Lütfen bilginize ihtiyacım var :( YARDIM EDİN ..

evet öyle . şerefi olsa şimdiye kadar nasıldıysa sımdıde aynı olurdu az cok evlendiğimiz gunden itibaren hem iyi halimden hem guzelliğimden ona cok soylemişler işte söyle biriyle evlendi hem gencecik kızı aldı diye oda kudurdu .

amin işin zor yanı ben hergun bu durumun içindeyim .
Sakın çocuk yapma bir müddet korun kazaydı cahillikti öyleydi böyleydi falan gibi mazeretlerle de çocuk yapma (olursa allahtan kabullenmekten başka yol yok tabiki)
ne karar verirsen ver iş bul çalış mutlaka

Sakın çocuk yapma bir müddet korun kazaydı cahillikti öyleydi böyleydi falan gibi mazeretlerle de çocuk yapma (olursa allahtan kabullenmekten başka yol yok tabiki)
ne karar verirsen ver iş bul çalış mutlaka
ya been calısmak istemiyorum ve seviyorum bu adamı ondan da cocugum olsun istiyorum belki öyle dayanabilirim .

çocuğum olursa biz iyi olabiliriz belki ama olmaz biz iyi oluruz oda onun cocugu ne yapsın ataamaz diyorum beni gönder gideyim bir ay falan kalayım göndermiyor memleketime gönderirse de biliyorum evliliğimiz bitecek .

aslında hepiniz haklısınız yanlış bir evlilik ve yanlıs bir insan daha iyileri de olabilir di daha kötüleri de . sonuclarına gittigi yere kadar dayanma gucu versin allah .

o zaman su yalancı dünyanın bir kere daha gercek yüzüne toslayacağım .
hayatı çok basite alıyorsun. yazık olmayacak mi o bebeğe? Hatalardan ders almalı insan. Bebek sandığın kadar kolay değil. arastir bakalım psikologlar "bebek olunca değişir " düşüncesine neler diyorlar. Var miymiş öyle bir dünya.

vallaha ben psikologları pek kala almıyorum sevgi oldugu muddet hersey yol alır .sbendeki bu yasama sevinci olduktan sonra bakma böyle konustuguma şimdi kalkar bir kahve bir sigara herseyi unutup bıraz keyif yaparım ..

kusura bakmayın canınızı sıktım hepinizin ama ben eşimi seviyorum sadece fikir almaktı amacım . ve ben eşim için herseye katlanırım :..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…