Lütfen bir bakın ense kalınlığı

Ense kalınlığı sınırın bir tık üstü ama bunu dedi sonuçta o yüzden amniyosentez yaptırdım
Canım bende de 2li tarama yüksek çıkmıştı bende nipty yaptırmıştır hatta bana da detaylı ultrason da mide cebi yabi yemek borusu yok gibi şeyler demistiler sonda bende bayağı panik yapıp iyi bir doktora girmiştim yok öyle bir şey demişti ki çok şükür kızım sağlıkla doğdu sende zaten amniyosentez yaptırmıştır malesef sonucu beklemek zorundasın ne kafar zor olursa olsun en doru sonucu o verecek o yüzden üzmemek çalış kendini bebeğin de etkileniyor öyle düşün rahtalat kendini insan sağlıkla da gelir miniğin

Canım bende de 2li tarama yüksek çıkmıştı bende nipty yaptırmıştır hatta bana da detaylı ultrason da mide cebi yabi yemek borusu yok gibi şeyler demistiler sonda bende bayağı panik yapıp iyi bir doktora girmiştim yok öyle bir şey demişti ki çok şükür kızım sağlıkla doğdu sende zaten amniyosentez yaptırmıştır malesef sonucu beklemek zorundasın ne kafar zor olursa olsun en doru sonucu o verecek o yüzden üzmemek çalış kendini bebeğin de etkileniyor öyle düşün rahtalat kendini insan sağlıkla da gelir miniğin
Biliyorum ama hiç rahat duramıyorum psikolojim bozuldu salı gününden beri ve sonuçlar 10 gün sonra çıkacak dedi doktor sadece 3 gün geçti. Benim ikizim falan hep temizdi ne olduysa bu son gittiğim doktorda oldu. Allahım nasip etsin sağlıkla gelsin bebeğim başka bir duam yok😔 7 8 gün daha beklemem lazım ve nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum

İkili tarama testi yapıldı ense 1.3 çıktı kan testi güzel çıktı sonra 22 hafta detaylı ultrasona gittim orda da ense burun kemiği kalp kapakçığı her şey normal çıktı. Sonra birde perinatolojiye gideyim dedim detaylıdan 15 gün sonra yani bu salı 24 haftalıkken bu doktor kalp burun böbrek hepsi normal sadece ense kalınlığı 7 dedi sınır 6 sizin 7 bence bir şey çıkmaz bunun dışında başka bir şey yok çünkü ama yinede amniyosentez yapalım rahat edelim dedi yaptırdım bende. 15 güne diyor sonuç anca çıkar qma ben bekleyemiyorum 😔
Benim ikili tarama testim orta riskli çıktı. Doktorum kalp, bobrek, buruna bakarak cocuk büyük ihtimalle saglikli demisti. Cok şükür down sendromlu degil bebisim. Sizde korkmayin derim.

Biliyorum ama hiç rahat duramıyorum psikolojim bozuldu salı gününden beri ve sonuçlar 10 gün sonra çıkacak dedi doktor sadece 3 gün geçti. Benim ikizim falan hep temizdi ne olduysa bu son gittiğim doktorda oldu. Allahım nasip etsin sağlıkla gelsin bebeğim başka bir duam yok😔 7 8 gün daha beklemem lazım ve nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum
Allah yardımcın olsun unv hastanesine gittiysen eğer onlar azcık titiz davrandiklarinxan mi ne biraz korkutuyi4lar insanı istemsiz

Benim ikili tarama testim orta riskli çıktı. Doktorum kalp, bobrek, buruna bakarak cocuk büyük ihtimalle saglikli demisti. Cok şükür down sendromlu degil bebisim. Sizde korkmayin derim.
Benimde doktorum her şey iyi sadece ense kalınlığı dedi ama insanıniçi rahat etmiyor zulüm oldu bana kaç gün daha 10 gün var neredeyse. İnşallah bende sizin gibi güzel haberler alırım

Allah yardımcın olsun unv hastanesine gittiysen eğer onlar azcık titiz davrandiklarinxan mi ne biraz korkutuyi4lar insanı istemsiz
Şehir hastanesine gittim doktor benimle aynı anda gelen diğer kadınada aynısını söyledi amniyosentez yaptı biraz titiz bir doktor gibi geldi banada ama olsun insan çok korkuyor keşke hiç yaşanmasaydı bu😔

24+1 haftalık hamileyim bugüne kadar 2li testimde temiz çıktı doktor o yüzden 3lü 4lü gerek görmedi detaylı ultrosona girdim 15 gün önce onda da gayet iyiydi ense kalınlığı falan normal dendi salı perinatolojiye gittim doktor her şey iyi ense kalınlığı 7 dedi onun dışında burnu falan hep normal bir şey çıkmaz bence ama amniyosentez yapalım bence dedi ve ben korkudan yaptırdım. 15 gün sonuç bekleyeceğim şimdi qma dayanamıyorum zaman geçmedi bana hiç. Devlete gitmiştim ben sizce özelde bir detaylı ultrasona tekrar gitsem mi ense kalınlığına baksalar mı siz ne yapardınız ne uyku var ne başka bir şey iyi değilim 😔 hiç bu kadar çaresiz hissetmedim kendimi nolur bir akıl verin dua edin bebeğim için tek istediğim bebeğim sağlıkla gelsin dünyaya.
Anlamadım ben . Ense kalınlığı ileriki haftalarda bir şry ifade etmez ki. Asla hiçbir şey cıkmayacak. Sizden ricam Baska bir doktora gidin

Detaylı ultrasonda mı doktor verdi bu bilgileri bende detaylıyı bekliyorum
Evet detaylıda ikili test sonucunu gösterince bu bilgileri söylemiştiler. El içi tek çizgi oluyor galiba down sendromlu bebeklerde, ellerinin içine bile baktı.
Rabbim sizlere de güzel haberler duymayı nasip etsin.

Doktor bana sadece her şey normal gözüküyor ense kalınlığı dışında bir şey göremedim dedi başka bir şey demedi ve içim hiç rahatlamaya benimde. Ben salı gününden beri neler yaşıyorum bir bilseniz gerçekten hayattan koptum resmen. Allahım sağlıkla kucağıma almamı nasip eder inşallah başka bir duam yok😔
Her doktor farklı oluyor, keşke bi doktor görüşü daha alsaydınız? Hangi şehirdesiniz?

Anlamadım ben . Ense kalınlığı ileriki haftalarda bir şry ifade etmez ki. Asla hiçbir şey cıkmayacak. Sizden ricam Baska bir doktora gidin
İşte herkes bunu diyor 12. Hafta gibi detaylıda 1.3 çıkmıştı ense ikili testte temiz çıkmıştı 22. Haftada detaylıya gittim o doktorda ense normal sorun yok dedi. Ama 23+5 haftalıkken bu doktora gittim her şey iyi burun, kalp, böbrekler işte hepsi iyi sadece ense kalınlığı 7mm dedi sınır 6 senin7 çok hafif üstü işte bence amniyosentez yapalım böyle 3 ay doğuma kadar bekleme yıpranma dedi şimdi 15 gün bekleyeceğim sonucu qma bu şekilde nasıl yıpranmayayım. Birde 23+5 haftalıkken 800 gramdı bebeğim bu kilo çok kontrole git 24 haftalık bebek için 800 gram çok yani dedi aklım almıyor ya

Evet detaylıda ikili test sonucunu gösterince bu bilgileri söylemiştiler. El içi tek çizgi oluyor galiba down sendromlu bebeklerde, ellerinin içine bile baktı.
Rabbim sizlere de güzel haberler duymayı nasip etsin.
Amin inşallah ağustosta gidicem bende verdiğiniz bilgiler çok değerliydi benim için bende buna göre sorcam doktora çok teşekkür ederim 🙏🏻

İkili testiniz in risk oranı ne çıkmıştı bana da orta riskli dedi detaylı ultrasonu bekliyorum

Merhaba sonucunuz çıktı mı
İçiniz temizmiş bende şimdi yazmak için girmiştim😊 bugün ön sonuçlarım çıktı Tem çok şükür doktor bunlar temiz çıktıysa diğerleride temiz gelir zaten yoksa belli olur dedi hatta bu başka bir doktorda ve bana neden yaptınız ki zaten dedi bende diğer doktor istedi dedim ve doktor sustu. Neyse kısacası çok şükür temiz geldiii😊

X