arkadaslar lütfen bana yardim edin bilgisayarda cöp kutusundaki silinen dosyaya tekrar nasil ulasirim benim konumu cogu arkadasim biliyor simdi mahkemelik olduk ve esim internetteki yazismalarini inkar ediyor ve bütün cöp kutusunu silmis ben bunlara tekrar ulasabilirmiyim?
arkadaşım yeni araştırdım eger dogru bulduysam googleye bilgisayardaki çöp kutusundaki silinmiş bilgiler geri yüklenirmi yaz 3 sırayı tıkla orda yazıyo
arkadaşım yükledim ingilizce yazıyo ben çözemedim dat dosyası olarak gösteriyo tarih günü yazıyo sen bilen bi internetçiye danış istersen onlar bulabiliyo.
ne kadar silsek de bilgiler silinmez aslinda bilgisayardan... bunu geri getirmek de mümkün... arkadaslar zaten programlar önermisler ama bunu tam olarak yapacaginizdan emin degilseniz en iyisi bilgisayari kucaklayip bir bilgisayarciya götürmek.. madem ki böyle öenmli birsey icin gerekli bence saglam olsun...
ben bilgisayar bölümü mezunuyum,sevgilimde bilgisayarla uğraşıyor...bende aynı benzer konuyu sormuştum bir gün ona.bana dediği şu'bilgisayardaki tüm silinmiş sandığın şeyleri geri getirebilirsin hemde ilk alındığı günden itibaren olanı bile' ama bu işi iyi bilen birine git o sana yardımcı olacaktır.
Undelete Plus yazın google'a.. Ben de böyle bir durumda kalmıştım, o programla geri getirmiştim msn yazışmalarını.. Her şey geri geliyor merak etmeyin..
esim bilgiislemci. sizin icin onu aradim sordum. eger esinizin cok fazla bilgisayar bilgisi yoksa geri getirilebilir dedi. yani getirilememesi icin ayri bir program gerekliymis. eger o program yüklü degilse gelir geri dedi... siz de yapabilirsiniz ama esimin tavsiyesi bilgisayardan iyi anlayan biriyle ya da bilgisayarciya gitmek daha iyi dedi.
neyse ben yine de yaziyim. asagidaki linkten pc inspector file indirmeniz gerekmis. indirdikten sonra bilgisayar hard disk ( C) yi scan ettirmeniz gerekmis... scan yapilinca silinen tüm dosyalar görünürmüs... ama tabiki bu dosyalardan hangisinin msn offline kayit dosyasi oldugunu bilmeniz gerek. bu dosyayi bulup ''recover'' tikladiginizda dosya geri gelirmis...
bir deneyin. msn le aramiz pek iyi olmadigindan offline dosyasi hangisidir bilmiyorum. bir bakin isterseniz msn ayarlarinda vardir ...
Arkadaşım bak şimdi sen hiç bir şey yapamazsan biel diyelimki eşin geridönüşüm kutusundaki herşeyide sildi diyelim bilgisayarın kasası senin elindeyse değil yazışmaları bilgisayarla attığı her adımı bilgisayarın ana belleğinden hard diskinden hepsini tek tek çıkarırılar. bunun için bilgisayarcıya gidebilirsin . hata olmadı avukatınla konuş mahkeme yoluyla bilgisayar kasası incelemeye bile alınır. yani bilgisayar üzerinde yapılanlar işlemlerde kaçış imkanın yok .
bence iyi bir plana ihtiyacın var. böyle bodoslama bişey yapamazsın zaten iyi bir bilgisayar bilginde yok anladığım kadarı ile şayet daha sonra tekrar eve gelme şansın varsa şimdi çıktı ve plan yapıp herşeyi ayarladıktan sonra gel eve işini 5 dk halledesin ozman .
bir bilgisyarcı ile konuş mesela . adamı eve getirisin yada eşin işteyken pc bilgisayarcıya götürü eşin gelmeden yerine takarsın .