- 28 Ocak 2024
- 58
- 36
-
- Konu Sahibi fedupsamania
Evet bir de hem kırgınım hem çok üzüldüm kalbim kırıldı ben onu düşünüp sabah 7 den beri fır dönüyorum. Kendimi ilk kez enayi gibi hissediyorumİçinizdeki vesvese aldatıldığınıza dair mi ?
Daha önce var mıydı böyle dışarı çıkma olayları haberli ya da habersiz. Genel anlamda evine bağlı mıdır ?Evet bir de hem kırgınım hem çok üzüldüm kalbim kırıldı ben onu düşünüp sabah 7 den beri fır dönüyorum. Kendimi ilk kez enayi gibi hissediyorum
Asla baskı kurmam filancayla şuraya der ben kim olduğunu sormam öyle biriyim sıkmak istemem bu konuda insanların hayatına kabul edilebilirlik çerçevesinde oldukça saygı duyarım. Dikkat çekici olan ise bunu habersiz yapıp 6 aylık bebeğimle çocuğun durmadığını bildiği halde beni bekletmesi ☹Arkadaşlarıyla buluşup bir şeyler içmesi normal ama niye gizli saklı yapıyor bunu, çok mu baskı kurdunuz acaba üzerinde? Her ne olursa olsun habersiz bir şekilde yapması büyük saygısızlık, dikkat çekici bir değişim var mı şüphe uyandıran bunun dışında?
Evine bağlıdır daha önce böyle habersiz çıkmadı bana haber verirdi bu sefer her şeyi bilinçli yaptı benim asla bir şey demeyeceğimi de biliyor üstelik. Fakat gizli saklı iş çevirmesi beni şüpheye düşürüyorDaha önce var mıydı böyle dışarı çıkma olayları haberli ya da habersiz. Genel anlamda evine bağlı mıdır ?
Aldatma ile ilgili şüphe uyandıran bir durum var mı? Mesela her zamankinden farklı davranışlar sergilemesi falan?Asla baskı kurmam filancayla şuraya der ben kim olduğunu sormam öyle biriyim sıkmak istemem bu konuda insanların hayatına kabul edilebilirlik çerçevesinde oldukça saygı duyarım. Dikkat çekici olan ise bunu habersiz yapıp 6 aylık bebeğimle çocuğun durmadığını bildiği halde beni bekletmesi ☹
En azından bana haber verebilirdiBenim eşimde içer ama evde içiyor. Arkadaşlarıyla 6 ayda bir çıkar. Zaten yaşadığımız şehirde arkadaşı yok. Hepsi İstanbul'da kaldı.
Benimde 2 küçük çocuğum var. Eşimden başka destek gördüğüm kimse yok. Duşa girmek için bile ona muhtaç olduğum için bana haber vermeden gezmez. Çocuk büyütmek zaten zor. Eş desteği görmezsek psikolojik olarak biteriz.
Evet felaket şımarık ve iyi davranıyor hiç bunu yapmazdı. Sürekli açıklama yapıyor kaç bardak içtiğine kadar. Huyu değildir normaldeAldatma ile ilgili şüphe uyandıran bir durum var mı? Mesela her zamankinden farklı davranışlar sergilemesi falan?
Bi kere olmuş bişey için kendini üzmeye değmez. Haber vermeyi düşünememiş olabilir erkekler biraz şeydir. Sürekli olursa o sıkıntı işte. Aldatan erkeği şak diye Anlarsınız zaten.. yürüyüşünden bile belli ederler. Canınızı sıkmayın. Birdaha Haber vermeden plan yapmaması gerektiğini de söyleyin. Bidaha yaparsan işeyemez hale getiririm seni de.Evine bağlıdır daha önce böyle habersiz çıkmadı bana haber verirdi bu sefer her şeyi bilinçli yaptı benim asla bir şey demeyeceğimi de biliyor üstelik. Fakat gizli saklı iş çevirmesi beni şüpheye düşürüyor
Siz bana nazaran daha anlayışlı birisiniz. Ben çok bunalıyorum tüm gün evde olmaktan. Eşim yine iş için çıkıyor. Sosyalleşiyor. Ben robot gibi yaşıyorum. Tüm gün çocukların arkasını toplamakla, ona dur, diğerine yapma demekle geçiyor. O yüzden eşimde beni rahatlatmak için işten sonra oyalanmaz. Bir markete gitmek bile bana değişiklik oluyor. Gerçekten çok zor.En azından bana haber verebilirdiben ona asla kızmam bilir. Buna rağmen yaptı
Hahah sonunda çok güldüm yüzümü sen güldürdün bu gün iyi ki varsınBi kere olmuş bişey için kendini üzmeye değmez. Haber vermeyi düşünememiş olabilir erkekler biraz şeydir. Sürekli olursa o sıkıntı işte. Aldatan erkeği şak diye Anlarsınız zaten.. yürüyüşünden bile belli ederler. Canınızı sıkmayın. Birdaha Haber vermeden plan yapmaması gerektiğini de söyleyin. Bidaha yaparsan işeyemez hale getiririm seni de.
Ben hep evdeyim, tek çocuk bile çok zor sizi tahmin bile edemiyorum. Beni hiç bir yere götürmüyor. Sıkıldım artık diye tartışırsak o zaman götürüyor o da ayda birSiz bana nazaran daha anlayışlı birisiniz. Ben çok bunalıyorum tüm gün evde olmaktan. Eşim yine iş için çıkıyor. Sosyalleşiyor. Ben robot gibi yaşıyorum. Tüm gün çocukların arkasını toplamakla, ona dur, diğerine yapma demekle geçiyor. O yüzden eşimde beni rahatlatmak için işten sonra oyalanmaz. Bir markete gitmek bile bana değişiklik oluyor. Gerçekten çok zor.
Aman boşver ya erkek ırkı için 2 saat üzülemem valla. Sende öyle yap. Ortada net bişey yokken kendini yıpratma.Hahah sonunda çok güldüm yüzümü sen güldürdün bu gün iyi ki varsın
Sordum söylemedi nedenini. Bir güvensizlik yaşamadım fakat şu an ona hiç güvenmiyorum içimden bir ses asla güvenme diyor normalde hiç yaşamadım bunuNeden haber vermemiş? Vesvese yaptığına göre öncesinde bişyler mi yaşandı güvensizlikle alakalı.
Aaa ama böyle olmaz hanımlar işte bunu yapmayacaktınız ama en başında yaparak hata etmişsiniz.Ben hep evdeyim, tek çocuk bile çok zor sizi tahmin bile edemiyorum. Beni hiç bir yere götürmüyor. Sıkıldım artık diye tartışırsak o zaman götürüyor o da ayda bir