evet öyle . şerefi olsa şimdiye kadar nasıldıysa sımdıde aynı olurdu az cok evlendiğimiz gunden itibaren hem iyi halimden hem guzelliğimden ona cok soylemişler işte söyle biriyle evlendi hem gencecik kızı aldı diye oda kudurdu .Kesin oyledir.
aminÇalışmayan ilgisiz bir koca
Bakmak zorunda olduğun bir ergen
Sende daha çocuksun
Allah yardım etsin
Sakın çocuk yapma bir müddet korun kazaydı cahillikti öyleydi böyleydi falan gibi mazeretlerle de çocuk yapma (olursa allahtan kabullenmekten başka yol yok tabiki)aminişin zor yanı ben hergun bu durumun içindeyim .
ya been calısmak istemiyorum ve seviyorum bu adamı ondan da cocugum olsun istiyorum belki öyle dayanabilirim .Sakın çocuk yapma bir müddet korun kazaydı cahillikti öyleydi böyleydi falan gibi mazeretlerle de çocuk yapma (olursa allahtan kabullenmekten başka yol yok tabiki)
ne karar verirsen ver iş bul çalış mutlaka
ya değişmezse ?ama öyle bir şey olursa belki eşim değişir
o zaman su yalancı dünyanın bir kere daha gercek yüzüne toslayacağım .ya değişmezse ?
hayatı çok basite alıyorsun. yazık olmayacak mi o bebeğe? Hatalardan ders almalı insan. Bebek sandığın kadar kolay değil. arastir bakalım psikologlar "bebek olunca değişir " düşüncesine neler diyorlar. Var miymiş öyle bir dünya.o zaman su yalancı dünyanın bir kere daha gercek yüzüne toslayacağım .
vallaha ben psikologları pek kala almıyorum sevgi oldugu muddet hersey yol alır .sbendeki bu yasama sevinci olduktan sonra bakma böyle konustuguma şimdi kalkar bir kahve bir sigara herseyi unutup bıraz keyif yaparım ..hayatı çok basite alıyorsun. yazık olmayacak mi o bebeğe? Hatalardan ders almalı insan. Bebek sandığın kadar kolay değil. arastir bakalım psikologlar "bebek olunca değişir " düşüncesine neler diyorlar. Var miymiş öyle bir dünya.
kusura bakmayın canınızı sıktım hepinizin ama ben eşimi seviyorum sadece fikir almaktı amacım . ve ben eşim için herseye katlanırım :..
nasıl kapattıracagım :)Alinan fikir kek yapms asamasinda mi kulllanilacak.
Konunu kapattir bari.
bilmiyorum ögretir misinAlinan fikir kek yapms asamasinda mi kulllanilacak.
Konunu kapattir bari.
:):9):):9):):):9 keske suraya yazdıklarımı okuya bilse :)konu sahibininkocası yakaladı bence 1 dakikada doksan derece döndü
nasıl kapattıracagım :)
kapatmadılarForumun ust kisminda moderatorler var. Onlari etiketlersen kapatirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?