Lütfen beni yargılamadan okuyup cevap verin

Adam da biliyor demek ki tipinin kötü olduğunu o da böyle tölere etmeye çalışıyor.konu sahibi de diyor ki varlıklı 😀😀 alan razı satan razı olacakken konu sahibi razı olup olmadığına karar verememiş 😀😀.razı olsam mı olmasam mı diyor.
Tam vazgeçecek, adam çantaya para koyuyo falan.

Güzelliğinizi o kadar övmüşsünüz ama inanın şu rezalet yazım tarzından sonda gözümde önemi kalmadı. Bu adamı sevdiğinize emin misiniz? İnsan nasıl sevdiğine rahat rahat çirkin der şaşırdım. Siz belli ki bu adamla ancak egonuzu tatmin ediyorsunuz. Yol yakınken ayrılın. Sanıyor musunuz evlenince bu ettiklerinizi burnunuzdan getirmeyecek?

beğenmeyecek olan ailen değil sensin .adamın fiziksel görünüşü seni tatmin etmiyor ,onu arzulamıyorsun ama çok kibar varlıklı ve kültürlü biri acaba bunu bıraksam saflık mi olur diye düşünüyorsun .
iki fikir arasında kaldığın çok belli , umarım doğru seçimi yaparsın.
bide adamın senin cebine para koyup özgüvenli hisset demesi çok saçma muhtemelen sizi maddi olarak yetersiz görüyor bana biri bunu yapsa ne münasebet der kendi paramla öderim hesabı .bence arada sen cebinden öde ,adam seni eziyor.

Beğenmediğiniz sevmediğiniz bir adamla evlenmeyin. Adamı genç haliyle beğenmemişsizsiniz yaşlanınca ne olacak? Adamın çantanıza para koyması falan da bir tuhaf da neyse. Siz de bence kendinizi geliştirin şu yazınızı düzeltin en azından sadece güzellikle de işler yürümez bu devirde.

Parayı senin cebine koyup sen öde özgüveninin olsun demesi çok çirkin ya bunun güzel Bi davranış olduğunu mu sanıyorsun? Bu adamın neresi kültürlü donanımlı kaliteli? 🙄 Neyse çok bile.
Aaa öyle mi yapmış? O kadar iğrenç yazmış ki anlayamadım bile, tek sorun eni,tipi sandım

beğenmeyecek olan ailen değil sensin .adamın fiziksel görünüşü seni tatmin etmiyor ,onu arzulamıyorsun ama çok kibar varlıklı ve kültürlü biri acaba bunu bıraksam saflık mi olur diye düşünüyorsun .
bide adamın senin cebine para koyup özgüvenli hisset demesi çok saçma muhtemelen sizi maddi olarak yetersiz görüyor bana biri bunu yapsa ne münasebet der kendi paramla öderim hesabı .bence arada sen cebinden öde ,adam seni eziyor.
Arada ben de ödüyorum

Adam bunu yaparken benim param senin paran seni beni yok öyle kötü niyetli beni ezicek bi insan degil

nereye kadar adamı modifiye edeceksin. saç ektirdin kelliği gitti, zayıftı şişmanlattın diyelim.adamı içten platformlu topuklu ayakkabılar mı giydireceksin. nette gördüm sanırım uzakdoğu da yaygın.

yüzü de çirkin diyorsun. kepçe kulak bozuk diş eğri burun gibi gibi adamın önünde acı dolu uzun narkozlar var. beğenmiyorsun işte. çirkin çirkin diyip duruyorsun. içine sinmiyor isterse dünya cömerti olsun. olmuyor. evlensen ne olur ki gözün dışarda kalır. adam o bedeni kendi seçmedi. tamam çekim işlerinde yargılama olmaz. neden beğenmedin denilmez ama hatalı olduğun kısım uzatman. uzatma adam kendi yoluna gitsin.

nereye kadar adamı modifiye edeceksin. saç ektirdin kelliği gitti, zayıftı şişmanlattın diyelim.adamı içten platformlu topuklu ayakkabılar mı giydireceksin. nette gördüm sanırım uzakdoğu da yaygın.

yüzü de çirkin diyorsun. kepçe kulak bozuk diş eğri burun gibi gibi adamın önünde acı dolu uzun narkozlar var. beğenmiyorsun işte. çirkin çirkin diyip duruyorsun. içine sinmiyor isterse dünya cömerti olsun. olmuyor. evlensen ne olur ki gözün dışarda kalır. adam o bedeni kendi seçmedi. tamam çekim işlerinde yargılama olmaz. neden beğenmedin denilmez ama hatalı olduğun kısım uzatman. uzatma adam kendi yoluna gitsin.
Ne kulagı kepçe ne burnu bozuk me dişi egri abartmıssınız

Konu sahibi ile kaç gün uğraşacak adam? Bi uğraşır iki uğraşır sonra elbet daha güzelini bulur, parası da varmış zaten.

konuda yüzü çok güzel ama boyu kısa demediğin için yazdım.güzel gözleri var kibar hatları var erkeksi yüzü var diye yazmamışsın o yüzden yüzü de seni çekmemiş diye yazdım.
Anladım yok hayır yüzü bozuk degil çirkin derken kellik yakısmıyor ondan hızlıca yanlıs telaffuz ettim eski saçlı halleri gayet hoş

Back