boşan seçeneğine tıkladım. okuyunca bunlar gerçekmi demekten de kendimi alamadım.
umarım kararlılığını sürdürürsün,ona not bırakman filan bana halen bi umudun olduğu hissini verdi ama Allah hakkında hayırlı olanı versin inşallah kararından dönme bence
ne bicim bi ailesi var..hala para koparma derdinde ev bile bakmis.kac kurtul.annenizinde olumlu hareketi size daha cok guc vermistir..cok sevindim..
Kesinlikle güçlü olmalısın, öncelikle eve girmek için o bir kaç gün gelmesin diye haber vermene onun ailesinden kimse ile görüşüp sinirlerini bozmana gerek yok. Evin kilidini değiştirt, dediğin gibi bir kadın ayarla eşyalarını toparlat, sonra da bir nakkiye çağır evi boşalt, ihtiyacı olanlara eşyaları dağıtıp sevaba girersin. Bu kadar dil dökmeler, ailesinin bu tavırları kusura bakma yanlış anlama ama altın yumurtlayan tavuk elden gidiyor yakalayın çabasından başka bişey değil. Erkek olmak bu kadar basit değil. Kalıbının adamı olamayacaksa yada o kalıp boşsa en azında senin hayatında yer işgal etmesin. Hayat o kadar kısa ki, ona hacayacak ne kadar vaktin var daha biraz düşün canım
kararlı olmana sevindim. son sorduklarına gelince çok dikkatli bir şekilde okudum ve kesinlikle ona ve kızkardeşine söylediğin her şey çok isabetli sözler seni tebrik ederim. bu konuda kendini suçlu hissedeceğin hiçbirşey yok. şu an zor bir dönemden geçiyorsun elbette böyle kendini suçlu hissetmen çok doğal benim şu an ikinci evliliğim. ilk boşanmamda bende böyle şeyler hissediyordum o yüzden seni çok iyi anlıyorum. boşanmak çok zor bir süreç kimseye tavsiye etmem o yüzden senin durumunu çok dikkatli okudum ve malesef senin evliliğin çok ümitsiz sakın bu adama ömrünü harcama değmez.boşanma psikolojisi çok zor ama zamanla kendini çok iyi hissetmeye başlayacaksın ama bu tabi 2 sene falan sürer. ben 1 yıl evli kalmama rağmen 2.evliliğimi 5 sene sonra yapabildim.
Sakın ama sakın dönme kararından kaydirigubbakcemile5 ,bundan sonra da çok mutlu ol inşallah..