Hangisi daha çok yoklukta karar veremedimHerşeyin başı yokluk. Kolaydı sanki birini bulmak.anlamayacak ne var ?
evet bende size katılıyorum .bazı üyeler insan olsun yeter falan demiş sanki kadınların hiç canı yok.nereye kadar adamı modifiye edeceksin. saç ektirdin kelliği gitti, zayıftı şişmanlattın diyelim.adamı içten platformlu topuklu ayakkabılar mı giydireceksin. nette gördüm sanırım uzakdoğu da yaygın.
yüzü de çirkin diyorsun. kepçe kulak bozuk diş eğri burun gibi gibi adamın önünde acı dolu uzun narkozlar var. beğenmiyorsun işte. çirkin çirkin diyip duruyorsun. içine sinmiyor isterse dünya cömerti olsun. olmuyor. evlensen ne olur ki gözün dışarda kalır. adam o bedeni kendi seçmedi. tamam çekim işlerinde yargılama olmaz. neden beğenmedin denilmez ama hatalı olduğun kısım uzatman. uzatma adam kendi yoluna gitsin.
Tamam ama siz sevmiyorsunuz. Adam size daha fazla bağlanmadan bence ayrılın. Yoksa daha üzeceksiniz gibi duruyor.Beni herseyden herkesten çok seviyor
Bende sevgi var asla yok degil
Aşko ben senin kadar kilolu bile değildim, ama ruhi hastalığım da vardı, bi tane gereksiz arkadaşının "Elinden ne kızlar geçti, evlendiğin kıza bak." dediğini sonradan öğrendim. Kızamadım bile, çünkü o herifin manken gibi bir nişanlısı vardı, onun standartlarına erişemediği için ayrılmış, yetersizlik hissine girip ağır depresyon geçirmiş, işinden olmuş, hayatı kaymıştı. Şu an halen bekar, asgari ücrete çalışıyor. Tek beğenmeyen o değildi, uzun hikaye ahahah. Şimdi benim adamı gören, senin en büyük şansın Katip, kıymetini bil diyor, herkese yeter o.Benim eşimede beni yakiştırmıyorlardı sevgiliyken şişmandım öylede evlendikbu çocuk buna nasıl bakmış muhabbetleri oluyordu ki burada bile oldu ama şimdi dönüp bidaha bi baksınlar
Ayrıca ana diliniz nedir Türkçe drğildir inş. Çocuk kültürlü falan demişsiniz siz daha Türkçe yazamıyorsunuz 1.75 boyunuza mı güveniyorsunuz
Biz evlendikten sonra beni tanıyınca zaten bir çoğu pişman oldu bu kadar zeka onları ezdiAşko ben senin kadar kilolu bile değildim, ama ruhi hastalığım da vardı, bi tane gereksiz arkadaşının "Elinden ne kızlar geçti, evlendiğin kıza bak." dediğini sonradan öğrendim. Kızamadım bile, çünkü o herifin manken gibi bir nişanlısı vardı, onun standartlarına erişemediği için ayrılmış, yetersizlik hissine girip ağır depresyon geçirmiş, işinden olmuş, hayatı kaymıştı. Şu an halen bekar, asgari ücrete çalışıyor. Tek beğenmeyen o değildi, uzun hikaye ahahah. Şimdi benim adamı gören, senin en büyük şansın Katip, kıymetini bil diyor, herkese yeter o.
Senin için mi demiş arkadaşı?Aşko ben senin kadar kilolu bile değildim, ama ruhi hastalığım da vardı, bi tane gereksiz arkadaşının "Elinden ne kızlar geçti, evlendiğin kıza bak." dediğini sonradan öğrendim. Kızamadım bile, çünkü o herifin manken gibi bir nişanlısı vardı, onun standartlarına erişemediği için ayrılmış, yetersizlik hissine girip ağır depresyon geçirmiş, işinden olmuş, hayatı kaymıştı. Şu an halen bekar, asgari ücrete çalışıyor. Tek beğenmeyen o değildi, uzun hikaye ahahah. Şimdi benim adamı gören, senin en büyük şansın Katip, kıymetini bil diyor, herkese yeter o.
Beni dışardan gören çok hafife alıyor, tanıyınca cin çarpmışa dönüyorlar.Biz evlendikten sonra beni tanıyınca zaten bir çoğu pişman oldu bu kadar zeka onları ezdibide üstüne bu guzelliğim gelimce sen düşün
E evet.Senin için mi demiş arkadaşı?
Keşke beyni olmayanların ağzı da olmasaBeni dışardan gören çok hafife alıyor, tanıyınca cin çarpmışa dönüyorlar.Çok pis saklarım kendimi.
E evet.
Çok iyi yaaSen önce yazmayi konuşmayı öğren başkasını sonra eleştir. Eğitimsiz misin nesin
Konu dışında eğitimin nedir merak ettimEvet mantıksal egitim olarak denkiz çok da iyi biri evet ailem fiziksel olarak begenmez
Biz bunu çocuklara yapıyoruz özgüveni gelişsin diyeAdam neden sizin cantaniza oara koyup hesabi size odetiyor? Cok sacma degil mi?
Eğitim olarak denk misiniz ?Evet mantıksal egitim olarak denkiz çok da iyi biri evet ailem fiziksel olarak begenmez
pardoneeAyrıca ben uzunum yani 1.60 minyon kızla olsa boy neden sorun olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?