Lütfen beni yargılamadan okuyup cevap verin

Çantama para koyup kendini güçlü hisset diyen erkekten ben soğurum.Ne münasebet?

Yazınız zor anlaşılıyor.

Yok bitirmek istemiyorum ben ailem olmasa onu çok seviyorum zaten ailemin baskıcı ve begenmemeleri arada derede kalıyprum cwvabını için tesekkür ederim
Yani sonuçta kaç yaşına gelmişsin kendi kararını kendin verebilirsin. Bide şöyle bana böyle deseler ben belli bir yaşa geldim görücü usulü istemiyorum diyelim oldu sizin yüzünüzden oldu demek istemiyorum ve kendi sevdiğim biriyle evlenmek istiyorum bir gün bir şey olursa en azından kendim ettim kendim buldum diyeyim diye bir konuşabilirsin. Tabi ki bunu adamı çok iyi tanıdıysan de ama öncesinde bir adama karşı ailenle konuş bir tanıyın seversiniz belki biraz vakit geçirelim hep beraber ailesini tanıyın diyebilirsin .

Sert yazmış gibi oldum ama düşününce empati yapabildim sizinle.sonuna kadar haklısın valla.adamı beğenmiyorsunuz ama beğenmeme hakkiniz da var.eee birlikte olma diyeceğiz bu sefer kiminle birlikte olacaksınız ? O da olmuyor bu da olmuyor. Ama anladığım kadarıyla bu adamın fizik aşırı bitik.daha normal olsa bu şekilde yazmazdınız sanki.o kadar da değil yani demek istiyorsunuz.

Valla yazım bozukluğu yapan kadına asla katlanamam buna katlaniyorsa kaçırma:) çözüm bul o saçını ektir diyen birine ben şahsen yol verirdim ben olsam kaçırmazdim böylesini

bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma
Bunu diyen adam, adam değildir. Gösteriş yapıyordur aklınca.
Biz bunu anaokulunda yapıyorduk oğlumla.27 yaşındaki koskoca kadına bu yapılmaz. Terbiyesizliktir.Sevgiliniz asla ve asla kültürlü değil, kültürlü bir aileden de gelmiyor.

Beni herseyden herkesten çok seviyor
O zaman sizde bazı şeyleri gormezden geleceksiniz. Kabul edip saçın yok şuran şöyle buran böyle derseniz o adamada yazık yani bı yere kadar sineye çeker

Yok bitirmek istemiyorum ben ailem olmasa onu çok seviyorum zaten ailemin baskıcı ve begenmemeleri arada derede kalıyprum cwvabını için tesekkür ederim
He şunuda belirteyim biri bana sizin gibi eleştiri yapsa hayatımdaki biri ona kapıyı gösteririm. Bide siz adamı saçı yokken hayatınıza almışsınız saç ektir ne demek. Size biraz kilo ver veya fiziksel bir özelliğinizi değiştirmek istese vs hoşunuza gider mi onu merak ettim açıkçası

Beğense adı mantık evliliği olmaz zaten.

Herşeyin başı yokluk . Kolaydı sanki birini bulmak.anlamayacak ne var ?

Önceki konunuza da baktım da ilişkilerinizde maddiyata çok önem veriyorsunuz.. Inşallah adam sırf maddi durumu iyi olduğu için yanında olduğunuzu anlar..
Ay maddiyata önem mi veriyormu ben eski konularına bakmadım bide beni yargılamadan okuyup cevap verin demiş. Aaaaaay kendine baksın o zaman bir bide adamın saçına takmış kafayı hey allahım ya.

Çantama para koyup kendini güçlü hisset diyen erkekten ben soğurum.Ne münasebet?

Yazınız zor anlaşılıyor.
Adam da biliyor demek ki tipinin kötü olduğunu o da böyle tölere etmeye çalışıyor.konu sahibi de diyor ki varlıklı alan razı satan razı olacakken konu sahibi razı olup olmadığına karar verememiş .razı olsam mı olmasam mı diyor.

Sadece kişilik tek başına yeterli olmuyor adamdan bahsederken ben iriyim o tıfıl ve çirkin demişsin bu başta sorun olmasa da ilerde olacaktir . Evet adam çok güzel biri belki ki karakter olarak ama gözüne güzel gelmeyen biriyle cinsel çekim olamaz ve buda ilerde büyük bir sorun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…