Lutfen bir bakin resimdeki dogrumu yanlismiiii

Canım iyi sabrediyorsun ben olsam çoktan kan vermeye gitmiştim
Gelinimizinde böyle silikti çizgi o gün kan verdi 1000 küsürlerdeydi degeri ertesi gün keseyi gördüler Suan 9 haftalık
Adetin kaç gün geçti
Ayni benim gibimi oldu ben 15 dk olmadan bole cikti ama cok merak ediyorum napcam bilmiyorum

Ayni benim gibimi oldu ben 15 dk olmadan bole cikti ama cok merak ediyorum napcam bilmiyorum
Bende adetime 5 gün kala test yaptım çıktı. Hafif çıksa bile hamilesin demektir. Çünkü gebelik olmayınca orası bembeyaz oluyo hiç bi şekilde çizgi göremezsin

Var görünüyor hayırlı olsun ama en net sonucu kan tahlili söyler

13 gun var adetime daha ciddimusiniz hala inanamiyorum daha bise yapamadim kan vermeyede firsatim yok yarin islerimde dolayi ama idrar testi alicam bikacgun gecsin
13 müüüü 😯 benim 7 gun var cıkmaz diye yapmıyorum. İyi cıkmıs yani🙈

Var görünüyor hayırlı olsun ama en net sonucu kan tahlili söyler

13 müüüü 😯 benim 7 gun var cıkmaz diye yapmıyorum. İyi cıkmıs yani🙈
😁bi yapim dedim sonuc bu arkadaslar hamilesin diyor ama inanamiyorum insallah tutmusdur bu ay 😂bence sende yap ben yarin yada diger gun idrar yapicam adetimi gecince kan testi yaptircm insallah kararim degismezse 😊

😁bi yapim dedim sonuc bu arkadaslar hamilesin diyor ama inanamiyorum insallah tutmusdur bu ay 😂bence sende yap ben yarin yada diger gun idrar yapicam adetimi gecince kan testi yaptircm insallah kararim degismezse 😊
Ama bebiş olmazsa o cizgi asla cıkmaz 🙅‍♀️ negatif görmekten korkuyorum canım 🤭

Ama bebiş olmazsa o cizgi asla cıkmaz 🙅‍♀️ negatif görmekten korkuyorum canım 🤭
Oylemi dersiniz insallahhhh dogrudr testim 😊bnde cok korkuyodum taaki bu teste kadar bunuda yapmazdim aklimda yokken yapim dedm cnki sabahin 6sinda mide bulantisi ve mide agrisiyla uyandim usuttum herlde dedim ama sakin tutmaya calisiyorum kendimi 😁😁

Cokta heveslenmek istiyorum ama acaba boyasi mi akti cok tereddutteyim kizlar cok istiyorum suan delircek gibiyim insallah dediginiz gibidir ilk defa testte bole oldu benim ama adetime daha var
Hamilesin boyası aksa bana akardı, belki ömrğ hayatım boyunca 100 test yaptım bitek pozitifken böyle çıktı. Negatif çıkıp gebe olabilirsin ama pozitif bi kere çıktıysa 15000 hamilesin kaçarı yok. Tereddütün ay dış gebelik mi ya da kalbi atacak mı ya da tutunacak mı fln olsun sen gebe miyim kısmını aşmışsın arkadaş 😂

Hamilesin boyası aksa bana akardı, belki ömrğ hayatım boyunca 100 test yaptım bitek pozitifken böyle çıktı. Negatif çıkıp gebe olabilirsin ama pozitif bi kere çıktıysa 15000 hamilesin kaçarı yok. Tereddütün ay dış gebelik mi ya da kalbi atacak mı ya da tutunacak mı fln olsun sen gebe miyim kısmını aşmışsın arkadaş 😂
Agzinizdan bal damliyor valla kesin sonucu buradan paylasicam😁allahhimmm bi test daha yapsam iki cizgi net gorsem havalara ucucam bundada uctum ama frenledim belki erken yaptim diye bozuktur soyledir boledir diye 😁😁

Agzinizdan bal damliyor valla kesin sonucu buradan paylasicam😁allahhimmm bi test daha yapsam iki cizgi net gorsem havalara ucucam bundada uctum ama frenledim belki erken yaptim diye bozuktur soyledir boledir diye 😁😁

Bi bana gelmedi böyle bozuk test yaa🙈50 farklı çeşit test yaptım her şekli denedim gebe değilsen çıkmıyor o ikinci çizgi büyüteçle bile bakmış olabilirim yok yani yok 😂ama gebeyken de on tane test yaptım hepsi de gebeliğin 5. Haftası civarıydı, sabah akşam az çişle çok çişle hafta gösteren erken geç hepsini, hepsi de pozitif çıktıydı vallaha 😂 ama 13 gün erken oluşu şaşırtıcı zaten normal kadın 28 günde adet olur, 13 gün önce demek daha yumurtlamanda demek yani, sakın sen üstüne görmüş olma yaa

Var gibi görünüyor hayırlı olsun,devlet hastanesi acil bölümü hamilelik baktırmak istiyorum dersen bakmıyorlar bilgin olsun

Back
X