Sütün kaçacak. Kafasına göre hareket eden çok var. Senin kontrolünden çıkmış çoktan.
Şimdi hiç bunları düşünme. Kapat kendini yatak odasına saati geldikçe emzir. Bebişle oyna o uyuduğunda telefonunla takıl. Evdeki herkes bırak napıyosa yapsın. O yemeğe çağırma işine sinir oluyorum. Bebeğin saati tutmuyor ki hangi ara fırsat bulursan yersin. Dik dur. Bişey olduğunda sende somurt. Kendini farkettir. Bişey dediklerinde benimde özel durumum var de. Hiç dinleme umursama.
Bi tek annene üzülüyorum aynı sorunları bizde yaşadık. Zaten eşimden bişey beklemiyorum ilk 1 ay bebeğe gece de gündüzde anne lazım. Eşin uyansa bolcak senin emzirmen lazım kucağında uyutman lazım. Ona takılma boşver. Ben eşimi hiç kaldırmadım. Dikkat isteyen bi işte çalışıyor yorulmasın diye. Yatak odasına annemi de almadım bebişle tamamen ben ilgilendim. Bi süre sonra yalnız kalcaksın zaten.
Ama evde be oluyor hiç bakmadım. Çanaşır bulaşık elimi sürmedim. Evle bir insan bizde gurbetteydik herkes yatılı geldi.ne halleri varsa görsünler.
İşte bi anneme yazık oldu. Çırpıntı kadın bnm kv elini bişeye sürmez. Annem yaptı etti. Anneme de kızdım yapma boşver dedim. Yemek yap çay koycam diye uğraşma. Mutfak orda isteyen demlesin. Kb bni emzirirken yakaladı. Ortalığı ayağa kaldırdım. Kapandım yatak odasına gidene kadar çıkmadım düzgün. Rahatsız oldu gittiler.
Bana da uyuz oldular bende uyuz oldum napayım. Bebeğim meme tutmuyor süt yok bide onlarla mı uğraşcaz.
Boşver sende hiiçç takılma bütün dünyan bebiş olsun evi boşver kim kime dum duma naparsa yapsınlar.
Tuvalet işi çok kötü olmuş. Kabız olmaman laZım enfeksiyon asla kapmaman lazım. Onlar gidene kadar katı hiç tüketme. Sulu şeyler çorba flan takıl. Ya da salta flan.
Allah yardımcın olsun. Anlattıklarının benzerleri de bende oldu. Ama bu kadar stres bnm sütümü etkiledi bizimkiler baya kaldılar. Bn son hafta yatak odasına kapanmayı akıl edebildim. Kendini kapat bebişten başka bişeyle uğraşma. Onu ikinci pöana sakın atma önce onu doyur onu uyut vakit kalmıyor zaten.
Arsıza arsız ol. Yemeğe çağırıyolar diye stres olup gitmeye çalışma. İşine nasıl gelirse öyle davran. Bi yerden sonra hepsi siner eşin dahil.
Ahh yazılcak çok şey var. Ama neyse burda durayım.
Allah yardımcın olsun.