Lütfen beni yargılamadan okuyup cevap verin

Evet mantıksal egitim olarak denkiz çok da iyi biri evet ailem fiziksel olarak begenmez
ailen adamın koynuna girmeyecek sonuçta 😂

Önemli olan sizin ne hissettiğiniz. Cinsel çekim var mı, ben bu adamla sohbet ederim bir ömür diyebiliyor musunuz?

İçten içe onu beğenmeye devam ederseniz hisseder bence.

8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Adamın yanında Türkceyi böyle katlederek konuşuyorsan hiçte boyunu takıntı yapma sen düzgün kelime kullanamiyorsun oda kısa birbirinizi tamamlarsiniz

Aşko ben senin kadar kilolu bile değildim, ama ruhi hastalığım da vardı, bi tane gereksiz arkadaşının "Elinden ne kızlar geçti, evlendiğin kıza bak." dediğini sonradan öğrendim. Kızamadım bile, çünkü o herifin manken gibi bir nişanlısı vardı, onun standartlarına erişemediği için ayrılmış, yetersizlik hissine girip ağır depresyon geçirmiş, işinden olmuş, hayatı kaymıştı. Şu an halen bekar, asgari ücrete çalışıyor. Tek beğenmeyen o değildi, uzun hikaye ahahah. Şimdi benim adamı gören, senin en büyük şansın Katip, kıymetini bil diyor, herkese yeter o.
O herif dediğin kim kız hiç bisey anlamadım jchch

Bende zatwn bu kafadayım burda herkes maddiyat paracı demis bunca zaman onca erkekle konustum zengini de vardu Fakiri de..ya adamlar parası var varyemez olsa parayı napıcaz insanlar bunu anlamıyor parası olup aç mısın demeyen karsındakine bi su ikram etmeyen bu dünyada bir sürü insan var Bu iş görgü ve deger meselesi para degil yada parası olup çok yakısıjlı olup hergün baska kadınla gezen erkekte çok para herkeste olabilir ama görgü nadir insanlarda

Haklısınız, bu adamda da görgü yok mesela; bu adamı görgülü sanıyorsanız, sanmayın.

yazım yanlışlarından içim kaktı
adamı cinsel olarak arzuluyor musunuz
hani huyu güzel olsun deriz tamam da bazı şeyler de önemli

Boyunuz uzun olduğu için sanırım klavyeye çok uzak kalıyorsunuz. Bu yazım yanlışları başka türlü açıklanamaz. Şu kadarını söyleyeyim. İnce düşünen insan ben ince düşünüyorum demez ve bir tane istiyorsanız bir tane alır on tane değil. O kadarı görgüsüzlüğe girer çünkü. Ya siz abartıyorsunuz ya da adamda bir sıkıntı var.

Boyunuz uzun olduğu için sanırım klavyeye çok uzak kalıyorsunuz. Bu yazım yanlışları başka türlü açıklanamaz. Şu kadarını söyleyeyim. İnce düşünen insan ben ince düşünüyorum demez ve bir tane istiyorsanız bir tane alır on tane değil. O kadarı görgüsüzlüğe girer çünkü. Ya siz abartıyorsunuz ya da adamda bir sıkıntı var.
Ekranı secemiyo olabilir arada ki mesafeden kbbkhkhh

Benim eşimede beni yakiştırmıyorlardı sevgiliyken şişmandım öylede evlendik :KK66: bu çocuk buna nasıl bakmış muhabbetleri oluyordu ki burada bile oldu ama şimdi dönüp bidaha bi baksınlar :KK66:
Ayrıca ana diliniz nedir Türkçe drğildir inş. Çocuk kültürlü falan demişsiniz siz daha Türkçe yazamıyorsunuz 1.75 boyunuza mı güveniyorsunuz

Fotoğrafını görmeyenler, güzellik açısından yazdığını sanacak şimdi. Eşiniz o dönem zayıf, ince bir adammış o kadar.

İşte çok şisman olunca insanlara çirkin geliyordu demek yoksa ben hep ozguvenli bor kadındım öyle olmasa isoyu nasıl kapayım su gibi uşaktı 🤣

Sana kilo ver demişlerse o dönem, inadından vermemişsindir bence; veremeyeceğinden değil.

Düğün fotoğrafında da çirkin değilsin.

Back