- 31 Ekim 2006
- 2.757
- 2.926
- 698
- Konu Sahibi beklemedeyim
-
Herseyi bir kenara at....benim anneme böyle davranacak bir adamin cigerini
sökerim ben arkadasim...
Kusura bakma ama sen bunu resmen tepene cikarmissin.....
Ne hakla annene sizi ilgilendirmez gibi sözler sarf edebiliyor ya....Nasil ilgilendirmez...o senin annen ya...beyfendi anasinin kucagina doymamis her allahin günü gitmek istiyorda senin annen neden evladini düsünüyor merak ediyor diye bu sözlere maruz kaliyor?
Yok vallaha ben coktan sutlardim bunu....bana bosanma dilekcesi getiren bir adamla zorla evli kalmazdim...
Lüften onurunu ve gururunu düsün, bu adam seni sevmiyor arkadasim....Yol ver gitsin defolsun....O sana ve senin insanligina layik degil..:teselli:
kızlar öncelikle bana zaman ayıdığınız için hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum. Sizin yazdıklarınızla kendime olan güvenim inanın yerine geldi..bazı arkadaşlar görücü usulümü evlendin sen diye sormuş HAYIR öyle evlenmedim.ama onu hiç tanıyamamışım.niye hala onu çektiğime gelince de; babamın evine gitmek onun başını öne eğdirmek ağırıma gidiyor.hele hele kendime bu işi başaramadım demek...ama dedim ya sizin yazdıklarınızla kendime olan güvenimi kazandım..tekrar çok teşekkür ederim..en kısa zamanda bu işi bitiricem..ve umarım size mutlu haberlerimi veririm.
herşeyi geçtim ilgisizliğini anasına düşkünlüğünü sana olan saygısızlığını
ama anneme bu şekilde davranan adamın değil yanında durmak daha ömrümün sonuna kadar onunla işim olmaz:mymeka:
çoluk yok çocuk yok adamın yuvası için bi çabası yok
niye yada neyi beklersinizde böyle hayatı kendinize zindan edersiniz vallahi aklım almıyo :1no2:
kızlar öncelikle bana zaman ayıdığınız için hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum. Sizin yazdıklarınızla kendime olan güvenim inanın yerine geldi..bazı arkadaşlar görücü usulümü evlendin sen diye sormuş HAYIR öyle evlenmedim.ama onu hiç tanıyamamışım.niye hala onu çektiğime gelince de; babamın evine gitmek onun başını öne eğdirmek ağırıma gidiyor.hele hele kendime bu işi başaramadım demek...ama dedim ya sizin yazdıklarınızla kendime olan güvenimi kazandım..tekrar çok teşekkür ederim..en kısa zamanda bu işi bitiricem..ve umarım size mutlu haberlerimi veririm.
kızlar sizi seviyorum..ve diyecek kelime bulamıyorum..şu cesaretimi bir toplayabilsem..karar verme mekanizmam doğru çalışmıyor..son olaylardan sonra kendimi ve onu resetledim..lanet olası vicdanım devrede yine..bana yapacağı en ufak hareketini bekliyorum..ben niye çekip gidemiyorum anlamıyorum yaa..niye bu evliliğe hep şans veriyorum.vicdanımı tam anlamıyla rahatlatmakmı istiyorum (yani bu evlilik için kanımın son damlasına kadar savaştım demek için) nedir yaa?hay Allahım yaa..kafayı yiicem ben....karşımdaki adam o kadar dengesiz ki anlatamam size..hiç bir strateji geliştiremiyorum onun için..hele bu kararsızlık beni çileden çıkarıyor..niye hala bu evdeyim ki ben???
hepinizi çok öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?