Lütfen bir bakın ense kalınlığı

Canımmm çok sevindim gözün Aydın benimde yarın çıkacak inşallah bende güzel haberi yazarım buraya

Canımmm çok sevindim gözün Aydın benimde yarın çıkacak inşallah bende güzel haberi yazarım buraya
Sağol Allah razı olsun inşallah senin sonuçlarda temiz çıkar Ön sonuçların mı çıkıyor yarın ? Allahım inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuştursun bizi temiz çıksın inşallah

Ense kalınlığı sınırın bir tık üstü ama bunu dedi sonuçta o yüzden amniyosentez yaptırdım
Merhabalar umarım sonucunuz temiz çıkmıştır.. amniyosentez tecrübeniz nasıldı? Şu an benim de yaptırmam gerekiyor ama korkuyorum. Bu arada özelde mı yaptırdınız devlette mı?

Merhabalar umarım sonucunuz temiz çıkmıştır.. amniyosentez tecrübeniz nasıldı? Şu an benim de yaptırmam gerekiyor ama korkuyorum. Bu arada özelde mı yaptırdınız devlette mı?
Yeni gördüm mesajınızı. Benim Allahıma çok şükür temiz geldi sonucum. Devlette yaptırdım iyi bir doktora gidiyorsanız korkmayın bir kaç dakika sürüyor zaten zor bir işlem değil

Canım geçmiş olsun öncelikte umarım hamileliğin sorunsuz devam ediyordur. Amniyosentez sonucun çıktı mı acaba merak ettim . Benimde ikili testte ense kalınlığı 1.3 çıkmıştı normaldi bir sorun yok dedi doktorlar. Lakin 24. Hafta detaylı ultrason zamanım geldiğinde 10 gün aralıklarla iki kez ölçüldü ilki 6.4 ikincisi 7.5 çıktı. Banada amniyosentez yada nifty test önerdiler lakin ikisini de istemedim. Rabbime sığındım inşallah sağlıkla alcaz yavrularımızı

Teşekkür ederim. Ben amniyosentez yaptırmıştım 1 tanesi dışında bütün sonuçlar çıktı Allaha çok şükür temiz geldi doktor sorun yok dedi. 24. Haftada ense kalınlığına bakılmaması lazım aslında. Sende içini ferah tut bir şey yoktur inşallah

Merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba? Benim de 21. haftada 5.8 çıktı üst sınırda dediler, iki hafta sonra tekrar bakılması gerekiyormuş. İnşallah her şey güzel olur.

Merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba? Benim de 21. haftada 5.8 çıktı üst sınırda dediler, iki hafta sonra tekrar bakılması gerekiyormuş. İnşallah her şey güzel olur.
Önerilen amniyosentez ya da nifty testi yaptırmadım. Bu konuyu aklımdan çıkardım bile hatta. Şuan 37. Haftamdayım henüz doğum yapmadım. Allaha sığındım başka yapacak birşeyim yok. Umarım sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. Okuduğum bi çok yerde üst sınırda olanların %90 ı sağlıklı doğum yapmış inşallah bizede nasip olur

İnşallah kolay ve sağlıklı bir doğumunuz olur ve güzel haberlerinizi buradan paylaşıp bizim gibilere de umut olursunuz. Teşekkürler cevabınız için. ⚘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…