- 6 Şubat 2010
- 1.452
- 2.105
- Konu Sahibi nursenaa
sizde fobi olmuş artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee ,o öcü, bu yasak, bu cıss, şu günah dersek olacağı bu.
cinsellikten bu kadar korkan ve onu bir tabu olarak gören ve bu öğretilen nesil hatta nesiller yetiştirirsek,bunlar ve bu yazılanlar son derece olağan.
hiç komik değil
bu zamanda bu kadar bilgisizlik gerçekten çok acı ,yani bunu sorabilecek kadar cahilmi bu gençlik ,böyle bişey olabilirmi ,yani akıl mantık işimi ,çok üzüldüm gerçekten ,nasıl bir toplumda yaşar olduk ..
kusura bakma canım ama, bana çok tezat geldi yaşadığın korkular...wc ye oturduğun zaman dahi hamile kalma olasılığı olacağı aklına geliyor ama erkek arkadaşınla yakınlaşabiliyorsun rahat rahat..ve korkuyorsun hamile olabilir miyim acaba diye? demek ki bayağı yakınlaşıyorsunuz...ailen çok sıkıydı değil mi? bence erkek arkadaşınla da fazla yakınlaşma, yanlış anlama sakın, bir abla tavsiyesi..ailenin tasvip etmeyeceği sıkıntılı bir surum içine düşmeni istemem...
bu zamanda bu kadar bilgisizlik gerçekten çok acı ,yani bunu sorabilecek kadar cahilmi bu gençlik ,böyle bişey olabilirmi ,yani akıl mantık işimi ,çok üzüldüm gerçekten ,nasıl bir toplumda yaşar olduk ..
ee ,o öcü, bu yasak, bu cıss, şu günah dersek olacağı bu.
cinsellikten bu kadar korkan ve onu bir tabu olarak gören ve bu öğretilen nesil hatta nesiller yetiştirirsek,bunlar ve bu yazılanlar son derece olağan.
sağolun kızlar cevaplarınız beni gerçekten rahatlattı .yani ben sıkı yetiştirilen bir ailenin çocuğuyum.böyle birşey başıma gelirse ne yaparım ben.netten araştırdım.uzman tv de falan bu teorik olarak mümkün ama böyle birşey imkansız diyor.imkansız olanda beni bulmaz değilmi ya
Hamile olman imkansız.
Ama bu endişen normal değil. İleride büyür bu psikolojik problemler. Ben senin nasıl hamile kalındığını bilmediğine ihtimal vermiyorum. Biliyorsun ama kokrmaktan ve endişelenmekten kendini alıkoyamıyorsun.
Zaman içerisinde bu takıntı şekil ve yön değiştirebilir, ilerleyebilir. Bir de hamile kalma korkusu bu kadar ileri boyuta gelince ileride vajinismus yaşama ihtimalin de artıyor. O nedenle bu durum senin hayatının kabusu olmadan bir yardım al.
Nursenacım bu durumun hep böle devam ediyormu? yani gün içinde komşunun wc yada ne bileyim iş yerinin vs...her tuvaletine girdiğinde aynı korku devam ediyormu sende? yoksa kuaförden sonramı tekrarladı bu olay? daha öncesi ve sonrasını öğrenmek istiyorum senden?