seviyorum ama21 yasinda gidip de 35 yasindaki biriyle evlenirsen olacagi bu. Hayir bi de adam daha once evlenmis cocugu da var. İnsanoglu kendi mezarini hep kendisi kazarmis.
sana diyorum ki zaten benden önce baba bakmıyordu anne de sorumsuz mus simdi babası bakıcı oldu hazmedemediğim konuyu anlıyormusn ?
ya ben cocuga bakmam demıyorum ya hem kucuk bır cocuk degıl benden 7 yas kucuk ebatı benden buyuk bır cocuuk ama bu adam için ilgisiz ve sorumsuz bır adam ıcın bunu goze almıyorum .Bende diyorum boşanmış ve çocuklu adamla evlenirken bunların olması çok normal ,baba oğul onlar bugün görüşmez yarın görüşür.arzunu nedir çocuğu annesi kapının önüne koymuş babasıda mı koysun,pinpon topu gibi oradan orayamı atılsın,işinize gelmiyorsa çocuk olmadan boşanın
aile aile aile . hep iyi olur dusuncesındeler meslegim yok ben evlilik yandasıyım evlenmek bence guzel bir sey ama dogruu kişi ileböyle olsun ıstemezdim
ya anne almıs gitmiş anne göstermemiş baba anneye koymamıs simdi o serefsiz kadın yaptı herseyı yoksa ıyıydık . adam dememiş al cocugu sen bak karı alıp gitmiş babasına bile göstermemiş kaç sene simdi atmıs ortaya ccocuguEvlenmek guzel bir sey evet dedigin gibi AMA dogru kisiyle. Bak kendin de diyorsun. Sence 35 yasinda,14 yasinda bir oglu olan adam dogru kisi miydi? Hem de evladini kendi annesine baktiran kisi?!
O zmn ailenin yanına dön kimseye mecbur değilsin..tamam yapmışsın bi hata ama gençliğini bu adama verme daha çok küçüksün kendini kimseye esir etme..karşına daha düzgün biri çıkar o zmn yuva kurduğunu bilirsin. Yoksa adamın çocuğunu hazmetmen zor ve de 4-5 yıl sonra o çocuk koca delikanlı olacak onunla aynı evde kalman da doğru olmaz biraz geniş çaplı düşün. Çocuğa da yazık o ayrı konu tabi ama ebeveynlerinin yanlış kararları işte..bak cocukla aramız çok iyiona bu sekilde degılım ama içim böyle dısımda artık cift karakter yasamaktan yoruldum . ANLAMIYOR MUSUNUZ EŞİM SORUMSUZ VE İLGİSİZ COCUGU DESEN SİMDİ CIKTI BENLE EVLENMEDEN ÖNCE YOKTU YANİ GÖRÜŞMÜYOR VE KONUSMUYORDU . VE SİMDİ GİTMEK İSTEDİĞİMDE ESİM KAL BİLE DEMİYOR ////&
Evet evlilik güzel şey.Ama;aile aile aile . hep iyi olur dusuncesındeler meslegim yok ben evlilik yandasıyım evlenmek bence guzel bir sey ama dogruu kişi ileböyle olsun ıstemezdim
ben cocuga bakmam demıyorum eşim çocugu eve geldiği gunden itibaren özel hayatımız dahil evde olan muhabbetimiz dısarı aktıvıtelerimiz herseyımız bitti anlıyormusunuz rutın oldum sabah cocugu okjula iş güç adam uyuyor aksam yemek cocuk okuldan geliyor adam uyanıyor yemek yıyıruz mutfagı topla cay koy onlar pc basına geciyor gec saate kadar oturuyorlar sonra bı daha mutfagı topla git yat hayatım bu oldu !!!!
çok haklı düşündün sagolO zmn ailenin yanına dön kimseye mecbur değilsin..tamam yapmışsın bi hata ama gençliğini bu adama verme daha çok küçüksün kendini kimseye esir etme..karşına daha düzgün biri çıkar o zmn yuva kurduğunu bilirsin. Yoksa adamın çocuğunu hazmetmen zor ve de 4-5 yıl sonra o çocuk koca delikanlı olacak onunla aynı evde kalman da doğru olmaz biraz geniş çaplı düşün. Çocuğa da yazık o ayrı konu tabi ama ebeveynlerinin yanlış kararları işte..
çalısmıyor .........................bu adam ne ara çalışıyor
çalısmıyor .........................
işte rızgı veren allah dedık evlendık ama dogru dıyorsun cocuk bahanee nasıl geçiniyosunuz çalışmayan adam karısına zaman bulamaz mı çocuk bahane
Ne diyeyim canım:/ biz burada kızıyoruz sana ama sen orada derdinle bir başınasın..Allah'a dua et yalvar sana hayırlı kararlar aldırsın güzel kapılar açtırsın. Bu hayat mutsuzlar için çok uzuuun ve sıkıcı ama mutlular için yaşamaya doyumsuz. Dilerim mutlu olacağın bir hayatın olurçok haklı düşündün sagolişte diyorum ki cocuk 14 yasında ama sımdı bıle görünnüşü koca delikanlı ev küçüçük bu oda da nefes alsan o oda da duyuluyor ve bizim herseyimiz ama herseyimiz bitti .
bes sene sonra kendimi göremiyorum . kendim diye bir sey kalmadı .21 yasında 14 yas büyük biri ile dünyaların cok farklıdır .karareı sen vereceksin 5 sene sonra kendini nerede görüyorsun
ama ben herseye ragmen seviyorum bu adamı onunla birlikte gelecek herseyi kabullenmişim ama adam degmıyor .Ne diyeyim canım:/ biz burada kızıyoruz sana ama sen orada derdinle bir başınasın..Allah'a dua et yalvar sana hayırlı kararlar aldırsın güzel kapılar açtırsın. Bu hayat mutsuzlar için çok uzuuun ve sıkıcı ama mutlular için yaşamaya doyumsuz. Dilerim mutlu olacağın bir hayatın olur
ya anne almıs gitmiş anne göstermemiş baba anneye koymamıs simdi o serefsiz kadın yaptı herseyı yoksa ıyıydık . adam dememiş al cocugu sen bak karı alıp gitmiş babasına bile göstermemiş kaç sene simdi atmıs ortaya ccocugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?