Evet mantıksal egitim olarak denkiz çok da iyi biri evet ailem fiziksel olarak begenmez
Çantama para koyup kendini güçlü hisset diyen erkekten ben soğurum.Ne münasebet?8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Yani sonuçta kaç yaşına gelmişsin kendi kararını kendin verebilirsin. Bide şöyle bana böyle deseler ben belli bir yaşa geldim görücü usulü istemiyorum diyelim oldu sizin yüzünüzden oldu demek istemiyorum ve kendi sevdiğim biriyle evlenmek istiyorum bir gün bir şey olursa en azından kendim ettim kendim buldum diyeyim diye bir konuşabilirsin. Tabi ki bunu adamı çok iyi tanıdıysan de ama öncesinde bir adama karşı ailenle konuş bir tanıyın seversiniz belki biraz vakit geçirelim hep beraber ailesini tanıyın diyebilirsin .Yok bitirmek istemiyorum ben ailem olmasa onu çok seviyorum zaten ailemin baskıcı ve begenmemeleri arada derede kalıyprum cwvabını için tesekkür ederim
Sert yazmış gibi oldum ama düşününce empati yapabildim sizinle.sonuna kadar haklısın valla.adamı beğenmiyorsunuz ama beğenmeme hakkiniz da var.eee birlikte olma diyeceğiz bu sefer kiminle birlikte olacaksınız ? O da olmuyor bu da olmuyor. Ama anladığım kadarıyla bu adamın fizik aşırı bitik.daha normal olsa bu şekilde yazmazdınız sanki.o kadar da değil yani demek istiyorsunuz.8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Valla yazım bozukluğu yapan kadına asla katlanamam buna katlaniyorsa kaçırma:) çözüm bul o saçını ektir diyen birine ben şahsen yol verirdim ben olsam kaçırmazdim böylesini8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Bunu diyen adam, adam değildir. Gösteriş yapıyordur aklınca.bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma
Biz bunu anaokulunda yapıyorduk oğlumla.27 yaşındaki koskoca kadına bu yapılmaz. Terbiyesizliktir.Sevgiliniz asla ve asla kültürlü değil, kültürlü bir aileden de gelmiyor.ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der
O zaman sizde bazı şeyleri gormezden geleceksiniz. Kabul edip saçın yok şuran şöyle buran böyle derseniz o adamada yazık yani bı yere kadar sineye çekerBeni herseyden herkesten çok seviyor
He şunuda belirteyim biri bana sizin gibi eleştiri yapsa hayatımdaki biri ona kapıyı gösteririm. Bide siz adamı saçı yokken hayatınıza almışsınız saç ektir ne demek. Size biraz kilo ver veya fiziksel bir özelliğinizi değiştirmek istese vs hoşunuza gider mi onu merak ettim açıkçasıYok bitirmek istemiyorum ben ailem olmasa onu çok seviyorum zaten ailemin baskıcı ve begenmemeleri arada derede kalıyprum cwvabını için tesekkür ederim
istediğini bulabilse neden sorun yaşansin zatenBence ayrılın. Kimse kendisini beğenmeyen bir insanla birlikte olmamalı. Yakışıklı birini bulun.
Beğense adı mantık evliliği olmaz zaten.Konunun ana teması para ve tip. Sevgiye dair bir şey göremedim. Seviyor olsaydınız zaten bunları göremezdiniz. Size para verip , sen öde güçlü hisset demesi de bana aşırı saçma geldi. Mantık evliliği yapacaksanız beğendiğiniz biriyle yapın.
Herşeyin başı yoklukAdamın dış görüşünü o kadar yermissiniz ki fiziksel özellik önemli değil huyları çok iyiymiş bunlar daha önemli dicektim ama şuan diyemiyorum. Ailenizden ziyade zaten siz fiziki özellikleri anlatırken yerin dibine sokmussunuz gibi hissettim. Saçına kadar laf etmişsiniz. Anlamadigim adam bu kadar donanımlı ve iyiyken neden kendini fiziken beğenmeyen birine bu kadar tolerans sagliyor. Şahsen biri bana böyle yaklassa bı yerden sonra uzaklasirdim sanırım. Siz ondan uzun ve irisiniz oysaki adam için bu problem olabilirdi kompleks yapabilirdi ama tam aksine sizi goklere çıkarmayı tercih ediyor
Ay maddiyata önem mi veriyormu ben eski konularına bakmadım bide beni yargılamadan okuyup cevap verin demiş. Aaaaaay kendine baksın o zaman bir bide adamın saçına takmış kafayı hey allahım ya.Önceki konunuza da baktım da ilişkilerinizde maddiyata çok önem veriyorsunuz.. Inşallah adam sırf maddi durumu iyi olduğu için yanında olduğunuzu anlar..
Adam da biliyor demek ki tipinin kötü olduğunu o da böyle tölere etmeye çalışıyor.konu sahibi de diyor ki varlıklıÇantama para koyup kendini güçlü hisset diyen erkekten ben soğurum.Ne münasebet?
Yazınız zor anlaşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?