Lütfen bana yardim edicek birisi varmi bu saatte? cok kötüyümm...

• Konu Sahibi Konu Sahibi CRN_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CRN_

www.*************
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
309
0
96
- Yurtdışı
arkadaslar yardim edecek birisi varmi bana cok kötüyüm artik hayattan hicbi zevk almiyorum !!!!!!!!! yasamak istemyorum ..offf

ne olduki ya....

diğer konunu okudumda bu cocuktan hayır gelmez sana.
hem ne o oyle 39 kiloymuşsunalsanaalsanasmile

ceylan91
ben o cocugu birakamam cok seviyorum birakamiyorum cok üzüyo beni ya dayanamiyorum burda anlatamayacagim cok sey var ama sanirim ben aldatiliyorum yine bilmiyorum offfff

Tatlım sorun ne eğer biraz olsun paylaşırsan elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız sana ki sorun her neyse eminim ki kendini yıpratmaya bu kadar değecek bişi değildir :1ninca:

sorun beni hic mi hic anlamamasi, her konuda ben yaniliyorum, o hakli, ben ezigim o üstün.. yoruldum artik.. sorun bu.. hicbisey zevk vermiyor ben onun ne yaptigini bilmiyorum beni aldatiyo gibime geliyo ortada kanit yok ama zaten önceleride ruhum duymamisti sadece sürekli kavga ediyoduk simdide öyle...

Tatlım tamam da sevgide aşk da bir yere kadar bu kadar acıya bu kadar sıkıntıya rağmen niye kendine eziyet ediyorsun yazık değil mi sana yapma ne olur sağlığın elden gidince inan bana senden başkası üzülmeyecektir hele ki seni bu kadar yıpratan birinin umurun da bile olmayacaksındır.

bilmiyorum kafam cok karisik.. onun umrundamiyim degilmiyim anlamis degilim, bi elimden tutuyo bi birakiyo beni.. evlilikden konusuyoruz planlarimiz var gelecekle ilgili ama bana böyle sorumsuz davranmasina katlanamiyorum..
ayrilmak benim icin en son care ama suan bunu göze alacak degilim, yapamam, sürekli ayriliyorum senden diyorum kavga ettigimizde, büyük kavgalar yapiyoruz ama napiyorum ne ediyorum yine tutamiyorum kendimi seviyorum onu herseye ragmen sürekli aklimda o.. aklimi sasirdim of off..

ceylan91
ben o cocugu birakamam cok seviyorum birakamiyorum cok üzüyo beni ya dayanamiyorum burda anlatamayacagim cok sey var ama sanirim ben aldatiliyorum yine bilmiyorum offfff

canım bak bisure konuşma arama alişmaya caliş onsuzluğa

Doğru söylüyorsun canım ben de bir zamanlar aynı durumdaydım neler çektirdi bana sonra bırakıp gitti şimdi psikolojik sorunlarla baş etmeye çalışıyorum. 3 yıldır düzelemedim.
Yapma sonra gene sen üzüleceksin. En iyisi ayrılıp şimdiden üzülmek. Yoksa hayatının sonuna kadar sorun yaşayacaksın benim gibi. mafoldumben

bilmiyorumkismile ben nefes alamam onsuz.. :1no2:
askere gidicek gelecek ay.. belki gelince düzelir hem özlemis olur beni.. :sinifsinif:
fisfisfis off

canım onu bu kadar sevdiğin için onun üstüne de düşüyosundur doğal olarak.Kıyamammm :teselli:Belki de çok üstüne düştüğün için şımarmıştır.Kaçan kovalanır derler.Kendini biraz geri çek bakalım.Seni özlemesi için illa ki askere gitmesi gerekmiyo zaten yaşadığınız yerler farklıymış.Sen de çok fazla arama bakalım onu, o zaman belki o seni daha çok özler ve tartışma çıkarmaktansa hasret gidermeye daha çok önem verebilir.a.s

aman canım sakın evlenip hayatını zehir etme böyleleri düzelmez, daha şimdiden seni üzüyorsa evlenince neler yapar, zamanla unutursun unutmaman gereken tek şey önemli ve değerli olan sensin.

Ay albüme baktım cokta yakısıyosunuz
Askerden gelince düzelicek mi bakalım..

ceren sana tavsiye edebilecegim tek sey, madem ki o nu terkedemiyorsun ki seni anliyorum. o zaman onun önünde aglama, üzüldügünü gösterme, üstüne düsme, kendi haline birak, anlasilan ona fazlasiyla ondan kopamayacagini göstermissin. artik bunu degistirmenin zamani gelmis ve geciyor bile. hic bir sey icin gec degildir. o da insan sonucta. madem ki seni sevdiginden eminsin. o zaman erisilmez ol. gül onun karsisinda aglama. egilme. kaybetmekten de korkma. eger ki seni terketmekle tehdit ediyorsa, ayrilmam ayrilamam diye veryansin etme. amenna de.. onu sasirt. emin ol o geri dönecektir. dönmezsede sakin üzülme demek ki seni haketmemistir. ama lütfen dirayetli davran.. pisman olmayacaksin. bu sefer o diyecek : "Ceren'
de bana karsi sert davranabiliyormus. gururuyla oynatmiyormus.. vay be... "
sen saygi göreceksin. bunu asla unutma..

ya bilmiyorum arkadaslar :sinifsinif:
hepde böyle degil degisiyo ama hic anlamiyo beni yanimda oluyo herzaman ama benim duygularimi kücük görüyo o , zaten ona gösterdim gidebilecegimi ona bagli degilim gösterdim bunu ama kendiside geri cekildi bi kac gün sonrada yalvardi bana ama yalvarmasida uzun sürmüyo bikio pes ediyo bida rahatsiz etmem seni felan diyo ozamanda ben git diyemiyorum off off
askere gitsin gelsin beklerim onu ama askerden sonrrada böyle olursa ayrilacam. mafoldumben

sende kendimi görüyorum canım.yalnız değilsin =) her kavgada ayrıl sonra barış.aynı şekilde sürekli şüpheler..kendinden başkasına fazla güvenmiyceksin bence.bilemiyorum benimde kafam çok karışık.hayatı zehir ediyo bütün bunlar=( her şey olacağına varır başkasına fazla bağlanmamak en iyisi.

simdide cok gec, baglandik yeteri kadar kopmak imkansiz... mafoldumben
ona acikca söyledim, hergün böyle kavga olucaksa git dedim...
nasil böyle bisey diyebiliyosun dedi, derim dedim nezamandir tanisiyoruz hala kavga edecek birseylerimiz varsa kapi acik dedim... konusmuyoruz simdi.. mafoldumbenmafoldumben

Zamanında sözlümden ayrıldığımda onsuz nefes alamayacağımı düşünen biri olarak yazıyorum. Hatta alamıyordum da. Gerçekler bir bir suratına çarpmaya başlıyor zamanla. Hepsi geçti gitti, kolay mı geçti, zor geçti ama şükür geçti.

Şimdiyse başka biriyle evliyim ve onunla olmadığı için şükrediyorum. ınsan böyle durumlarda sadece bir noktada kalıveriyor. Halbuki hayat bu insandan ibaret değil. Zaten seni haketse şuan bu durumları yaşamazsınız. Mutluluğun tadını unutmuşsun ve acı sana aşkmış gibi geliyor. Halbuki sevgi insanı bu kadar hayattan koparmaz, tam aksine bağlar.

Kimse için kendini bu kadar yıpratma, sonra çok ah edersin ,değer miydi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…