LÜTFEN bana yardımcı olur musunuz..

Tatiller icin beklentiniz nedir
Ailelerden uzaksiniz anladigim kadariyla veya herkes kendi ailesiyle bir tatil gecirmek istiyor.
Babani birak benimle gel mi deseydi
Eger babaniza da hasta ziyareti yaptiysa kendi ailesine gidecek elbette

Bunu konusmadiniz mi
Atiyorum tatil 15 gunse ve siz ayri kalmak istemiyorsaniz kayin ailenin evine gidip geliyorsaniz yariya bölün.
Yok ben gitmiyorum diyorsaniz da esiniz ailesini gidip gorsun ki oyle yapiyor, sizi de zorlamiyor sanirim gel diye

Olan olmus biten bitmis, durumunuza gore bu mantikli bir cozum
Tam olarak neyini begenmediniz, ne istiyorsunuz
Sizin oneriniz neBabam yoğun bakımdaydı be b

Ben bu şekilde gelecek kuramayacağım için, orta yolu bulamadığı icin … aylardır konuşmadığı icin bulmaya çalışmadığı icin..
Senin kesinlikle haklı olduğun yerler baban yoğun bakımdayken gelmemesi
Şu zamana kadar iletişime kapalı olması
Ben anneni haksız bulmadım açıkçası esinin ailesinin tepkisi de sanki sadece buna değil de üzgünüm ama seni istemiyorlarmis gibi hissettim bahane olmuş olay gibi .
Ama eşin sana ailesi ile ilgili baskı yapmamış görüşeceksin gibi neden bu kadar barışmak iletişime geçmek istiyorsun . Gerçi seni de haklı buluyorum sonuçta bu şekilde evde huzursuzluk oluyor .

Babam yoğun bakımdaydı o beni bıraktı ailesinin yanına gitti gelmedi. Çözüm olarak orta yolu bekledim aylarca … bulamadı… tatillere gelince her tatilde ben ailemin yanındaydım o ailesinin.. bir haftalık evliydim anne evime bıraktığında .. o ailesiyle..

Senin kesinlikle haklı olduğun yerler baban yoğun bakımdayken gelmemesi
Şu zamana kadar iletişime kapalı olması
Ben anneni haksız bulmadım açıkçası esinin ailesinin tepkisi de sanki sadece buna değil de üzgünüm ama seni istemiyorlarmis gibi hissettim bahane olmuş olay gibi .
Ama eşin sana ailesi ile ilgili baskı yapmamış görüşeceksin gibi neden bu kadar barışmak iletişime geçmek istiyorsun . Gerçi seni de haklı buluyorum sonuçta bu şekilde evde huzursuzluk oluyor .
Çocuğum olduğunda ne olacak .. nereye kadar ailesiyle bu şekilde devam edeceğim. Annesinin tek oğlu ve çok düşkünler ..

Annenize kızmadım ben. Onun verdiği çeyize kimse karışamaz doğru ama bunu söyleme üslubu çok sert oldu sanırım. Karşı tarafta zaten bahane arıyormuş 🤷‍♀️🤷‍♀️
Sizin eşinizden beklentiniz onlara sessiz kalmamasıydı sanırım. Beklediğinizi bulamadınız haklısınızda ama sadece hatalarını söylemesini mi istiyorsunuz yoksa onlarla görüşmesin mi istiyorsunuz?
Sadece arkamda durmasını. Ailesi sil asla diyemem. Eşim o benim saygı duyun diyebilirdi. Sessiz kaldı aylarca ..

Ben uyuyunca, duştayken veya hep aynı saatte dışarı çıkıp ailesiyle konuşması normal mi sizce ..
Yani ben bunu tercih ediyorum eşim işim olunca arar ailesini benimle vakit geçirirken değil de mutfakta mutfağı topluyorsam ya da o mutfağı topluyorsa ya da dediğiniz gibi ben dustayken yani o dustayken de ben ailemi ararım o evde değilken ailemle konuşurum çünkü birbirimizle ilgileniyoruz kalan zamanla bu benim hoşuma giden bir durum

Sıkıntı orda zaten. Hiçbir tavır olmadı. Hep sorunlar halı altına süpürüldü.. sessiz kaldı olaylara ben ortada hiçbir şeyden habersiz savunma yapmak zorunda kaldım..
Su noktayı sormak istiyorum size evde bir tepki verdi mi huzursuzluk çıkardı mi ailemi üzdün gibi ya da laf sokacak şekilde

Burada hstali kv ve esin. Esin annesine ayar vermemis. Tabi senun annenle nsl bir konusms gecti bilemem. Yuzuk koymak hos degill. Esjnle k9nus detayli.

X