LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN NE YAPMALIYIM

Aden98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
56
9
26
yaklaşık 1 aydır konuştuğum çocukla bugün konuşmayı bitirme kararı aldık ona karşı aşırı ilgiliydim fazla alıngan biriyim ve en ufak birsey dediğinde çok alınıyor trip atıyordum kavgalar olduğunda fazla abartiyodum herşeyi bir sürü mesajlar atıyordum sinirimi çıkarmaya çalışıyordum bugün bunlardan sıkıldığını belirtti senin çocukça triplerinden herşeye laf yapmandan çok fazla bunaldım yoğun biriyim işim gücüm var teyzem hasta arabam perte çıktı napcagimi şaşırdım birde üstüne sen kavga çıkarıyorsun trip atıyorsun önüme taş koyuyorsun konuşmayi bitirelim daha fazla uzamasın böylesi daha hayırlı dedi ve konuşmayı bitirdik bana çok fazla ümitler veren saygılı çok iyi yaklaşan biriydi beni umursuyordu da ama anlaşılan bu kadar ilgili olmam onu bunaltti ne yapmam lazım sizce pişman olup tekrar konuşmaya devam etmek ister mi

Merhaba kızlar çocuğa mesaj attım ve bana cevabı şu oldu,, bir süre yanlız kalsam iyi olucak seninle kesinlikle bir alakası seni üzmektende çok korkuyorum ama ben şuan psikolojik olarak bitik durumdayım sen ailem arkadaşlarım herkesten uzak durmak istiyorum çünkü bu şekilde devam ederse kendi hayatım açısından geri dönüşü olmayan yollara giricem dedi bende pekala seni anlıyorum bana bekle mi demek istiyosun yani dedim evet bekle Ama şu zamana kadar bekle diyemem bunu benden isteme dedi bende peki ozaman dedim ve Instagram dan beni neden çıkardın biz düşmanmiyiz diye sordu hayır sadece seni görmek bana kötü gelicek diye düşündüm sonuçta konuşmayı bitirmistik dedim anladim dediğim gibi kafamı toparlamaya ihtiyacım var dedi

Son düzenleme:
yaklaşık 1 aydır konuştuğum çocukla bugün konuşmayı bitirme kararı aldık ona karşı aşırı ilgiliydim fazla alıngan biriyim ve en ufak birsey dediğinde çok alınıyor trip atıyordum kavgalar olduğunda fazla abartiyodum herşeyi bir sürü mesajlar atıyordum sinirimi çıkarmaya çalışıyordum bugün bunlardan sıkıldığını belirtti senin çocukça triplerinden herşeye laf yapmandan çok fazla bunaldım yoğun biriyim işim gücüm var teyzem hasta arabam perte çıktı napcagimi şaşırdım birde üstüne sen kavga çıkarıyorsun trip atıyorsun önüme taş koyuyorsun konuşmayi bitirelim daha fazla uzamasın böylesi daha hayırlı dedi ve konuşmayı bitirdik bana çok fazla ümitler veren saygılı çok iyi yaklaşan biriydi beni umursuyordu da ama anlaşılan bu kadar ilgili olmam onu bunaltti ne yapmam lazım sizce pişman olup tekrar konuşmaya devam etmek ister mi
İlgili değil tripli olman onu bunaltmis

Bugun bu konuya ikinci defa denk geliyorum diger arkadada demiştim sanada diyorum zorla guzellik olmaz birak ne hali varsa görsün kendine sıkıntı etme hayat cok kisa zaman sonra cok pisman olur

Fazla naz ask usandirir tabi ama seven her sekil sever sevmeyen de böyle ceker gider

Ümit verdiği doğru evet ama o ne kadar ümit verdiyse ben daha fazlasını verdim benden sıkıldığını ve bunaldigini söyleyen biri ne kadar haklı durumda olabilir ki

Saka misiniz? Gercekten ilgili olmanizin bunalttigini mi dusunuyorsunuz? Onun size verdigi umidi siz ona vermemissiniz hepsi bu! Pisman da olmasini bekliyorsunuz baska?
Ümit verdiği doğru evet ama o ne kadar ümit verdiyse ben daha fazlasını verdim benden sıkıldığını ve bunaldigini söyleyen biri ne kadar haklı durumda olabilir ki

E iyi yapmış, kendini kurtarmış adamcağız. Niye pişman olup geri dönsün ki? Kavgaları mı özleyecek gereksiz tripleri mi? İlerde karşısına aklı başında, mantıklı, çocukça hareket etmeyen biri çıkar, mutlu olur.

Sana da ders olsun, bundan sonraki ilişkilerinde böyle davranmazsın.

Fazla naz ask usandirir tabi ama seven her sekil sever sevmeyen de böyle ceker gider
Ortada bir sevgi yoktu sadece birbirimizi beğeniyorduk daha konuşma asamasindaydik ama benimle hemen sevgili olmak isteyen fazla uzamasın isteyen biriydi şimdide böyle saçma sebeplerden bitirdik konuşmayı inşallah pişman olur ve mesaj atar

E iyi yapmış, kendini kurtarmış adamcağız. Niye pişman olup geri dönsğn ki? Kavgaları mı özleyecek gereksiz tripleri mi? İlerde karşısına aklı başında, mantıklı, çocukça hareket etmeyen biri çıkar, mutlu olur.

Sana da ders olsun, bundan sonraki ilişkilerinde böyle davranmazsın.
Teşekkür ederim çok rahatlattiniz o katı yüreğinize hayran kaldım :)

Ortada bir sevgi yoktu sadece birbirimizi beğeniyorduk daha konuşma asamasindaydik ama benimle hemen sevgili olmak isteyen fazla uzamasın isteyen biriydi şimdide böyle saçma sebeplerden bitirdik konuşmayı inşallah pişman olur ve mesaj atar
Bos ver ya pisman olsun ve sende hayatini yasa salla.gitsin 🙄

Yo tribin adı ilgi olmadı çok fazla üstüne titreyen ilgi gösteren arayıp soran biriydim arada kavgalar olduğunda beni kırıp incittiginde trip atıyordum sadece bu kadar
Valla ona üslubunuz buradaki gibi sürekli kinayeli imalı ise bir ay iyi dayanmış ne diyeyim.

X