Lütfen bir akıl verin

Anladım. Birkaç internet sitesinde dolandım bugün. Asla savunmacı davranmayın demişler. Bu biraz kafamı karıştırdı. Kusura bakmayın yordum sizi.

Anladım. Birkaç internet sitesinde dolandım bugün. Asla savunmacı davranmayın demişler. Bu biraz kafamı karıştırdı. Kusura bakmayın yordum sizi.
Hangi ülke olduğunuzu bilmiyoruz ama savunmacı olmayının amacı sürekli aynı hatayı yaptığınızda geçerli olur. Karşı taraf benimle dalga geçti diye şikayet etmesi süreklilik arz edip uyarıdan anlamayan kişi için yapılır mantıken de öyle değil mi?

Ee size eğitim verilmiş orda anlatılmış diye anladım ben.
Kültür farkı deseniz de başta anlatıldı diyebilirler o zaman.
Diğer anlatacağınız şeyleri de yalanlayabilir o ortamdaki kişiler.
Zor yani.

Yani bir olay üstünden de şikayet edilebiliyorsunuz. İlla devam eden bir durum aranmıyor. Fakat hiç savunmacı olmamakta tamamen haksızım demek oluyor bana göre. Anladığım bu

Ee size eğitim verilmiş orda anlatılmış diye anladım ben.
Kültür farkı deseniz de başta anlatıldı diyebilirler o zaman.
Diğer anlatacağınız şeyleri de yalanlayabilir o ortamdaki kişiler.
Zor yani.
Eğitimde niyet vs etki olarak söyleniyor. Bir de birkaç örnek koyuyorlar. Dokunmak bikinili foto göstermek gibi çok genelgeçer olanlar. Yani zor görünüyor evet

Bu şekilde bir kastınızın olmadığını ve ülkenizde iyi niyetli olduğunuzu belirtmek için bu tarz konuşulduğunu söyleyin.

Bu şekilde bir kastınızın olmadığını ve ülkenizde iyi niyetli olduğunuzu belirtmek için bu tarz konuşulduğunu söyleyin.
İşte kasıt niyet. İnsan bu şekilde açıklamak istiyor da bunları saymadıkları için beynimi yakan da bu oldu malesef

Bu ne ya bana böyle bir şey dendi diye ikya şikayet etsen bizde hiç bir şey olmaz. Madem özel hayatı ulu orta konuşmasın hem sevgilisini aldatıyor hem sizi suçluyor. Siz de onu suçlayın cinsiyet ayrımı ve ırkçılık yapılıyor. Arkadaş ortamında konuşuldu ben de iyi dileklerimi sundum deyin.

Malesef bu tarz olaylar çok oluyor artık ama benimde asla aklıma gelmezdi böyle bir şey. Cinsiyet ayrımı derken? yapacak çok bir şey de yok hayırlısı

Çok acayip ve saçma bir konu.Ayrica siz neden onları övme zorunlulugu hissettiniz ki.Ne gerek vardı.Hem kendileri söylüyor hem sizi sikayet ediyor ilginç.
Zorunluluk hissetmedim. Genelde bizde öyle söylenir ya otomatikman söyledim heralde. Ne söyleyebilirdim söylediklerimin yerine bilmiyorum.

Evet haklısınız teşekkürler.
Bu kişiyle daha sonra iş yerinde muhatap olmak zorunda mısınız ? Eğer söylediğiniz şekilde ise bana bu şekilde sert karşılık veren, üstüne bir de şikayet eden biri ile muhatap olmazdım ben.

amacınızın sadece kendi kültürünüze göre nekazet in gerektirdiği şekilde davranmak olduğunu,asıl karşı tarafın suçlayıcı dilde konuşmasının kendinizi kötü hissettirdiğini
Özcümle kesinlikle kimsenin özel alanına girmrk gibi bir amacının olmadığını dile getirin.Hatta öyle bir niyetiniz olsa idi daha once bu durumun background unun yaşanmış olması gerekirdi diye de noktalayın.
Kolay gelsin.Bana kalırsa o ortamda istenmiyorsunuz ve bu durumu bahane ediyorlar

Adam da Yunandı galiba. Müthiş senaryo. Aynen devam edin konu sahibi.

Başkasının derdini , kendi derdim diye anlatmıyordur inşallah. Gerçekten böyle bir olayı yaşayan olmuş mudur acaba ?

Yurtdışında yaşayan üyeler , işyeri kurallarınıza göre ; bu konunun sonucu ne olur ?

Birebir aynısını okudum ben, net hatırlıyorum. Trollemek için hikayeler yazıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…