- 3 Temmuz 2016
- 374
- 543
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak benle evlenmeden önce adam cocuguyla bile görüsmüyordu annesi görüstürmüyormus benimle evlendi kadın cocugu kapıya atmıs gitr baban baksın dıye sen bunda ne dusunursun =?Çıkabilir dedim çıkması doğru ya da yanlış demedim. Bu tarz olaylar yaşanabiliyor mu, yaşanabiliyor. Sen bu adamın senden önceki hayatını kontrol altına alabileceğini düşünerek evlenmişsin. "Ben istediğimde gelir, istediğimde gelmez, o olmaz bu çıkmaz". Senin şu an yapabilecek hiçbir şeyin yok. O çocukla ilgilenmesi gereken sırf annesi değil. Senin için üzgünüm ama fazla düşünmeden verdiğin karar için ödediğin bir bedel bu.
anne şerefsizin teki çocugu engellemiş heryerden istemiyorum die kendini yırtıyor etrafta ben eşimin kendisi ve ailesi gülüyor alay konusu edıyor evliliğimde böyle seylerin olacagını hiç bilmeszdim .Evet anlayamam ama anlamak isterim. ama bunalmakta haklısın tabi.
Ve bunu konu yapıp kim gülüyo. ben asla gülünecek bişey diye yazmadım, bi anne olarak annenin mantığını çözemedim
Çocuk olduğunda kusura bakma ama 35 yaşındaki adam değişmez.ama öyle bir şey olursa belki eşim değişir
ve işin en kötü yanı beniö oturup konusacak tek bir arkadasım bile yok .nede ailem .Dizi gibi...
Haksızsınız,ortada yoktu da yenimi doğdu bu çocuk ,eşiniz onun babası sizin eviniz küçükde olsa büyükde olsa o evde sizin yaşamaya hakkınız olduğu kadar onunda hakkı var ,baştan bunları göze almalıydınız ne bekliyordunuz kiben evlendiğim zaman çocuk piyasa da yoktu ve ben evlendikten sonra çıktı . Ki çocuk erkek çocugu ergenlik dönemleri ki evim haddinden küçük bir ev . Ve bizim bütün ilişkilerimiz bitti anlıyor musun ?
sevmiyor beni güvende duymuyorum kendisine ama ben seviyorum sadece seviyorum . ama sevgim tukenince kalmam için sebebim olmayacakÇocuk olduğunda kusura bakma ama 35 yaşındaki adam değişmez.
Şu kafadan bir çıkın artık. Bi insan sizi sevecekse değer verecekse çocuk doğurduğunuz için değil siz olduğunuz için sevsin değer versin!
bak hepsini oku sonra yorum yap . benle evlenmeden önce ne cocuk nede babası birbirini görmüyor konusmuytordular simdi oldular baba ogul yani benden sonra :!!!Haksızsınız,ortada yoktu da yenimi doğdu bu çocuk ,eşiniz onun babası sizin eviniz küçükde olsa büyükde olsa o evde sizin yaşamaya hakkınız olduğu kadar onunda hakkı var ,baştan bunları göze almalıydınız ne bekliyordunuz ki
Yok sen beni yanlış anladın. tamam o ruh hastası diyelim geçelim.anne şerefsizin teki çocugu engellemiş heryerden istemiyorum die kendini yırtıyor etrafta ben eşimin kendisi ve ailesi gülüyor alay konusu edıyor evliliğimde böyle seylerin olacagını hiç bilmeszdim .
bak benle evlenmeden önce adam cocuguyla bile görüsmüyordu annesi görüstürmüyormus benimle evlendi kadın cocugu kapıya atmıs gitr baban baksın dıye sen bunda ne dusunursun =?
bak cocukla aramız çok iyiona bu sekilde degılım ama içim böyle dısımda artık cift karakter yasamaktan yoruldum . ANLAMIYOR MUSUNUZ EŞİM SORUMSUZ VE İLGİSİZ COCUGU DESEN SİMDİ CIKTI BENLE EVLENMEDEN ÖNCE YOKTU YANİ GÖRÜŞMÜYOR VE KONUSMUYORDU . VE SİMDİ GİTMEK İSTEDİĞİMDE ESİM KAL BİLE DEMİYOR ////&Neresinden bakarsan bence senin icin yanlis bir secim ve evlilim olmus. Ama olmus iste simdi ne yapacaksin onu dusun.
1 sakin ama sakin cocuk yapma henuz evliliginiz hazir degil.
2 cocuga karsi hitaplarin evde de boyleyse burda yazdigin tabirleri kullaniyorsan bunu degistir.
3. Yasadigin sorun 14 yasinda anne babasi ayrilmis bir cocugun sucu degil. Sen yeni evli de olsan cocuk babasinda kalmak isteyebilir.
3. Babanesi torununa bakacak demissin hic ileriyi dusunmedin mi hadi yarin babaanneye bir sey oldu cocuk anneyi degil babayi istedi nasil dusunmessin bunlari.
4. Sitemini lutfen esine yansit cocuga degil
Neyi bekliyorsun o zaman ?sevmiyor beni güvende duymuyorum kendisine ama ben seviyorum sadece seviyorum . ama sevgim tukenince kalmam için sebebim olmayacak
sana diyorum ki zaten benden önce baba bakmıyordu anne de sorumsuz mus simdi babası bakıcı oldu hazmedemediğim konuyu anlıyormusn ?Sen inatla beni ters anlıyorsun da dur bakalım :) Annesinin yaptığı doğru bir şey demiyorum. Ama o çocukla annesi kadar babası da ilgilenmek zorunda, o çocuğu beraber yaptılar. "Annesi bıraktı ben de bırakayım" diyecek hali yok, annesi bakmıyorsa babası da bakacak, yapacak bir şey yok. Ama sorumluluk ikisine ait. Sen bunları bilerek evlenmek zorundaydın, kendi kafana göre "Ben istersem çocuğu alır, istemezsem almaz, zaten annesi bakıyor haftasonu da bize gelir" dersen üzülürsün.
aile aile aile . hep iyi olur dusuncesındeler meslegim yok ben evlilik yandasıyım evlenmek bence guzel bir sey ama dogruu kişi ile böyle olsun ıstemezdimNeyi bekliyorsun o zaman ?
Daha 21 yaşındasın , genceciksin.
Daha şimdiden başlamış sana oğlum kalıcı sen gidici diye. Orda kalman için bir sebebin var mı sence?
Ailenle görüşmüyor musun, mesleğin yok mu ?
Bende diyorum boşanmış ve çocuklu adamla evlenirken bunların olması çok normal ,baba oğul onlar bugün görüşmez yarın görüşür.arzunu nedir çocuğu annesi kapının önüne koymuş babasıda mı koysun,pinpon topu gibi oradan orayamı atılsın,işinize gelmiyorsa çocuk olmadan boşanınbak hepsini oku sonra yorum yap . benle evlenmeden önce ne cocuk nede babası birbirini görmüyor konusmuytordular simdi oldular baba ogul yani benden sonra :!!!