Lütfen bi bakın rica ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

catclover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
50
25
88
Merhabalar herkese umarım bana yardımcı olursunuz
Başka bi şehirde yaşarken hayatım altüst oldu ve acilen memlekete taşınma kararı aldık
Geleli 5-6 ay oldu annemin ve babamın memleketi olduğu için alışmam zor olmadı tabii
Dershaneye gidiyorum bu sene üni sınavına hazırlanıyorum
Konuya geliyorum
Bi arkadaşım var dershaneden ama çok yakınız geldiğimden beri hep birlikteydik
Bi kaç gündür bana soğuk yapıyor benimle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyodu
Son bi kaç gün konuştu ama sordu falan filan
Bende haliyle cevap verdim
Bugünün akşamı mesaj attım kendisine nedenini öğrenmek için kendisi;
Bi dönem iyi bi dönem kötü olduğumu laf sokarak konuştuğumu ve konuşmalarımın battığını söyledi
kendisine laf sokmuyormuşum ortada konuşuyormuşum olumsuz etkileniyormuş ve beni tek başıma kendime bırakmış anlamam için
Bende kendisine neler söylediğimi örnek vermesi gerektiğini dile getirdim oda bir sürü şey oldu küçük küçük büyüdü dedi
Öyle biri olmadığımı beni tanımadığını söyledim
Sizce yaptığı şey yanlış değil mi benim burada hiç arkadaşım yok
Oda beni bi kaç gün tek bıraktı kendimi kötü hissettim
Sizce ne yapmalıyım ne demeliyim
Bana yardımcı olursanız sevinirim

Bence sınavına odaklan...Boyle seylere hiç aldırma onemli olan senin hayatını belirleyecek bi sınav var onunde..Neden bunu kafaya takıp burda konu acıp vakit kaybediyorsun? Baskalarının ne düşündüğü o kadar da onemli olmasın senin için...

Erkek sanırım bu kişi...ukalalıgından belli...prim verme ve 5 ay kalmış senin hiçbişeye vaktin olmaması lazım su anda

Hepimizin hayatina bir suru insan girdi ve cikti. Sirf arkadasim yok diye kafanizi mesgul eden bu kisiyle vakit kaybetmek yerine derslerinize odaklanin. Zaten birkac ay sonra sinav bitince muhtemelen bu arkadaslik da bitecek. Amaciniza odaklanin. Takmayin..

Beni istemeyeni kız erkek farketmez istemeyi bıraktığımdan beri mutluluğu bir tık tattım. Ama bu süreçte, psikolojik rahatsızlıklar; haşimato illeti, saç dökülmesi gibi çoğu şeyi yaşadım. Hastalıklarım bâki kaldı, kalmak isteyen kaldı, gitmek isteyeni de hiç bir zaman tutamadım. Diyeceğim o ki. KOCA BİR BOŞVERRR!

Sınava hazırlanıyormussunuz bosverin ugrasmayın boylr seylere bazen yalnızlık iyidir. Eger gercekten dedıgı seylerı yapmadıysanız o bahane arıyor küsmek ıcın e bahane arayana engel olmanın anlamı yok.

Vaktim yok doğru söylüyorsunuz,hayır erkek değil kız arkadaşlığa çok önem verdiğim için bi anda afallamıştım. Teşekkürler yanıtınız için

ah genclık
surda okudugum bazı konularda sonra ıcımı sıcak cıkolata gıbı kapladı bu dert
bence sınavlara odaklanın takmayı kımseyı 5 yıl sonra su konunuzu okudugunuzda veya benzer konu okudugunuzda aynı dedıgımı dusuneceksınız :)

bır tek kısıye baglı kalmayın su hayatda o yoksa yok ılla baskası olur ona mecbur degılsınız uzulmeyın :)

Eğer sorduğu şeylere istediği cevapları vermediysen, biraz dürüstçe beğenmedim diyebildiysen genelde nedense bunu kız arkadaşlarımız laf sokma olarak algılayabiliyor. Ya açıkçası kadınların kadınlarla iliskisi biraz sıkıntılı. Kusursuz bir sekilde anlasan cok nadirdir herhalde:)
Size tavsiyem dersanede tek kalmayı falan cok takmayın. O günler öyle hızlı gececek ki hey gidi .. sınavınıza iyi calısın önemli olan suan o sizin icin. Daha ne günler göreceksiniz.

Ben lafımdan hiç gocunmam kırmadan düşüncemi söylediğim için olmuş olabilir
Teşekkürler yanıt için:)

Bu arada siz böyle deyince benimde aklıma dershane,lise son günlerim geldi. Benimde böyle bir arkadaşım vardı aslında pekte sevmezdim cünkü beni icten ice hic sevmediğini bilirdim. Sırf okulda yalnız kalmamak için takılıyordum
Gerçekten şuan aklıma geldikçe gülüyorum o düsünce yapısına. O dönemlerde söyle bir düsünce oluyor insanın aklında “ya ben tek gezersem bana ezik derler mi” bende vardı bu düsünceden. Zaten sonra gülüyorsun geriye dönüp baktığında.

Herkesin başından böyle bir olay geçmiş demek ki :)
Sorun şu aslında ben yabancı bi şehirdeyim ve hiç arkadaşım yok etrafı tanımıyorum
Öyle tavır alınca tek kaldım
Çaba içine girmiyorum tek kalmayı tercih edeceğim gibi görünüyor

Bosver tek kalmazsın merak etme ilerde:)
Şimdilik derslerine odaklan hepimizin basından gectı bunlar

O dönemlerimi hatırlayarak yazıyorum bu cevabı, şu an o arkadaş çok önemliymiş gibi geliyor, ama yapman gereken iradeni zorlamak ve şu son kalan zamanda her sıkıldığında derslere asılmak.
O yaşta ben de yerinde olsam şu dediğimi yapmazdım ama şimdiki aklım olsa fazla fazla yapardım.

Kendini Rahat bırak.. İnsanları Kırma üzme ama seni olduğun gibi seven insanlarla takıl...

Örnek ver dedıgınız de örnek vermemis.
Bu suc atmaktır. Sızınle konusmak istemiyor ama ya sebebi yok ya da sebebi onu kotu gösterecek bisey. Haliyle de sucu sıze atmıs.
Elinde boyle haklılık payı olan seyler olacak ve size söylemeyecek? Hıc mantıklı degıl.
Kucuk kucuk seyler buyur ama, söylersin.
Bundan rahatsız olmustum, bu hosuma gitmemıstı en son sunu yaptın bu da tuy dikti.
Sende ozrunu dilersin gerekirse Amac sana yanlısı göstermek ve arkadaşlıgı kurtarmaksa eger.
Ama yalan.
Sizde suc oldugunu asla dusunmuyorum.
Böyle bırı sızınle konusmuyor diye asla uzulmeyın.
O gider baskası gelir, hatta daha iyisi gelir belki kimbılır?
Siz kendinizden eminseniz ve suclandıgınız seyler sordugunuz halde söylenemiyorsa peki dıyın ordan ayrılın.
Asıl siz konusmayin bir daha onunla.

Ben lafımdan hiç gocunmam kırmadan düşüncemi söylediğim için olmuş olabilir
Teşekkürler yanıt için:)
Bu arada lafımdan gocunmam kısmı patavatsızlık olabılır mı, bazen durustluk ve patavatsızlık arasında ince bir cizgi oluyor.
Söyleyen acık sozlu durustum diyor, karsı taraf patavatsızlık diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…