Lütfen bana yardımcı olun !!!

zeynepgecer

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
41
0
16
Yaklaşık 5 ay önce kendimden 10 yaş büyük biriyle tanıştım , ve bir ilişki yaşamaya başladık . Kısa sürede birbirimize çok ısındık . Nerdeyse her günü beraber geçirmeye başladık , o işteyken gündüzleri 4-5 saat telefonda konuşup işten çıktıktan sonra buluşuyorduk . Ben bukadar ilgi karşısında kendime hakim olamayıp aşık oldum .
Aradan 2 ay kadar geçtikten sonra evli olduğunu öğrendim . şimdi diyeceksiniz ki hiç mi şüphelenmedin ? Hayır şüphelenmedim . Bende kalıyordu ve şüpheleneceğim telefonlar gelmiyordu . Telefonu her çaldığında yanımda konuşuyordu . Bana yalan söylediğini söylediğimde kendisini evli olarak görmediğini söyledi . Ankarada bir kızı var , eşinin öğretmen olduğunu ve sene içi cumadan pazara kadar orda olduğunu yazın ise sürekli olarak ankarada olduğunu söyledi . E hergün bendesin hiç mi merak etmedi seni şimdiye kadar diye sorduğumda beni istemiyor ki dedi . Zaten boşanma aşamasındayız . Birlikteyken de ne konuşuyoruz ne başka bişey dedi .
Aradan belli bir süre geçtikten sonra ben ayrılma kararı aldım belki eşiyle durumu düzeltir diye düşündüm . Ama ne zaman ayrılalım desem hepiçip içip dağıtıyor , telefonda ağlıyor . Kapının önüne gelip aşağında sabaha kadar oturuyor .
Ortak bir tanıdığımıza eşiyle olan durumunu sordum (bizim birlikte olduğumuzu bilmiyor ortak tanıdığımız) herhangi bir problemleri yok dedi . Ben hiçbir anlam verememeye başladım . Madem problemleri yok eşi hiç merak etmiyor muydu bu adam nerede diye . Iş yerindeyim diye kandırma ihtimali olamaz çünkü özel bir şirketin genel müdürü , şirketi aradığı zaman orda olmadığını öğrenir .
şimdi ben evi taşıycam , eve benlimle bakmasını istedim sadece fikir vermesi açısından . Beraber yaşıyalım diyor . çevremdeki tüm insanlara ben zeyneple evlenicem görüceksiniz demiş .
Ne yapıcağımı bilmiyorum , çok seviyorum . çok iyi anlaşıyoruz . Ama bir taraftan da o kadını düşünüyorum . Bana sürekli git gel yaşıyorsun , ayrılıp duruyorsun yapma artık bunu diyor . Ama aklıma eşi her geldiğinde ilişkiyi bitirmek istiyorum .
Kendi kendime çok düşünüyorum madem kadın bunu istemiyor , suratına bile bakmıyor . Evdeyken neden benimle telefonda konuşamıyor farklı bir odaya geçip . Sürekli mesajlaşıyoruz . Diyelim ki aralarında bir sorun yok , eşi hiç mi merak etmiyor bu adam nerede diye .
Insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş , rahmetli babamın hayatına giren kadınlara hep o... Gözüyle baktım . çok kızdım onlara şimdi ben de evli bir adama aşık oldum .
Lütfen bana yardımcı olun bayram için kızının yanına gitti ankaraya , yarın sabah dönücek . Ne yapmalıyım ? Görüşmeyelim dediğimde içip içip dağıtıyor . Eve geliyor sabaha karşı . Bu halin ne diye sorduğumda sen beni bu hale getiriyorsun diyor . Akıl verin bana nolur :44:

ben eşinden ayrılacağını hiç düşünmüyorum bence seni oyalıyor sende ona aşık olduğun için inanıyorsun bence ilişkini bitirmelisin eşi şüphelenip öğrenirse daha beter duruma düşersin canım

canım ne yardan gecıyor ne serden...bu kotu bır erkek tıpı...
yarın bırgun bsandı dersen coooooooook sasırıırım...hıc sanmıyorum bosansın..
bır boslukta olabılır ama sen kesınlıkle uzak durmalısın...
sen evlı olsan o kadın yerınde sen olsan..o cocouk sennı cocugun olsa ne yapardın?
bosanacaklarsa da bence bosanmalarını beklemelısın...
fıkır ıstıyorsan baska bırsey soyleyemem...aynı eve cıkman ıse buyuk hata olur...
belkı farklı seyler duymak ıstıyorsun ama ben bundan baska sey soyleyemem kesınlıkle uzakk dur...

ama bence asla bosanmayacak...

Allah aşkına bunu kendine yapma..şu yalanlara inanmayın artık,azıcık kendinize değer verin..adam evli ya.

adamın boşanacağı falan yok olsaydı çoktan boşanmış olurdu..sana tipik yalanlar söylemiş ve sen de inanmışsın..evde eşi dışarda sen adam garantiye alıyor..

şu anda yuva yıkan insan durumundasın farkında mısın? bunu kendine yakıştırabiliyosan devam et ilişkine ama unutma her ah bi gün fena çıkar..

eğer adamsa boşansın gelsin seni ailenden istesin,normali budur.

Son düzenleme:
Yuva yıkanın yuvası olmazmis. Sadece bunu düşün. Resmen ankarada eşiyle senin yanında, seninle. Ohhh ne ala. Yolunu bulmuş beyefendi. Hadi en başında bilmiyordunuz. Nasıl olur da su anda evli olduğunu bilen bir insanla olursunuz. Bir kadın bunu kendine nasil yakıştırır anlam veremiyorum. Üstelik ortak tanıdığınız eşiyle sorunu yok da demiş. Daha neyi bekliyorsunuz aradan çekilmek için.

ne bekliyordunuz ?

-aslinda benim mutlu bir yuvam var coluk cocugum var ama iste gönlümü egliyorum

-karimdan bosanma gibi bir niyetim yok idare ettigim kadar edicem

-karim beni merak etmezmi ediyor ama uyduruyorum herseferinde birsey

-zaten iki hattim var senin yaninda actigim telefonlar sadece arkadaslarim ariyor

-esim diger hattimi ariyor onuda sen yanimda degilken aciyorum
..................... demesinimi ????

icim sizliyor böyle konulari okuyunca icimmmm.........

yazik günah hadi bilmediniz adamla yasadiniz....

ama artik ögrendiniz daha neyin kararsizligini yasiyorsunuz anlamiyorum ..

bide oturucaginiz evi bile o na soruyosunuz amaciniz ne ???

o adam olsaydi evli iken böyle birsey yaparmiydi sizce ??

bosanip gelse istese kurtarirmi sizce adamligin a sini ?

5 aydır berabersiniz. 5 aydır boşanamamış mı bu adam.
adam harem kurmuş,farkında değilsiniz..3cüsü nerde acaba

o adam olsaydi evli iken böyle birsey yaparmiydi sizce ??

bosanip gelse istese kurtarirmi sizce adamligin a sini ?

valla buna karar verecek olan kişi konu sahibi..adamı evli olduğu halde kabul ettiğine göre demek ki boşanıp gelse kurtaracak.

ben genç kızları da anlamıyorum adam evli ya var mı ötesi berisi? ev-li !

valla buna karar verecek olan kişi konu sahibi..adamı evli olduğu halde kabul ettiğine göre demek ki boşanıp gelse kurtaracak.

ben genç kızları da anlamıyorum adam evli ya var mı ötesi berisi? ev-li !

bende anlamiyorum inanin sorulacak tek bir soru bile yok yapilacak sey belli ..

esim bana cok güzel bir sey söylemisti nisanli iken

bu isin kadini erkegi olmaz kadin yapinca o.. oluyorsa

erkek yapincada o.. olur

o kelime kadina ait degil !

Buna adammi diyecegiz simdi ??

Bence adamlara haksizlik olur !!

Arkadaşlar benim anlatımımda biraz yanlışlık olmuş üzgünüm .
Evet böyle bir ilişkiyi öğrendikten sonra da ayrıla barıışa bir süre devam ettirdim .
Evet yaptığım çok yanlıştı ama hep ya doğru söylüyorsa ya gerçekten her şeyleri bittiyse diye düşünerek barıştım .
şimdi benim asıl size sormak istediğim bu , bu adamdan nasıl ayrılırım .
Ya dayanamıyorum ne zaman ayrılalım desem kendini barlara , meyhanelere atıyor . Sarhoş halde başına işler açıyor . Normalde alkolle arası iyi olan birisi değil . Geliyor sabaha kadar evin altında oturuyor . Yakışıyor mu diye sorduğumda senin yüzünden diyor . Geçen gün karşı apt.ın altındaki sucu "abla enişte yine sabaha kadar buradaydı" dedi .
Hani numaramı değiştirsem , evi zaten değiştiriyorum dicem ama o da imkansız . Ortak tanıdığımız çok en önemlisi de babasıyla dedemin çok yakın arkadaş olması . Izimi her türlü bulur .
Bir ara kendimden nefret ettirmeye çalıştım , erkek arkadaşlarımla dışarı çıktım . Olduğum mekana gelip olaylar çıkarttı .
çok seviyorum . Dayanamıyorum böyle olmasına .
Keşke hiç tanımasaydım , keşke başta bana evli olduğunu söyleseydi valla hiç yan gözle dahi bakmazdım .
Karşıma alıp mantıklı bir şekilde konuşmayı denedim bizim bir geleceğimiz olamaz dedim . Kaçalım buralardan diyor ozaman da hayır diyince niye okadar sevmiyor musun diyor
ne yapardınız yerimde olsanız ?

boşanmak isteyen insan boşanma davası açar
açılmış bir boşanma davası var mı
yoksa nasıl boşanmak istiyor o zaman

2 hattı ve 2 telefonu vardır. Aynı zamanda 2 de farklı hayatı.

Yaşınız küçük değil anladığım kadarıyla, yazım tarzınız gayet rahat ve ağlamalı-sızlamalı bir durum göremedim.

Yani evli olması sizde büyük travmalar yaşatmamış, bu durumda yokluğu da yaşatmaz.

Aldatan erkek, suyunu çıkarmış erkektir bana göre ve eşine faydası olmaz artık.

Boşanması eşi için lütuf olacaktır.

En olmadı boşanıp da gelirse değerlendirebilirsiniz, ama evli haliyle asla

boşanmak isteyen insan boşanma davası açar
açılmış bir boşanma davası var mı
yoksa nasıl boşanmak istiyor o zaman

Çocuğu için şuan beklediğini söylüyor . kendi babamdan biliyorum bu hikayeyi zaten
benim sorunum ayrılamamam ...

size başımdan geçen farklı bir olayı daha anlatıyim , ayrıldık bitti dedim . eşi de istanbuldaydı . gece saat 4 e kadar oturup içmiş 4 de beni aradı . nooldu bu saatte dedim . bağırıyor ağlıyor telefonda . nerdesin sen dedim . evdeyim dedi . eşin duyucak şimdi , üzülücek kapat şu telefonu dedim . içerde uyuyor o dedi . olsun dedim . yarın müsait bir saatte ararsın dedim . sabah 5 de tekrar aradı ben aşağıdayım diye . ayrıldık anlamıyor musun dedim . konuşalım işte geldim dedi . eşin evde olmadığını görürse dedim . beni umursamıyor ki zaten dedi . kendisine ev bakıyormuş benimle zaten yaşamak istemiyor dedi .
o bunları dedikce acaba eşi bunu istemiyor da bu mu boşanmamak için diretiyor diye düşünüyorum ...

Ayrılmayı düşündünüz ama taşınacağınız ev için fikir aldınız?

Bana inandırıcı gelmedi.

Ortak tanıdıklar uyarılır, numaralar değiştirilir, sizin hangi mekanda olduğunuzu nereden bilip de geliyor?

Madem ayrilmaya calisiyorsunuz, ne diye yeni tutacaginiz eve, baksın diye goturuyorsunuz. Bizimle dalgami geçiyorsun arkadaşım. Senin ayrılmak istediğin falan yok. Ayrılacak adam, nasıl ayrılacağım demez. Kapina,mi dayanıyor ararsın polisi. Ariyor mu,hattini değiştirirsin. Bu kadar basit.

evet 2 hattı ve telefonu var fakat bir tanesi eş dost akrabasının bildiği numarası öteki de şirketin verdiği numara . ikisi de bilinen hattı .
bundan 3 hafta öncesine kadar çok kötüydüm arkadaşım bir ara sinirlerim okadar bozulmuştu ki arkadaşlarımla otururken biri espri yapıyordu ben gülerken bir yandan ağlamaya başlıyordum .
ha şu da bir gerçek çok seviyorum . şuan başım dertte dese ilk uçağa atlar ankaraya giderim .
ismi çok duyulmuş özel bir şirketin genel müdürlerinden birisi , dışarı çıktığımızda çok tanıdık çıkıyor karşımıza .
geçen gün yine tanıdık birisi (iş dnyası tarafından da bilinen bir adam) gittiğimiz restoranda yanımızda oturuyordu . beni tanıştırırken müstakbel eşim dedi . adam da sen boşandın mı diye şaşırdı . yok ama yakındır dedi .

ikimizin de memleketi aynı 3-5 tane değil ki ortak tanıdığımız . çok fazla . ve ir şekilde bir şeyler öğreniyor . daha geçen gün arkadaşlarımla kebapcıda olduğumu öğrenmiş . ayrıldığımız bir gündü , onun haberi yoktu . arayıp ağzına geleni saydı . hayatımda yoktun o anda sana hesap vermem mi gerekkiyordu hem yanlış bişeyimi mi görmüşler dedim . ben elin adamlarından öğrenmemeliyim her şeyi diyor .
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…