yaklaşık 1 aydır konuştuğum çocukla bugün konuşmayı bitirme kararı aldık ona karşı aşırı ilgiliydim fazla alıngan biriyim ve en ufak birsey dediğinde çok alınıyor trip atıyordum kavgalar olduğunda fazla abartiyodum herşeyi bir sürü mesajlar atıyordum sinirimi çıkarmaya çalışıyordum bugün bunlardan sıkıldığını belirtti senin çocukça triplerinden herşeye laf yapmandan çok fazla bunaldım yoğun biriyim işim gücüm var teyzem hasta arabam perte çıktı napcagimi şaşırdım birde üstüne sen kavga çıkarıyorsun trip atıyorsun önüme taş koyuyorsun konuşmayi bitirelim daha fazla uzamasın böylesi daha hayırlı dedi ve konuşmayı bitirdik bana çok fazla ümitler veren saygılı çok iyi yaklaşan biriydi beni umursuyordu da ama anlaşılan bu kadar ilgili olmam onu bunaltti ne yapmam lazım sizce pişman olup tekrar konuşmaya devam etmek ister mi
Merhaba kızlar çocuğa mesaj attım ve bana cevabı şu oldu,, bir süre yanlız kalsam iyi olucak seninle kesinlikle bir alakası seni üzmektende çok korkuyorum ama ben şuan psikolojik olarak bitik durumdayım sen ailem arkadaşlarım herkesten uzak durmak istiyorum çünkü bu şekilde devam ederse kendi hayatım açısından geri dönüşü olmayan yollara giricem dedi bende pekala seni anlıyorum bana bekle mi demek istiyosun yani dedim evet bekle Ama şu zamana kadar bekle diyemem bunu benden isteme dedi bende peki ozaman dedim ve Instagram dan beni neden çıkardın biz düşmanmiyiz diye sordu hayır sadece seni görmek bana kötü gelicek diye düşündüm sonuçta konuşmayı bitirmistik dedim anladim dediğim gibi kafamı toparlamaya ihtiyacım var dedi
Merhaba kızlar çocuğa mesaj attım ve bana cevabı şu oldu,, bir süre yanlız kalsam iyi olucak seninle kesinlikle bir alakası seni üzmektende çok korkuyorum ama ben şuan psikolojik olarak bitik durumdayım sen ailem arkadaşlarım herkesten uzak durmak istiyorum çünkü bu şekilde devam ederse kendi hayatım açısından geri dönüşü olmayan yollara giricem dedi bende pekala seni anlıyorum bana bekle mi demek istiyosun yani dedim evet bekle Ama şu zamana kadar bekle diyemem bunu benden isteme dedi bende peki ozaman dedim ve Instagram dan beni neden çıkardın biz düşmanmiyiz diye sordu hayır sadece seni görmek bana kötü gelicek diye düşündüm sonuçta konuşmayı bitirmistik dedim anladim dediğim gibi kafamı toparlamaya ihtiyacım var dedi
Son düzenleme: