- 17 Aralık 2015
- 26.601
- 48.497
- 598
tercih tabiki senin ben sorgulayamam ama 21 yasinda 14 yas buyuk bi adamla hemde senin boyun kadar cocugu olan bi adamla niye evlilik bilemedimben 21 yasındayım ve kaldıramayacagım seyler .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tercih tabiki senin ben sorgulayamam ama 21 yasinda 14 yas buyuk bi adamla hemde senin boyun kadar cocugu olan bi adamla niye evlilik bilemedimben 21 yasındayım ve kaldıramayacagım seyler .
hikayemi anlatayım sadece vesile üzerine evlenmek isteyen bir adam vardı ve bende evlenmek istediğim için bizi birbirimize uygun görenler haber etmişler ve gelip beni gördüğü ilk gün bende onu gördüm ve sevdim ilk görüşte sevdim ki oda beni sevdi biliyrm sonra hemen 1 hafta sonra nikah kıydık :)Yada nasıl tanıştinız diyede sorsak?hikayenizi baştan bi anlatırmısin ?
terbiyeli konus istersen alçaldı senin seviyen .
degismez !!! 14 yasinda 9glu var ilk karisina ne kadar degismis kucuksun daha yasin erken 50 kere cocuk yaparsin bekle acele etmeama öyle bir şey olursa belki eşim değişir
yavrum babasıyla bu zamana kadar yasamamıs simdi babasıyla yasaması normal bır sey demyrm ama sartlar daha yeni evliyken ya durust olun hanginizinm basına gelse hepiniz belki benim kadar bile durmaz kacarsınız size diyrm ki benim sorunum cocuk bu eve gelmiş gelmemiş deghil sohbetin tamamını okuyun öyle konusun .Çocuk babasıyla yaşamak varken neden babaannesiyle büyüsün? Kocanız iskele babası mı? O çocuğun elinden babasını almaya hakkınız yok beğenmiyorsanız boşanmış adam almicaktınız.
AA bu kadar çabuk mu..canım kusura bakma hikayen hiç normal değil 1 hafta gördüğün insanla nasıl evlendin ailenle mi sorunun vardı yangından mal kaçırır gibi olmuşhikayemi anlatayım sadece vesile üzerine evlenmek isteyen bir adam vardı ve bende evlenmek istediğim için bizi birbirimize uygun görenler haber etmişler ve gelip beni gördüğü ilk gün bende onu gördüm ve sevdim ilk görüşte sevdim ki oda beni sevdi biliyrm sonra hemen 1 hafta sonra nikah kıydık :)
sen yeterince konuya dahil olamamış üstüne üstelik kendine uygun cümleleri seçmişsin . konu burda cilveden işveden ibaret olsaydı seni daha farklı bir sekilde cevaplardım .konuda başından beri seviye yoktu cilveleşemiyorum diye yaygara koparıyorsun ben de fikir veriyorum
gelip seninle cilveleşemeyeceğime göre en fazla fikir verebilirim
sizi birbirinize uygun goren ve evlenmenize musade eden o zihniyetleri tebrik ediyorumAA bu kadar çabuk mu..canım kusura bakma hikayen hiç normal değil 1 hafta gördüğün insanla nasıl evlendin ailenle mi sorunun vardı yangından mal kaçırır gibi olmuş
yavrum babasıyla bu zamana kadar yasamamıs simdi babasıyla yasaması normal bır sey demyrm ama sartlar daha yeni evliyken ya durust olun hanginizinm basına gelse hepiniz belki benim kadar bile durmaz kacarsınız size diyrm ki benim sorunum cocuk bu eve gelmiş gelmemiş deghil sohbetin tamamını okuyun öyle konusun .
hayır sadece iki deli bir araya geldik işte evlendikAA bu kadar çabuk mu..canım kusura bakma hikayen hiç normal değil 1 hafta gördüğün insanla nasıl evlendin ailenle mi sorunun vardı yangından mal kaçırır gibi olmuş
1 haftada gördun sevdin tanıdin evlendin....şartlarıni sundun kabulhikayemi anlatayım sadece vesile üzerine evlenmek isteyen bir adam vardı ve bende evlenmek istediğim için bizi birbirimize uygun görenler haber etmişler ve gelip beni gördüğü ilk gün bende onu gördüm ve sevdim ilk görüşte sevdim ki oda beni sevdi biliyrm sonra hemen 1 hafta sonra nikah kıydık :)
allahın yazdıgı bir kader vardı ve biz hala o kaderi yasıyoruz . evlendiğim için PİŞAN DEGİLİMİyi de benim anlamadığım nokta 11 yaş büyük boşanmış üstelik işsiz güçsüz adamla en başından ne işin vardı? Kimse karşı çıkmadı mı evlenmene??? Çocuk bu evlilikteki en küçük falso, bu evlilikten sana bir yol olmaz.
adam issizmis sanirim evde cok turk filmi izlemis belli seninde yasin zaten musait boyle durumlara ergenlik yaslari tam yazik etmissin kendine yazik etmisler sana ne diyimhayır sadece iki deli bir araya geldik işte evlendik
NE KADAR OLGUNCA BİR CEVAP :)()()()(Çocuk için acele etmeyin.Önce eşinizin oğluna biraz büyüyene kadar ablalık yapın hem çocuk duygusal anlamda biraz toparlanır hem siz eşinizi daha iyi tanırsınız ve birazda büyümüş,olgunlaşmış olursunuz.
bak cocukla aramız çok iyiona bu sekilde degılım ama içim böyle dısımda artık cift karakter yasamaktan yoruldum . ANLAMIYOR MUSUNUZ EŞİM SORUMSUZ VE İLGİSİZ COCUGU DESEN SİMDİ CIKTI BENLE EVLENMEDEN ÖNCE YOKTU YANİ GÖRÜŞMÜYOR VE KONUSMUYORDU . VE SİMDİ GİTMEK İSTEDİĞİMDE ESİM KAL BİLE DEMİYOR ////&
Biz anladik da senin anlamadigin o cocuk gorusmuyorda olsa ileride kalacak gorusecek bu ihtimali DUSUNRMEDIGINI kabul et artik. Hatalarimizi kabul etmeden saglikli cozumler bulamayiz.bak cocukla aramız çok iyiona bu sekilde degılım ama içim böyle dısımda artık cift karakter yasamaktan yoruldum . ANLAMIYOR MUSUNUZ EŞİM SORUMSUZ VE İLGİSİZ COCUGU DESEN SİMDİ CIKTI BENLE EVLENMEDEN ÖNCE YOKTU YANİ GÖRÜŞMÜYOR VE KONUSMUYORDU . VE SİMDİ GİTMEK İSTEDİĞİMDE ESİM KAL BİLE DEMİYOR ////&
saygı duyuyorum herkese fikrine AMA konuyu kaldırmak istediğimi de belirttim kaç sayfa önce çünkü baktim herkes sevgiye inancını kaybetmiş . ben severek evlendimArkadaşım başlığında yardım edin yazmıştım çocuk adam beni sevmiyo diyodun sonra pişman değilim diyosun çocuk istiyorsun hayırlısı olsunda böyle konu aciyorsan konusanlarada saygı duymak zorundasın unutma