• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana yardım edin :((

sansli_bud

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
111
39
98
merhaba kızlar içim o kadar dolu ki hangi birini anlatacağımı bilemiyorum şuan sözlüyüm nişanıma 2 ay var ama kaynanam o kadar rahatki hiçbirşey umurunda değil ne bohça ne düğün nede başka bişeyle ilgilendiği yok. Ben bişeyler olsun diye çaba sarf ediyorum ve sözlümü onlara karşı doldurmakla ve acele ettirmekle itham ediliyorum, sadece bende değil aileminde acele ettirdiğini ima ediyorlar haziranda düğün var ve ben acele ediyormuşum... Bir genç kız olarak ve 7,5 senelik bir ilişkiden sonra içimde biriktirdiğim hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum ama buna izin vermiyorlar. çok mutsuzum ve kafam çok karışık beni istemediklerini düşünüyorum. Beni istemeye geldikleri gece bile seninle çok takışacağız dedi düşünün artık. Etrafıma bakıyorum bu telaş içine giren insanlar sürekli bişeyler yapıyolar bizde tık yok. :50: Sözlümünde elinden bişey gelmiyor Ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin ne yapmalıyım?

yapıver herşeyi kendin

ne olmuş yani su kaynana ilgilense ne olur ilgilenmese ne olur

benimde sözümde hiçbişekilde irtibatım olmadı kaynanamla bir de memnun oldum ki ustune anlatamam

hiç bişeye karısmaması beni kendi halime bırakması çok hoşuma gidiyo valla...

Allah razı olsun arada arar sorar, ama nişan düğün konularına değinmez hiç... benimde işime geliyo

ama annemleri cagırıp konustular güya ki konusmasalar daha iyiydi yani... konustular da noldu annem sinir oldu geldi hala da hiçbişey belli degil

ben nası istersem ole olcak dedim sözlüme cıktım işin içinden....

zaten kimse bana karıssın istemiyorum bu konularda

karışmasını bende istemiyorum kim isterki ama ilgilensin istiyorum biraz onun hiç umurunda değil biz nişan için gidip yer tuttuk aradık haber verdik. Düğün için salon tutulacak nişan için tuvalet diktireceğim umurlarında bile değil. Sözlüm baskın karakterde bir insan değil bu yüzden ben ne kadar benim istediğim olacak desemde olmuyor üzüntümün çoğuda bu yüzden hiçbişey istediğim gibi olmayacak... :(

sözlünü seviyosan ve evlenmek istiyosan hepsine katlanmak zorundasın canımm benimde sevgilimin annesi babası hiçbişeyimle ilgilenmicekler bunu biliyorum çünkü ailesinden ayrı ve araları açık konuşsalar bile bu böyle boşver kafasına göre takılsın bence önemli olan sözlünün baskın olması ama buda onda yokmuş uygun bi dille söyle yapıcaklarsa yapsınlar yapmıcaklarsa el ele verin herseyı bırlıkte yapın.. ben kayınvalidemin düğünümüze gelip gelmicenden bile emin değilim durum bu kadar vahimm yani :D

Seviyorum ama yıllardır öyle sorunlar çıkardı ki onun yüzünden tartışıp durduk daha evlenmeden yorgan kavgası durumu yani. Bıktırdı beni artık. Offffff offffffff :(

karışmasını bende istemiyorum kim isterki ama ilgilensin istiyorum biraz onun hiç umurunda değil biz nişan için gidip yer tuttuk aradık haber verdik. Düğün için salon tutulacak nişan için tuvalet diktireceğim umurlarında bile değil. Sözlüm baskın karakterde bir insan değil bu yüzden ben ne kadar benim istediğim olacak desemde olmuyor üzüntümün çoğuda bu yüzden hiçbişey istediğim gibi olmayacak... :(

sözlün ve senin işiniz yok mu beraber halledin elbise salon işlerini falan.

belli ki kadın senden pek haz etmiyor. zorlama ve beklentilerini düşür derim

Back