• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bilginize ihtiyacım var :( YARDIM EDİN ..

merhamet etmeyene Allah da merhamet etmez...
Hadis i Şerif...
siz o cocuga sıcak davranın yaşınız da yakinmis iyi kötü kafa dengi olmaya çalışın anne değil abla veya arkadaş olmaya çalışın evinizde ona ait bir yaşam alanı açın ufak bir oda bir masa bir yatak bir dolap vs gibi onunla pizza yemeye gidin sinemaya gidin yani kardesiniz gibi davranın onun varlığını kabul edin ve sevmeye çalışın o zaten anne babanın ayrı olmasının acısını çekmiştir siz onu uzmeyin inanin bak allah kalbinize göre verir o cocuk da sizi sever annesi onu ortalığı karistirmaya gonderdiyse bile yapamaz. esinizle de araniz sıcacık olur
burdan bosan demek kolay bence hemen yikmayin azcık yapıcı olun ve düşünün şiddet yok hakaret yok aldatma yok ve bu çocuğun da bir suçu yok
gerisi vicdaniniza kalmis

Belliki eski eş evliliğinizi hazmedememiş ve sizi huzursuz etmek için çocuğunu kullanıyor ki bu çok çirkin.
Eşine ise zaten adam değilmiş, olsaydı babalığını zamanında yapar, kimseye de tutamayacağı sözleri vermezdi.
Bu arada kendi ailen ile ilgili bilgi vermemişsin....
Gelelim annene.... Ben en büyük hatayı onda buluyorum.. Benimde kızım var büyük konuşmaktan korkarım ama hadi sen cahilsin de bir anne göz göre göre evladını nasıl ateşe atar! Hadi diyelim ki yanıldı şimdi nerede neden seni çekip almıyor o adamdan!
Sana gelince, evet çooook çok yanlış bir seçim ama olan olmuş artık ileriye bakmak lazım. Daha çok gençsin gözünü onda açtın seviyorum sanıyosun. Adam adam olsa çocuğuna seve seve bakarsın ama o da yok. Zararın neresinden dönsen kardır gençliğine yazık, bu adam için heba etme yıllarını.
Bende genç kız annesiyim, kendi kızım gibi üzüldüm inan, o çocuğa da ayrıca üzüldüm.
Asabım bozuldu şuan ne yazdığımı bile bilmiyorum.
Hem o çocuğun annesine hem senin anneme diyecek laf bulamıyorum.
Yavrum sen bu yaşta okuyo olmalıydın ne işin var evlilikle

Back