Lutfen bi akıl verin :(

Anlaticaklarim uzun ve canım çok sıkkın karışık anlatirsam Özür dilerim .Lise son öğrencisiyim ve haliyle bu sene üniversite hazırlık .Çok samimi bir arkadaşım vardı .Ailemin içine soktuğum babamın bile kızım diyerek sevdiği biri .Geçen sene dershaneye başlayalım aynı yerde dedi babam istemediği halde tamam dedim ikna ettim ve kayıt oldum .Özel okulda okuyoruz ve haliyle öğrencilerin çoğu şımarık .Ona laf eden öğretmen öğrenci dahi herkesle kötü oldum çok uyardilar dinlemedim. Arkadaşımla hergün beraberdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi .Sonra bi anda arkadaşım babasının Dershanesini değiştirdiğini öğrendim bana babam istedi ben ıstemiyorum dedi halbuki yalan .kavga ettik babası babamı arayip senin kızın zeki ve dersleri iyi benim kızımın özel dershaneye ihtiyacı var dedi .üzüldüm söylese brlki bende giderdim ama o özel bi dershaneye gidip beni altta bırakmak istedi .Bu sene baslamicam seneye gidicem dedi .Bi baktım cebinde özel ders saatleri dershanenin.gitmesi değil beni kandırma si sorundu.Yok daha dün aradılar öyle gittim gitmicektim dedi ve buna benzer olaylar oldu ce hep kendini haklı çıkardı .Ramazan geldi beni.hep arardı aramaz oldu Tüm gün yatıyorum dedi gayet iyi konuştu bi gün aradım şarjım yok sonra ararım dedi bende istemiyorsan aramam dedim hergün arayan kızı ben arar oldum .ne bi cevap verdi ne bişey kaç ay geçti konuşmadık .ne oldu çok merak ediyorum ama aramam asla .o okula gitmek istemiyorum yalnızım ve herkes size ne oldu diyecek ne yapıcam ben bilmiyorum .Ailem son sene okul değiştirme diyor bi akıl verin düşünmekten mahvoldum
sen zekı çalışkan bır kızmıssın kızın aılesı de anladı ki unv. kazanma konusu vesaire bukonuları onlerıne aldılar baktılarkı kızları unv kazanamazsa sen kazanırsan kızın psikolojı bıter ve yanında kucuk dusebılır kızlarını ozel dersaneye yazdırdılar o arkadasında yenı arkadaslar edınıp senı unutmaya baslayacak benım cogu arkadasım lıse de aralarına gıremezdın lıse bıttı bırı unv kazandı bırı sehır dısı kazandı bırı kazanamadı yolları zaten ayrıldı ve ekonomık durumda söz konusu aranızda az da olsa maddı durum farkı varsa kı oldugunu dusunuyorum bu yaslardan sonra bu fark ortam degıstırtıyor ınsana eskı arkadasını aramıyorsun dıger yenı arkadaslarınla cafe bıstro takılmaya baslıyorsun sen kendını derslerıne ver eger zekı bır kız isen zaten son sene herkes sınavlara konsantre oluyor sende unıversıte kazanmanız gelecegını dusunmenız gerektıgını falan söylersın soranlara derslre verdım kendımı falan dersın kı oyle de yap zaten unv yı kazanmanı saglayacak bu ve unv de yenı arkadaslar ve yenı şeyler senı beklıyor olacaktır

sen zekı çalışkan bır kızmıssın kızın aılesı de anladı ki unv. kazanma konusu vesaire bukonuları onlerıne aldılar baktılarkı kızları unv kazanamazsa sen kazanırsan kızın psikolojı bıter ve yanında kucuk dusebılır kızlarını ozel dersaneye yazdırdılar o arkadasında yenı arkadaslar edınıp senı unutmaya baslayacak benım cogu arkadasım lıse de aralarına gıremezdın lıse bıttı bırı unv kazandı bırı sehır dısı kazandı bırı kazanamadı yolları zaten ayrıldı ve ekonomık durumda söz konusu aranızda az da olsa maddı durum farkı varsa kı oldugunu dusunuyorum bu yaslardan sonra bu fark ortam degıstırtıyor ınsana eskı arkadasını aramıyorsun dıger yenı arkadaslarınla cafe bıstro takılmaya baslıyorsun sen kendını derslerıne ver eger zekı bır kız isen zaten son sene herkes sınavlara konsantre oluyor sende unıversıte kazanmanız gelecegını dusunmenız gerektıgını falan söylersın soranlara derslre verdım kendımı falan dersın kı oyle de yap zaten unv yı kazanmanı saglayacak bu ve unv de yenı arkadaslar ve yenı şeyler senı beklıyor olacaktır
Doğru söylüyorsun ama insan yanında bi dostta arıyor .Maddi duruma gelince olanaklar aynı fakat zaten özel okuldayiz birde özel dershane ye o kadar para gerek görmüyorum ben .sınıfımda ki o iki yüzlü sahte ortam beni uzuyor ne yapicagimi bilmiyorum

Doğru söylüyorsun ama insan yanında bi dostta arıyor .Maddi duruma gelince olanaklar aynı fakat zaten özel okuldayiz birde özel dershane ye o kadar para gerek görmüyorum ben .sınıfımda ki o iki yüzlü sahte ortam beni uzuyor ne yapicagimi bilmiyorum
ozamn senın on planda olman artık arkadasının sınırını bozmaya uzulmesıne neden olmaya basladı ben bıle caalıskan kızdım unv yı tam okumadım bnden tembeller okudu sınır oluyor ınsan ama tabı okusalardafark etmez gıdıp 2yıllık okul okdular ben 2 yıılık kazandım bunu basarı olarak görmedıgım ıcın ıcıme sınmedı kendıme yedıremedım basarı ınsanı azımlendırır ve hırs yaptırır arkadasında hırs yapmıs ve senı on planda ıstemıyor:)

seninle olmak onu artık mutsuz ediyordur geride kalmak istemiyordur bence anlayışla da karşılamalısın zarar görüyorsa kıskanıyorsa olumsuz etkileniyorsa arayıp sormamakla en iyisini yapıyor. sana da zarar veriyor sende arayıp sorma

ozamn senın on planda olman artık arkadasının sınırını bozmaya uzulmesıne neden olmaya basladı ben bıle caalıskan kızdım unv yı tam okumadım bnden tembeller okudu sınır oluyor ınsan ama tabı okusalardafark etmez gıdıp 2yıllık okul okdular ben 2 yıılık kazandım bunu basarı olarak görmedıgım ıcın ıcıme sınmedı kendıme yedıremedım basarı ınsanı azımlendırır ve hırs yaptırır arkadasında hırs yapmıs ve senı on planda ıstemıyor:KK66:
Ben o iyi olsun diye o kadar yardım ettim o her açıdan kiskaniyor belli ama insan dostum dediğine bunu yapmamalı .eleştirdiği insanlar gibi oldu .konuşmaya değmez ya

Insan en yakınını kıskanır mi ya
niye kıskanmasın bu bilerek yapılan bişey değil ki. isteyerek hadi şunu kıskanayım demez. ama davranışlara kötülük olarak yansırsa sorundur. arkadaşın belki mücadele edemedi bu duurla bitirmek istedi. kardeş kardeşi bile kısnaırkn

Ben o iyi olsun diye o kadar yardım ettim o her açıdan kiskaniyor belli ama insan dostum dediğine bunu yapmamalı .eleştirdiği insanlar gibi oldu .konuşmaya değmez ya
bak seni kıskanması normal. ama senin kuyunu kazıyorsa sana zarar veriyorsa bu anormal. sen kimseyi kıskanmadın mı ya da imrenmedin mi belki arkadaşın baktı takıntı yapıyo ve uzaklaştı. sana kötülük yapmamış ki. ya da kıskanmıyor senden soğudu davranışlarını beğenmiyor odstu olarak görmüyordur.

Sor
sorun şu aynı okul aynı sınıftayiz.surekli gorucem onuda geçtim en son konuşmamız da gayet iyi konuşuyordu bi anda birseyler oldu
Yine aynı yormumu tekrarıyorum.Aynı okulda olman onu sürekli görmen illada göüreşeceksin diye bir zorlama olamaz.Kafana uymuyorsa,yaptıkları hoşuna gitmiyorsa,görüşmezsin olur biter.

X