- 10 Şubat 2017
- 702
- 1.100
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga mı geciyorsun ya bak ben genç bı kızım ve çok korkuyorum lütfen yardım edin yaaaEvet malesef var hamile olabilirsiniz
Yok canım yok öyle birsey olamaz İmkansızında İmkansızı anlatabiliyormuyum. Birdahakine annenin jiletini kullanmaDalga mı geciyorsun ya bak ben genç bı kızım ve çok korkuyorum lütfen yardım edin yaaa
Madem öyle saçmalama böyle birşey nasıl mûmkün olabilir hafi herşeyi geçtim annen jileti kullandı sperm ne alaka olsun jiletteDalga mı geciyorsun ya bak ben genç bı kızım ve çok korkuyorum lütfen yardım edin yaaa
Fen bilgisi dersinde saglik bilgisi dersinde biyolojide bunlar tekrar tekrar anlatilmadi mi yavrum? Neyin fantezisi bu? Annemin jiletinde babamin spermi kalmis midir gibi abuk subuk bir soru...Dalga mı geciyorsun ya bak ben genç bı kızım ve çok korkuyorum lütfen yardım edin yaaa
Bu konulardan kaçtane daha açacaksın
Ama kalbini kiracaksiniz, o daha genc bir kizFen bilgisi dersinde saglik bilgisi dersinde biyolojide bunlar tekrar tekrar anlatilmadi mi yavrum? Neyin fantezisi bu? Annemin jiletinde babamin spermi kalmis midir gibi abuk subuk bir soru...
Teşekkür ederim herkes dalga geçmiş ama ben bu konuları pek bilmem sadece korkuyorumGenelde dalga geçilmiş ama seni anlıyorum kardeş benim de böyle korkularım oluyor. Ama yok hamile olmazsın. Onun için meninin vajina girişinde bir müddet durması gerekiyor. Öyle olsaydı küçük bir ihtimal olabilirdi
Annesinin jiletinden mantar, hpv vs kapmış olma korkusu yaşamak yerine sperm kapmış olma korkusu yaşayan masum, cahil bir genç kız.Ama kalbini kiracaksiniz, o daha genc bir kiz
Dalga gecmedik olabilir yani birisine de rüzgar vurmuş uyurken hamile kalmıştı haberlerde görmüştümTeşekkür ederim herkes dalga geçmiş ama ben bu konuları pek bilmem sadece korkuyorum
Annesinin jiletinden mantar, hpv vs kapmış olma korkusu yaşamak yerine sperm kapmış olma korkusu yaşayan masum, cahil bir genç kız.
Literatüre yeni kelime ekledim sanirim,
SPERM KAPMAK dhsjms
Yani konuya asla inanmiyorum ama milyarda 1 ihtimalle dogruysa bile, bu kadar obsesifsen o jileti kullanmayacaksin arkadas Ha zaten kisisel urun kullanmamasi esas olan
Yukarda ben neyi basardim oyle, o nasil bi alintilama olduAnnesinin jiletinden mantar, hpv vs kapmış olma korkusu yaşamak yerine sperm kapmış olma korkusu yaşayan masum, cahil bir genç kız.
Literatüre yeni kelime ekledim sanirim,
SPERM KAPMAK dhsjms
Ahahaha konu kadar imkansız olmuşYukarda ben neyi basardim oyle, o nasil bi alintilama oldu
Aynen aynen ben sokAhahaha konu kadar imkansız olmuş
Lotus adına yazmışsın