- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de eskiden cok kötü kokulu bir akıntım vardı idrar yollarımda yanma vardı şimdi koku yok akıntı var, ciddi bir durum var mıdır acabaAile sağlık çalışanı ise kendi sistemlerine kimlik numarası ile girdiklerinde çıkar.
E nabız üzerinde gittiğin muayeneyi ve teşhisi gizleme seçeneği var. Bu şekilde yaparsan sen ayarı aktif etmeden kimse göremez.
Beyaz pamukçuklar mantar, yeşil akıntı ise bakteriyel enfeksiyonda görülür.
Çifte felaket. Vakit kaybemeden doktora git.Bu kendi kendini tedavi edebileceğin bir şey değil.
Klinikte çıkmıyor ben gittim başka bölüme kaç kere tek kayıt bile yok ama özel hastanede çıkıyor.Gerçi klinik demişsiniz özel muayenehane çıkmayabilir. Benim aklım özel hastanelere gitti, baktım da bende özel hastane kayıtları görünüyor ama özel muayenehaneye hiç gitmemişim zaten. Belki siz haklısınızdır.
Özel hastane değil sanırım, Özel klinik ya da muayenehaler oluyor. Onların çıkacağını sanmıyorum.Onlar da çıkıyor ki e-nabızda.
Yoo alakası yok devlet hastanesinde yapılan bütün işlemler girilir.18 yasindan büyükseniz, e-nabiziniza giremezler zaten?
MHRS dediğiniz şey randevu sistemi. Muayene bilgileri enabızda olur onlar da silinmezSilebilirsin mhrs'den gormezler
Kastettigim ebeveynlerinin 18 yasindan buyuk cocuklarinin e-nabizlarina erisememesi sevgili patates :) yoksa tabiki devlet hastanelerinde yapilan islemler e-nabiza giriliyor.Yoo alakası yok devlet hastanesinde yapılan bütün işlemler girilir.
Uykulu uykulu anca o kadar anlamışım Hahahaah çok pardonKastettigim ebeveynlerinin 18 yasindan buyuk cocuklarinin e-nabizlarina erisememesi sevgili patates :) yoksa tabiki devlet hastanelerinde yapilan islemler e-nabiza giriliyor.