lütfen bilgilendirin arkadalar:(

• Konu Sahibi nursenaa
kusura bakma canım ama, bana çok tezat geldi yaşadığın korkular...wc ye oturduğun zaman dahi hamile kalma olasılığı olacağı aklına geliyor ama erkek arkadaşınla yakınlaşabiliyorsun rahat rahat..ve korkuyorsun hamile olabilir miyim acaba diye? demek ki bayağı yakınlaşıyorsunuz...ailen çok sıkıydı değil mi? bence erkek arkadaşınla da fazla yakınlaşma, yanlış anlama sakın, bir abla tavsiyesi..ailenin tasvip etmeyeceği sıkıntılı bir surum içine düşmeni istemem...

• Konu Sahibi nursenaa
Hayir, birsey olmaz rahat ol.
Bu sende bir korku, takinti haline gelmis. Bir uzmana gorun istersen, kurtulursun bu dusuncelerden.,

• Konu Sahibi nursenaa
merak etmeyin olmaz bişeycik.. bi arkadaş da yazmış zaten.. evlerde de kullanılıyor sonuçta abi-kardeş,baba-kız..
şüphelencek bişey yok ortada.. rahat olun..

• Konu Sahibi nursenaa

keısnlıkle oyle cok haklsıın cogu aıle kendı bılmezken cocuguna ne verebılsın tabıkı boyle sonucların olması gayet normal bence...

• Konu Sahibi nursenaa
hiç komik değil

Komiklik olsun diye söylemedim canım. Sen eğer kendin byle birşeyin olmasına ihtimal veriyosan bende bu ihtimalde olma olasılığını söyledim. Eğer mantıken duymak istdiğin cevap hamilemiyimdirse hayır %99.999 değilsindir. Ama bu tür vakaalarda olmuyor değil yani...
Yinede kafanı bu tarz şeylerle doldurup psikolejini alt üst etme istersen. Rahat ol yani...
Ve seni korkutmak gibi olması ama ben kaplıca bölgesinde yaşıyorum ve eskilerden duyduğuma göre kaplıcalarda böyle bi olay gerçekleşmiş. Tabiki bende büyüklerin yalancısıyım olay baya eski yani...

• Konu Sahibi nursenaa
Sorunun cevabı:İçin rahat olsun,hamile değilsindir.

Asıl sorun ise;19 yaşında wc'den sperm bulaşır mı ?
hadi gitti gitti seni buldu yapışan spermden hamile kalır mıyım ?
ve tüm bunların sebebi,erkek arkadaşımla bişeyler yaşadık ve ben 9 ay boyunca hamileyim sandım korkusu.

Acilen bir uzmandan psikolojik destek alın.
Sıkı olduğunu söylediğiniz ailenize söyleyin biraz gevşesinler ve 19 yaşında genç bir kız yetiştirdiklerini,eğitim ve öğretiminden sorumlu olduklarını en önemliside paylaşım içinde olmak zorunda olduklarını görebilsinler.
Zira onlar sıkı olduklarını zannede dursun sizde boyunuzu ve boyutunuzu aşan ilişkilerden uzak durun derim ben.

• Konu Sahibi nursenaa
yok kardeşim hamile değilsin kesinlikle
ama psikolojik problemlerinin olduğu kesinakannehir

• Konu Sahibi nursenaa

üslubunuz çok yalnış.
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp !
biz bir çok bilgiyi anamızın karnında öğrenmedik bizlerde sorarak öğrenerek araştırarak öğrendik...
arkadaş gelip bizlere bir soru yöneltiyor ve onu aydınlatmamızı istiyor.
ona bilgi vermek yerine bilgisiz cahil demek daha üzücü bence...
nasıl bir toplumda yaşar olduk patlamaya hazır bomba gibi geziyoruz ortalıkta.

soruya gelirsek.
böyle bir şey olması imkansız.
siz en kısa zamanda bir uzmana danışmalısınız hamile kalma korkusunu takıntı haline getirmişsiniz.
böyle yaşamak hem sizi çok yorar hemde hayat kalitenizi düşürür...

• Konu Sahibi nursenaa

Kesinlikle Katılıyorum... Bence Biraz Bilgilenmen için kitap oku yada Arastır için rahatlasın.. böyle birşey imkansız... Takıntı korku olmus Sende..

• Konu Sahibi nursenaa
spermler havayla birlestigi anda ölür
bosuna endiselenmissiniz

• Konu Sahibi nursenaa
Nursenacım bu durumun hep böle devam ediyormu? yani gün içinde komşunun wc yada ne bileyim iş yerinin vs...her tuvaletine girdiğinde aynı korku devam ediyormu sende? yoksa kuaförden sonramı tekrarladı bu olay? daha öncesi ve sonrasını öğrenmek istiyorum senden?

• Konu Sahibi nursenaa
Hamile olman imkansız.
Ama bu endişen normal değil. ıleride büyür bu psikolojik problemler. Ben senin nasıl hamile kalındığını bilmediğine ihtimal vermiyorum. Biliyorsun ama kokrmaktan ve endişelenmekten kendini alıkoyamıyorsun.
Zaman içerisinde bu takıntı şekil ve yön değiştirebilir, ilerleyebilir. Bir de hamile kalma korkusu bu kadar ileri boyuta gelince ileride vajinismus yaşama ihtimalin de artıyor. O nedenle bu durum senin hayatının kabusu olmadan bir yardım al.

• Konu Sahibi nursenaa

vereliniortak, böyle bir sorunun sorulması bile içler acısı.

Aslında hem haklısın hemde haksızsın Okpit.Şimdiki gençlik elinden bir uçan birde kaçan kurtulur. Eskidendi senin o bahsettiğin, sindirilmiş gençlik. Şimdi öylemi yasengözlerimebaksanab

• Konu Sahibi nursenaa

canım bu psikolojik bir rahatsızlık.gerçekten doktora görünmelisin.psikyatr a.
anksiyeten olabilir.

• Konu Sahibi nursenaa
cahillikten değil arkadaşlar.mümkün olmayacağını kendiside biliyor aslında.ama elinde olmadan kaygılanıyor.

• Konu Sahibi nursenaa
bazı arkadaşlar beni cahillikle suçlamışlar.bu yazılanları okuyunca üzüldüm gerçekten.bir kaç kişi soru sormuş onları cevaplıyım.bacağıma nasıl birşeyin bulaştığını sormuşsunuz.su gibi bir damlaydı.renksizdi.diger sorudada bu korkumun ne zaman başladığı sorulmuş.kuaförde başladı.ama zaten ben normalde erkeklerin kullandığı tuvalete ilk kez girdim.önceden böyle bir korkum varsa bile yeni farkına vardım yani.ben klozete bile oturmadım ama korku sardı işte o su gibi şey bacağıma değdi azıcıkta olsa.yardımcı olup yazan herkese teşekkür ederim.neden böyle birşey benim başıma geldi bilmiyorum.hamile kalırsa bunu nasıl açıklarım korkum çok fazla.ama evli arkadaşlar imkansız yazınca rahatladım biraz işte.

• Konu Sahibi nursenaa

Yardım almak istiyorum ama kendi kendime bu korkumu yenemezmiyim?yani ilaç kullanmak istemiyorum.zaten ailemde kullansam anlar eninde sonunda ilacı

• Konu Sahibi nursenaa

erkek arkadaşımla yakınlaştığım için hamilelik korkusu başladı bende.ondan sonra bu korku başladı.1 senedirde devam ediyor.yani 1 sene öncesine kadar hiç böyle korkum yoktu.ama önceden hiç erkek tuvaletini kullanmamıştım.ilk defa kullandım ve aynı anda aklıma girdi işte:sinifsinif:

• Konu Sahibi nursenaa
bende bır sey olmaz dıye bılıyorum..o kadar kolay degıl bu olay..

profılınde evlı yazıyor ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…