- 10 Ağustos 2018
- 69
- 44
- 8
- 26
- Konu Sahibi Kelebekk1001
Merhaba arkadaşlar lütfen yazdıklarımı sonuna kadar okuyun belki biraz fazla yazabilirim ama kafayı yiyeceğim bana yardım edin. 21 yaşındayım 1 buçuk senedir evliyim üniversiteyi kazandım fakat gitmedim evliliği seçtim şu an çok pişmanım. Ayrı anne babanın çocuğuyum ikiside başkasıyla evlendi ve uzakta yaşıyolar bekarlık dönemindede çok sıkıntılı bir yaşam geçirdim çok zorluklar yaşadım. Evlendim evlendiğim günden beri eşimle bir türlü mutlu olamıyoruz hep problemliyiz bana ilgi göstermiyor hep iş stresini bahane ediyor aileside çok problemli benim her davranışım her sözümde problem oluyor ben gerçekten çok iyi bi gelindim.kaynanam ne zaman misafiri gelse giderim yardım ederim ne işi düşse arar söyler yaparım ama ufacık şeylerden problem yaratırlar. Eşimle huzurum yok ve şu son kavgadan. Sonra ciddi şekilde sinir krizi geçirdim benim kaynanamlarla ablam aynı sitede oturuyorlar. Kayınbabam 10 gündür hastanede yatıyor ve ablamın eşi tek bir kezgelmedi sormadı ablamda bana gücüm yetmiyor söylüyorum elimdenn gelmiyor diyor . Onun eşiyle benim eşimin araları hiç yok birbirlerine inat gidiyorlar ve eşim bana dün birdaha evlerine gitmemem gerektiğini söyledi bende ona sizin inatlaşmalarınız yüzünden ablamla biz tamamiyle kopacağız dedim ve tartıştık biraz ona haklı olduğunu söylüyorum ancak bu onu tatmin etmiyor evlendiğimden beri sürekli ya onun ailesi yüzünden kavga ediyoruz ya eniştemler yüzünden yada bana olan ilgisizliği yüzünden çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum ayrılmak istiyorum ama annem başka bir adamla evli olduğu için onunlada yaşamak istemiyorum üniversiteye gideceğim ancak kendime güveniyorum bir başıma maddi ve manevi olarak baş edebilir miyim kendime güvenemiyorum tam olarak babamlada görüşmüyoruz artık cinnetin eşiğindeyim bi fikir verin lütfen (bu arada 1 buçuk senedir çocuk istedik ancak olmuyor)