Çok sinir bozucu okurken inanın sinirlendim...
akannehir
Lütfen boşan o iğrenç insandan o seni değil PARANI seviyor...
Bir evde erkek çalışmazsa o evden hayır gelmez...
Ne zamana kadar baban yardım edecek?
Yazık hepinize...
Biraz olsun kendine saygın varsa BİTİR BU İŞKENCEYİ...
Sana 'Ben başkasını seviyorum.' diyen insanın yanında bekleme...
Seni bunca zaman SEVMEYE Mİ UĞRAŞMIŞ?
Resmen senden faydalanmış bunu gör artık gör...
Canım çocuğunuz da yoksa ayrıl düşünmene bile gerek yok bu zihniyetteki bir insanla evlilik yürümez düzelirmi dersen bence düzelmez çünkü 2 yılda düzelmeyen ilerdede düzelmez gibi geliyor bana eşiniz için birşey söylemek istemiyorum ağır konuşmaktan korkuyorum alacağın her kararda Rabbim yar ve yardımcın olsun
Zararın neresinden dönülse kardır. (hem maddi hem manevi) allah sana peygamber sabrı falan mı vermiş. Bu kadar saçmalığa nasıl dayanabildin ? Hiç mi sana akıl yol gösteren olmadı. Him mi kimse sana ne yapıyorsun kendine gel diye dürtmedi? Eh be canım artık bir an önce davanı aç, telefonlarını değiştir hatta sana ulaşamayacakları bi yerlerde kal. Bir müddet kafanı dinle. Hatta tatil falan yap. En kısa zamanda da iş bulup çalış. Kafayı dağıtmada iş birebirdir. Yoksa geçmişi kurup kurup durursun. O eski eşyalarıda satar mısın yoksa fakir mi sevindirirsin senin tercihin ama sakın onu hatırlatacak eşyaları bence kullanma. Bundan sonra inşallah yüzün güler canım. Olumlu gelişmelerinin takipcisi olucam.
bulunmaz hint kumasımı? demissiniz ya evet aynen oyle gorur kendini ve kendi ailesi onu.
bana bu gune kadar
"10 numara adamım ben"
"sen sole cirkinsin, boyle cirkinsin, szin ırkınız sivilceli,yok yamuk bacaklı,yok kocakafalı ..." diyen bi adam bnm esim. sonrada tum bu oleiklerinden psman olup yanıma yanasan biri.
bana gecen gun gorumcem gelip aynen yine duymatan sıkıldığım bu sozleri etti:
"gunumuzde artık yakısıklı erkek bile yok,erkeklerin soyu bozuldu, abim kadar yakısıklı bi tane adam sole bna" diyebilen bir aile bunlar.asırı kendilerine guvenen bir yapıları var. gorumcm de oyledir. basta cok etkilenmistim bunlardan ozguvenlerinden yani.bunu oylemek bile beni utandırıyor ama, ben de hos bir bayanmdır aslında bu alanda ufakda olsa bir dercem bile vardr. gelin gorin ki dunyanın en çirkin, en aciz ,en asalak ve gucsuz insanına donusuverdim 2 yılda.onun her sozu bana virus gibi işledi ve tum donanımımı resetledi.
o ve ailesi ise oğullarının yakışıklılığyla ovunur durumdalar. tamam eli yuzu duzgun ama oyle bahsedildiği gibi de değildir yani. hos bir evlilikte tip ne kadar onemli o ayrı.ben onun onca seyine katlanmısken, o bana sen bnm yakışklığım yuzunden evlendin bile diyebildi.gulunç belki ama bunlar gercekler...
...
ağlayacaksan bugün ağla yarınlarında gözyaşı bulundurma...
inşallah nazz81 insallah canım,
bunu alışkanlık haline getirdim, kendimi iyi ifade edebildim mi acaba diye fırsat buldukca yazdıklarımı okuyorum. bunu evliliğimin başından beri yapmak istemiştim, YAZMAK yani..
galiba yazdıklarımı okumaktan korktum , yada yazarken burda farketmeye başladığım duyguyu yasamaktan.ne iyimiş yazmak ve sizlerin guzel desteği
Canım ya senin bunları çekmene çok üzüldüm sakın fikrinden dönme ve ona tazminat aç afedersin donuna kadar al en doğru kararı verdin bence o adamdan herşey beklenir bunları yapan insan normal değil, kendini koru bence kaçıp bir an önce kurtul ayrıldığında güzel bir ohhhhhh(rahatlama)çekeceksin inşallah bundan sonra çok mutlu olursun bu kötü günleri bile unutursun sadece gülüp geçersin
tazminatla ilgili sanırım ailesinin mal varlığından alınabilir. aylık nafaka ödemesinide o şekilde yaptırabiliyor mahkeme sanırım. düğünde takılan altınlar gelinindir aslında en azından onları talep et.
düğündeki takılar 28000 tuttu gr ile kağıdını saklıyordum, avukat, evet geline aittir dedi ama onu muhafaza etmek de bayanın sorumluluğuymus. yani ben kendi ellerimle, karsılığında bir anlaşma falan yapmadığım için bunda hak edemiyormusum.bana soylenen bu,aksini duymus olan varsa evet bunu denemk isterim. 2.si, ailenin de mal varlığı yok uzerlerine sadece kredi ile çekilerek alınmıs bir arabaları var, ve yine kredi ile alınmıs ev.ama bu 2sinin de borçlarının yarısından coğu odenmemiş ve 2 si de ipotekli.sdc anne ve babasının emekli maasları var o kadar.
bunlarla da olmaz artık herhalde?simdi bunları yazarken de celişki içindeyim aslında. ben boyle biri olamam diyorum, bir yanda da bunca seylerin bir karsılığı olması gerektiğini dusunuyorum.
düğündeki takılar 28000 tuttu gr ile kağıdını saklıyordum, avukat, evet geline aittir dedi ama onu muhafaza etmek de bayanın sorumluluğuymus. yani ben kendi ellerimle, karsılığında bir anlaşma falan yapmadığım için bunda hak edemiyormusum.bana soylenen bu,aksini duymus olan varsa evet bunu denemk isterim. 2.si, ailenin de mal varlığı yok uzerlerine sadece kredi ile çekilerek alınmıs bir arabaları var, ve yine kredi ile alınmıs ev.ama bu 2sinin de borçlarının yarısından coğu odenmemiş ve 2 si de ipotekli.sdc anne ve babasının emekli maasları var o kadar.
bunlarla da olmaz artık herhalde?simdi bunları yazarken de celişki içindeyim aslında. ben boyle biri olamam diyorum, bir yanda da bunca seylerin bir karsılığı olması gerektiğini dusunuyorum.