lütfen bana yardım edin :((((

Yasmin95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
7
0
29
Arkadaşlar ben 19 yaşındayım. Sevgilimle 3 gün önce birlikte olduk.Hiç planda yoktu birden oldu. Ama anal yolla birleşme oldu. Boşalacakken kendini geri çekti ve dışarı boşaldı. O sırada duştaydık. Üstüme geldi mi bilmiyorum. Ama gelmedi diye tahmin ediyorum. Sonra genital bölgeden de denedik ama bakireliğim bozulmadan vazgeçtik. O sırada içime kalan birkaç damla kaçmış olabilir mi? 20. saatte Ella ertesi gün hapı kullandım.Yan etkilerinin çoğunu yaşadım. Bugün erkek arkadaşımla konuştuk tekrar. Kendisinde varikosel hastalığı olduğunu söyledi. O ne dedim. Sperm sayısı 20 milyondan 8 milyona düşmüş bu hastalık yüzünden. Yakında tedavi olacakmış. Ayrıca sperm hareketliliğinde bozukluğa da yol açıyormuş bu hastalık. Uyuyamıyorum. Biraz dalınca da kabus görmeye başlıyorum. Lütfen bana yardım edin. Hamile kalmış olabilir miyim? Kaldıysam en erken ne zaman öğrenebilirim? Hamileliği sonlandırmak için ne yapmalıyım? Hangi doktora danışmalıyım?

Gebelik bölümünde de açmışsın konu . Cevapta verilmiş . Ne tatmin etmedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…