bilsem denerdim ama fazla anlamiyorum pc den simdi ciktim ordan yarin yine gidip denicem bakalim yapabilecekmiyim birseyler

denemedim canim bilsem denerdim ama fazla anlamiyorum pc den simdi ciktim ordan yarin yine gidip denicem bakalim yapabilecekmiyim birseyler

canım sistem geri yükleme yapmak için
başlat -> programlar -> donatılar -> sistem araçları -> sistem geri yükleme ye tıkla.
bilgisayarımı önceki bir zamana geri yükle seçeneğini işaretleyip ileriye tıkla
orda solda görünen takvimde bir tarih seç (koyu yazılı olan tarihlerden birini seç)
ileri de sonra tekrar ileri de, gerisini bilgisayar yapar.
istediğin tarihi biliyorsan böyle geri yükleme yapabilirsin, sonra bilgisayar yeniden başlar
bakalım bu işe yaramazsa yarın yine konuşuruz...
kolay gelsin.... a.s.

R-Studio isimli bir veri kurtarma programı var bu program ile tüm verilerini silinmiş formatlanmış olsa dahi kurtarabiliyorsun.

Merhaba
ne yaptiniz sonuc nedir ?

Sistem geri yükleme yapınca klasör isimleri falan ne varsa gözüküyor ama içerik olmuyor..Yani anlayacağınız sistem geri yükleme çare değil..

o sebeple birazdan bir program verecegim o programla geri gelir yerimseniben

tsk ederim arkadaslar sistem geri yükleme olmadi yada ben basaramadim zepp hayatim bekliyorum verecegin prg 14 gözle...

esim olacak hiyarto bide aksam beni arayipta birdaha olmiycak diye yalvarmasi yokmu ben yanlis anlamisimda falanda filan madem öyle niye silersin yazismalarini dedim diyorki sen kiziyon diye valla bisey yapmadim...ölürmüsün öldürürmüsün ya sabirr

Son düzenleme:
EasyRecovery Professional formatlı diskin bilgilerini bile geri alır. http://www.kadinlarkulubu.com/bilgisayar-programlari/299580-easyrecovery-veri-kurtarma-programi.html şutarafagitti
Hiçbir bilginin %100 kurtarılacağı garantisi yoktur!!! bilginiz olsun yerimseniben

tsk ederim arkadaslar sistem geri yükleme olmadi yada ben basaramadim zepp hayatim bekliyorum verecegin prg 14 gözle

dedigim gibi sistem geri yukleme bu isi halletmez
buyrun program kaydirigubbakcemile5

ben de sildiğim fotoğrafları geri getirmek için rcsetup programını kurmuştum gerçekten de geri getirdi.İnşallah seninde işine yarar.
Google da rcsetup diye aratırsan bulursun.Nasıl kullanacağın da yazıyor

Arkadasım bu konuda sana yardımcı olmak isterim, fakat daha profesyonel bir fikir istiyorsan, istanbul gayrettepe bilişim suçlarına gideceksin ve durumu izah edeceksin onlar tüm bilgiler dahil en sağlıklı bir şekilde tüm bilgileri geri getireceklerdir.

Eger resmı bı yardım almadan halletmek ıstıyosan kı su ana kadar resmı bı basvurun olmadıgından bunu anlıyorum.Bır bılgısayar uzmanını cagır kasadan hard dıscı alsın gerekenı o yapacakdır.Sonra yedegı ıle bırlıkde gerı orjınal bılgılerını de alırsın.Ne kadar teknık terım kullanmadan anlatılır bılmıyorum ama anlattıkca bızler senın kafan daha da karısacak.Kas yaparken goz cıkarmıyalım.Basıt terımlerle anlatmaya calısdım ama konunu da kaybetmemek ıcın yorum yazmak ıstedım sevgıler....

Back