Lütfen beni yargılamadan okuyup cevap verin

nereye kadar adamı modifiye edeceksin. saç ektirdin kelliği gitti, zayıftı şişmanlattın diyelim.adamı içten platformlu topuklu ayakkabılar mı giydireceksin. nette gördüm sanırım uzakdoğu da yaygın.

yüzü de çirkin diyorsun. kepçe kulak bozuk diş eğri burun gibi gibi adamın önünde acı dolu uzun narkozlar var. beğenmiyorsun işte. çirkin çirkin diyip duruyorsun. içine sinmiyor isterse dünya cömerti olsun. olmuyor. evlensen ne olur ki gözün dışarda kalır. adam o bedeni kendi seçmedi. tamam çekim işlerinde yargılama olmaz. neden beğenmedin denilmez ama hatalı olduğun kısım uzatman. uzatma adam kendi yoluna gitsin.
evet bende size katılıyorum .bazı üyeler insan olsun yeter falan demiş sanki kadınların hiç canı yok.
arzulamadığın çekici gelmeyen biri dünya iyisi de olsa sevilmez.
ister para babası olsun ister , melek sevişirken kaçacağınız adamla olmaz . bir erkek bir kadını duruşuyla da tatmin etmeli bende yanımda cılız ,zargana gibi adam istemem . kel beğenmemekte hakkı .herkese çekici gelen ve gelmeyen şeyler var .
iyi biri olması tek başına yeterli değil .

Arkasından böyle konuşup hissettiğiniz biri ile nasıl eş ilişkisi yaşayacaksınız? Annenizi bahane gösterip kendi beğenmediğiniz yönleri yazıyorsunuz. Daha doğrusu yazmaya çalışıyorsunuz…. O kişi arkasından bunları söylediğinizi düşündüğünüzü duysa neler hisseder neler yapar? Azıcık empati yapın, size yapılmasını istemediğinizi başkasına yapmaktan vazgeçin.

Benim eşimede beni yakiştırmıyorlardı sevgiliyken şişmandım öylede evlendik ;) bu çocuk buna nasıl bakmış muhabbetleri oluyordu ki burada bile oldu ama şimdi dönüp bidaha bi baksınlar ;)
Ayrıca ana diliniz nedir Türkçe drğildir inş. Çocuk kültürlü falan demişsiniz siz daha Türkçe yazamıyorsunuz 1.75 boyunuza mı güveniyorsunuz

Bu Türkçeyle zaten derdinizi kimseye anlatamazsınız.

Anladığım kadarında derdinizin yarısı parayla yarısı fiziksel görünümle alakalı. Umarım gerçekten iyi biriyse sizle evlenmez bu kişi. Yazık olur. İyilik anlayışınız paraya dayalı resmen.

Ben anlayamadım, adam kültürlü yazmış konu sahibesi daha Türkçe yazamayan biriyle ne işi var :KK51: Boşuna dememişler deveye diken adama öpen gerek diye, adam konu sahibesine insanca davranmış k.s. de adamı beğenmez olmuş. O adam onunla gezseydi bununla yatıp kalksaydı inanın bana paylaşılaman erkek olurdu.

Benim eşimede beni yakiştırmıyorlardı sevgiliyken şişmandım öylede evlendik :KK66: bu çocuk buna nasıl bakmış muhabbetleri oluyordu ki burada bile oldu ama şimdi dönüp bidaha bi baksınlar :KK66:
Ayrıca ana diliniz nedir Türkçe drğildir inş. Çocuk kültürlü falan demişsiniz siz daha Türkçe yazamıyorsunuz 1.75 boyunuza mı güveniyorsunuz
Aşko ben senin kadar kilolu bile değildim, ama ruhi hastalığım da vardı, bi tane gereksiz arkadaşının "Elinden ne kızlar geçti, evlendiğin kıza bak." dediğini sonradan öğrendim. Kızamadım bile, çünkü o herifin manken gibi bir nişanlısı vardı, onun standartlarına erişemediği için ayrılmış, yetersizlik hissine girip ağır depresyon geçirmiş, işinden olmuş, hayatı kaymıştı. Şu an halen bekar, asgari ücrete çalışıyor. Tek beğenmeyen o değildi, uzun hikaye ahahah. Şimdi benim adamı gören, senin en büyük şansın Katip, kıymetini bil diyor, herkese yeter o.

Aşko ben senin kadar kilolu bile değildim, ama ruhi hastalığım da vardı, bi tane gereksiz arkadaşının "Elinden ne kızlar geçti, evlendiğin kıza bak." dediğini sonradan öğrendim. Kızamadım bile, çünkü o herifin manken gibi bir nişanlısı vardı, onun standartlarına erişemediği için ayrılmış, yetersizlik hissine girip ağır depresyon geçirmiş, işinden olmuş, hayatı kaymıştı. Şu an halen bekar, asgari ücrete çalışıyor. Tek beğenmeyen o değildi, uzun hikaye ahahah. Şimdi benim adamı gören, senin en büyük şansın Katip, kıymetini bil diyor, herkese yeter o.
Biz evlendikten sonra beni tanıyınca zaten bir çoğu pişman oldu bu kadar zeka onları ezdi :27: bide üstüne bu guzelliğim gelimce sen düşün :70:

Senin için mi demiş arkadaşı?

Back