Lütfen bana yardim edicek birisi varmi bu saatte? cok kötüyümm...

• Konu Sahibi Konu Sahibi CRN_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mafoldumben benim en kisa zamanda psikolojik tedaviye ihtiyacim var mafoldumben kendinimi yiyorum artikmafoldumbenmafoldumben

mafoldumben benim en kisa zamanda psikolojik tedaviye ihtiyacim var mafoldumben kendinimi yiyorum artikmafoldumbenmafoldumben

Evet mutlaka yardım almalısın. Ve farkında mısın ne kadar sorun olduğunu yazan ve bunların farkında olsan sensin. Yani sen herşeyin farkındasın.

Ama zor geliyor biliyorum. Sanki o olmasa bu hayatta yaşanmaz gibi geliyor. Halbuki o sen ona değer verdiğin için değerli. o değerli olduğu için değil. Sen o değeri ondan çekip aldığın zaman belki de geriye ,sıfır bir insan kalıyor. Emeklerine acıyorsun, halbuki geçmişi düşünürken, geleceğini kaybediyorsun. Bu kadar üzülüyorsan ve karşıdaki bunu hissetmiyorsa zaten kopan kopmuştur. Bir başkası asla olmaz deme, bu şuan bulunduğun çıkmazdan kaynaklanıyor. Hayat tek kişi için yaşanmıyor, bak onunla tanışmadan önce de yaşıyordun, ondan sonra da yaşayacaksın, çok daha mutlu belki de.

Ve bir hesap yaptığında sence şuan ne kadar nefes alabiliyorsun. Bence hiçte mutlu değilsin. Ama üstünden attığında zamanla kendini bulduğunu göreceksin.

Sevgi böyle birşey değil. Hayattan koparan birşey değil. Nefesine nefes katan birşey. Ve unutma ki bu insan zaten o nefesi sana vermiyor, sana bu nefesi ve mutluluğu verecek ve seni hakedecek biri mutlaka var. Onu bulduğunda ben nelerle uğraşmışım ya diyeceğine eminim. Sen sevmeyi unutmuşsun, bunu sana yeniden biri hatırlatacaktır. İnsan çok tuhaf, acısını da seviyor. Bırak gitsin acın ellerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…