• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana öneride bulunun 🤦‍♀️

esrakse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2024
5
0
1
29
Ben 2 yıldır evliyim eşimle ikinci evliligimiz benim ikimizinde ilk eşinden çocuklar ı var eşimin 1 oğlu var annesinde bende çocuk istiyorum ikimizin ortak çocuğu olsun ama eşim istemiyor neden dir acaba beni çok seviyor sevgi problemimiz yok saglık sorunumuz da yok ama neden istemiyordur

Son düzenleme:
İlk eşinden yaşadığı güven problemi oluşmuş olabilir ve görmediği oğlunun vicdanını sizlatmasida söz kunusu. Sen sabret ve alttan al bunlar çok normal şeyler. Demekki eşiniz çok duygusal bir insan.

annesinin vermemesi görmesine engel değil. mahkemeye başvurabilir görmek istiyorsa. Hatta velayet hakkını kötüye kullanmaktan dava bile açabilir.

ben size açık konuşayım bu benim kendi fikrim doğrudur ya da yanlıştır siz kendi ilişki dinamiklerinizde karar verirsiniz. Eşiniz bir çocuğun ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu görmüş bundan da gözü korkmuş ve bir daha böyle bir sorumluluk almak istemiyor. kendi çocuğunu da annesi göstermiyor vs. bahanelerle arada sırada öylesine görüyor işte.

Back