Lütfen bana yardımcı olun

Görümce o kadar bakmış. Hastanelere götürmüş evinde uzun süre misafir etmiş. Yine kötü olmuş, yine kötü olmuş hicbir şey anlamadım bu işten.
Ama suan evde yeni dogmus bi bebek var.
Acillere gidip geliyorlar,kpder hijyene dikkat etmiyormus wcde falan.
Enfeksiyon da varmıs.
Görümce haklarını bebek dogmadan kullanmalıydı.

Ama suan evde yeni dogmus bi bebek var.
Acillere gidip geliyorlar,kpder hijyene dikkat etmiyormus wcde falan.
Enfeksiyon da varmıs.
Görümce haklarını bebek dogmadan kullanmalıydı.
Iste ben de bebel doğmadan siz alsaydınız o kadın da bunalmıştır demiştim.. ama görümce zorla almış daha öncesinde illa bende kalacaklar diye. Belki de planlamıştır

Iste ben de bebel doğmadan siz alsaydınız o kadın da bunalmıştır demiştim.. ama görümce zorla almış daha öncesinde illa bende kalacaklar diye. Belki de planlamıştır
Görümce bakarken bizede hiç gelmediler değil. Kaç kere geldiler 2 hafta durdular genelde öyle döndüler, öylesine kalıyorlardı. Orada halledemedikleri şeyler olduğunda bu tarafa yolladılar kv kpi biz hallettik. Stent takılcak stent al diyorlardı. Kan lazım oluyodu kan bulun diyolardı. Her ameliyat olduğunda gittik eşim refakatçi olarak kaldı ben görümcenin çocuklarına baktım herkes rahatça hastayla ilgilensin diye.

Sonuçta babanız birinci dakika da sorun yapmış annenizin hastanede kalmasını.Artık hiç doğum yapmayanlar bile bu dönemlerde insanların neler yaşadığını,yaşayabileceğini,hangi psikolojide olabileceğini.Benim de çocuğum yok ama olsa doğumdan hemen sonra kimseyi toplamam eve bana yardımcı olsunlar diye.Yurt dışındayım refakatçi olayı kesinlikle yok herkes yapabiliyorsa bizlerde yapabiliriz diye düşünüyorum.Tabi sizin durum farklı birde hasta baba var.Eğer bu süreç uzun sürecekse ki zaten uzun zamandır var bence eşinizin ailesi size yakın bir yere taşındın eşiniz yine ilgilenebilir.

Bence artık ağzınızı açmanızın vakti sigara içip direk çocuğu kucağa almak nedir direk nefesinden geçer ona el yıkamadan dokunmak nedir ben dışardan gelince elimi yıkamadan evde mi kuşuma bile dokunmam yazık o yavruya valla çıkarın ses kırılan kırılsın evladinizin sağlığından kimse değerli değil kendi babam bile olsa söylerim günah bebeğe Allah sabır versin

Bende bunu söyledim burdan ev alsınlar diye ama memleketlernden alcaklarmış

Dünden sonra baya ses çıkardım ama yine eşime bakalım ne olavak

Açık açık niye söylemiyorsunuz,anne/baba o henüz çok küçük ,hastaneden geldiniz dokunmayın diye? Sigara icip gelip çocuğu kucaklayanın kucağından alıverseydiniz elinizi yüzünüzü yıkayıp sevin,kokudan tıkanıyor çocuk diyerek.
Bu kadar pasif olmayın.
Yerinizde olsam bebeğimi alır odama cekilirim,kim ne yapıyorsa yapsın umurumda da olmaz. Evin içinde bunca insan,el kadar bebek,herkes kafasına göre birilerini davet ediyor falan,olacak şey değil.
Çekin resti,bebek küçük, salgın daha bitmedi,herkes dikkat etsin diye söyleyin neyi bekliyorsunuz. Eşinizde ona birşey demem,buna ne diyebilirim diye cekmiş kendini,bozulursa bozulsun. O sizi düşünüyor mu ki siz onu düşünüp susuyorsunuz.
Bebeginiz çok küçük,gerçekten yapmanız gereken bu. Covid olsanız ne olacak el kadar bebekle.
Taviz vermeyin,bebegin annesi sizsiniz,evdekiler misafir,kavga etmeden sınırlarınızı çizin.

söyle lohusa zamanı edilen,düşüncesizliktende eziyettende nefret ediyorum( hele anlayıssız ve ailesine aşşşşırı düşkün erkekleredende) ne var yanı bi iki ay fırsat verselerde dinlenip anne oldugunuzu anlayısanız zaten lohusalık zor bır dönem. EŞİNİZLE OTURUP SAKİN SAKİN KONUSUN O SiZI ANLAYIP YARDIMCI OLMAZSA SİZE YARDIMCI OLACAK BİR ALLAHIN KULU YOK o görümcenizide ALLAH bildiği yapsın merhamet yoksunu

Konuştum konuştum inşallah artık bi etkisi olur anlar bu kadar cahilce düşünceğini tahmin edemedim

valla gorumce hakli ama dogum sonrasi hemen gondermek hic olmamis .keske size biraz izin verselerdi .
kardesiniz sizin evde sinav senesi yasamasi da hic mantikli degil bu arada. zaten covid acisindan da kurs okul gibi ortamlar cok tehlikeli .eve bebege tasimasi cok kotu olur .hem de ergen sinav stresi ve bebek iyi ikili olmamis
valla en guzeli ailelere iki ayri eve yerlestirmek .siz de bebek esiniz siz kendi evinizde .maddi durum yetiyorsa tavi

Çok doğru dediniz onu da yapmıyor
Yani sanırım ben olsam bebeğimi alıp annemin evine giderdim. Böyle sorunlarım olmamasına rağmen doğumdan sonra ailemin şehrinde olmayı düşünüyorum.
Siz yokken evde ne yapıyorlarsa yapsınlar. Zaten eşinizin ya da evdekilerin size katkısı yok. Anneniz de size ve bebeğinize destek olur sadece.

Şu an kardeşim burda dershaneye gidiyor malesef onu bırakıp eve gidemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…