• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bilginize ihtiyacım var :( YARDIM EDİN ..

gidiciysen sende git oda otursun ergen cocuguyla basbasa napıcak bakalım cocukla sizin aranızda bile 6 yas var abla kardes gibi sizi kucuk gordugunden kaale almıyordur ogluda
aynen :/// anladıgın için sagol

Çocuklu bir adamla evlenirken çocuğuda kabul ediyorsunuz.Ama siz bunun farkında bile değilsiniz.

Babanne baksa ne olur anne baksa ne olur? Ölüm var kalım var.O adam o çocuğun babası.Dünyanın bin türlü

hali var.O çocuk heran gelebilir seçeneğini düşünmek zorundaydınız.Şimdi kaldıramıycam diyorsunuz :KK12:

ben 21 yasındayım ve kaldıramayacagım seyler .

21 yaşındasın, 35 yaşında boşanmış, çocuklu bir adamla evlenmişsin. Çocuğu ortada yoktu şimdi çıktı diye bir şey olamaz, o onun çocuğu ve hep hayatınızda olacak. Kimse senin için çocuğunu silmez. Kendini sorgulaman lazım niye bu adamla evlendim diye. Bile bile lades olmuş seninki, üzgünüm. Boşanabiliyorsan boşan, gerçi muhtemelen böyle gidersen eşin sana açar boşanma davası.

ama öyle bir şey olursa belki eşim değişir :KK43:
Saçmalama canım hangi erkeğin değiştiği görülür bu forum çocuğun evlilik kurtardığına inanıp da çocuğuyla bi başına terk edilmiş kadınlarla dolu kesinlikle bi Bebek sorunların çözümü değil önce evdeki sorunları hallet

Çocuklu bir adamla evlenirken çocuğuda kabul ediyorsunuz.Ama siz bunun farkında bile değilsiniz.

Babanne baksa ne olur anne baksa ne olur? Ölüm var kalım var.O adam o çocuğun babası.Dünyanın bin türlü

hali var.O çocuk heran gelebilir seçeneğini düşünmek zorundaydınız.Şimdi kaldıramıycam diyorsunuz :KK12:
bak ben bakabilirim diyorum bakmam demıyrm allah merhamet vermiş ama yanlzıım eşimin kendi çocugu o bile benim kadar umursamıyor anlamıyır musunuz :(

hayat şartları bazen bunları gerektyiriyor ya ben çocuga bakarım ama evliliğim bitti ilişkilerimiz muhabbetimiz herseyim bitti . aynı evin içindeyiz ki cocuk anlayıslı bir cocuk degil her muhabbetimiz de babası bana şunu ima ediyor o benim oğlum sen gidici o kalıcı .....////
Git o zaman sana gidici diyen adamla işin ne?resmen odun hemde yontulmamış odun

21 yaşındasın, 35 yaşında boşanmış, çocuklu bir adamla evlenmişsin. Çocuğu ortada yoktu şimdi çıktı diye bir şey olamaz, o onun çocuğu ve hep hayatınızda olacak. Kimse senin için çocuğunu silmez. Kendini sorgulaman lazım niye bu adamla evlendim diye. Bile bile lades olmuş seninki, üzgünüm. Boşanabiliyorsan boşan, gerçi muhtemelen böyle gidersen eşin sana açar boşanma davası.
yavrum hayatımda olmasın demiyorum elbette olacak hafta sonları bazen bire hafta ama böyle daha yeni evliyken ben adama alışmamışken oğluna mı alısayım . kendini benim yerıme koyarakj konus bir dhakinme

yavrum hayatımda olmasın demiyorum elbette olacak hafta sonları bazen bire hafta ama böyle daha yeni evliyken ben adama alışmamışken oğluna mı alısayım . kendini benim yerıme koyarakj konus bir dhakinme

Kendimi senin yerine koyarak düşünüyorum. Ben derdim ki "Ben onun hayatına yeni girdim ama oğlu benden önce de vardı." Yani sen her şeyi göze alarak evlenmek zorundaydın. Bu adamın çocuğu sizde kalmak isteyebilir, eski eşi yeniden ortaya çıkabilir vs vs. Senden önce bir hayatı vardı, bu seni de etkileyecek. Sen kendince plan yapmışsın karşındakiler robot değil ki insan.

Kendimi senin yerine koyarak düşünüyorum. Ben derdim ki "Ben onun hayatına yeni girdim ama oğlu benden önce de vardı." Yani sen her şeyi göze alarak evlenmek zorundaydın. Bu adamın çocuğu sizde kalmak isteyebilir, eski eşi yeniden ortaya çıkabilir vs vs. Senden önce bir hayatı vardı, bu seni de etkileyecek. Sen kendince plan yapmışsın karşındakiler robot değil ki insan.
eski eşi neden ortaya cıksın ? o ne kadar sacma öyle bir zihniyet varmı bundan emin olmasam neden evleneyim ? ama ben cocugunu temenni bir hayat yasamak için almadım ki bu oldu eyvallah bakmam demıyorum ama bu sartlarda olmaz canım benim daha yeni bir evliliğim baslamadfan bitti ...

Öncelikle anneni tebrik ediyorum.

Sonrada evladım, 21 yaşında en civcivli zamanda o yaşta çocuğu olan bi adam senin nasıl dikkatini çekti? gencecik delikanlılar var. düşünsene sen 7 yaşında okula yeni başlamışken onun çocuğu olmuş!
bunu hep konu yapıp guluyorlar emin olabilirsin ki biz ayrı memleketlerin de insanıyız . birbirimizi daha evlendikten sonra tanıyacagız derken cocgu cıktı . beni anlamanızı beklemıyorum sızden ama cok zor durumdayım tek basımayım ve cok bunaldım .

Evlenirken bu tarz muhabbetler yoktu . babannesi denilecek kadın torununa sahip çıkacaktı yoksa ben cocuklu bir adamla evlenmeyi kabul ettim fakat aynı ev içinde olmamak kaidesiyle . bunlar konusulmus seylerdi .

evlenmek için çocuğundan vazgeçen adam karısından mı vazgeçmeyecek sence?
Çocuğundan geçebilecek bi adamı seçen kişi biraz hatayı kendinde aramalı

eski eşi neden ortaya cıksın ? o ne kadar sacma öyle bir zihniyet varmı bundan emin olmasam neden evleneyim ? ama ben cocugunu temenni bir hayat yasamak için almadım ki bu oldu eyvallah bakmam demıyorum ama bu sartlarda olmaz canım benim daha yeni bir evliliğim baslamadfan bitti ...

Çıkabilir dedim çıkması doğru ya da yanlış demedim. Bu tarz olaylar yaşanabiliyor mu, yaşanabiliyor. Sen bu adamın senden önceki hayatını kontrol altına alabileceğini düşünerek evlenmişsin. "Ben istediğimde gelir, istediğimde gelmez, o olmaz bu çıkmaz". Senin şu an yapabilecek hiçbir şeyin yok. O çocukla ilgilenmesi gereken sırf annesi değil. Senin için üzgünüm ama fazla düşünmeden verdiğin karar için ödediğin bir bedel bu.

bunu hep konu yapıp guluyorlar emin olabilirsin ki biz ayrı memleketlerin de insanıyız . birbirimizi daha evlendikten sonra tanıyacagız derken cocgu cıktı . beni anlamanızı beklemıyorum sızden ama cok zor durumdayım tek basımayım ve cok bunaldım .
Evet anlayamam ama anlamak isterim. ama bunalmakta haklısın tabi.
Ve bunu konu yapıp kim gülüyo. ben asla gülünecek bişey diye yazmadım, bi anne olarak annenin mantığını çözemedim

Back