- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Kıh kıhSana kızıyorum ,hem de çok kızıyorum ,bayagi bayagi kızıyorum :)
Bence hamileyken aldığın eğitim bilinç altını bulandirmis. Az sakin ol ,bebeğin çok normal .hatta doktor da onaylamış normal olduğunu .Bu tutum hem bebeğe hem sana zarar verir .
Yavas yavas ogrenir annesi surekli konusun onla benimki daha yeni cumle kuruyor. Bir yere daliyordur ismindede alisir git gide. Sorun olsa hic bir seye bakmaz. Seslere odaklanabiliyir demekki. Alisir merak etmeyin.İletişim kurup konuşmasını meselamanne diyebilir:) şaka tabi de adına baksa fena olmaz
Aşırı abartı. İlerde çocuğu sıkarsınız böyle böyle katmerlenerek devam ederseniz.Her şekilde takılıyorum. Hep bir araştırma. Acaba bir şey mi var diye. Abartıyorum dimi. Bunları yapması sağlık göstergesi dimi
Prof hocam basa basa söylemişti eğitimde ama insan ne kadar bilirse o kadar korkuyor sanırımAcilen çocuk gelişim kitaplarını bırakın :) gelişim psikolojisi dersinde öğrendiğimiz ilk şey çocuklarda bireysel farklılıklar olduğudur. Çocuğu başkalarıyla kıyaslamak hem sizi hem onu yıpratır. Rahat olun büyüyüp gidiyor. Hem Allah aşkına 6 aylık bebek ya. Emip sicip ağırlayacak. Çocuklardan çok şey bekliyoruz. Yapmayın. Stresli bunalımlı çocuklar yetişiyor. Sizin için demiyorum tabi genele karşı bir yorum bu
Tabikiii sevgim her zaman sonsuz. Eğitimde bir otistik bireyin annesi oğlumu kendi elimle gömmek istiyorum demişti. Bu aklımda bundan etkilendim sanırım. Ben bebeğimi tabiki her şeyiyle kabulüm. Sürekli bir tedirginlik işte. Biraz rahatlamak istşyorumiBenimki de 15 aylik. Ayni kaygilari ben de yasadim. Gerekli gereksiz stres oldum.. anliyorum sizi. Doktorunuza göre sorun yoksa boş kaygılara kapılmayınız.. Otizm teşhisi koymak için çok erken zaten..
Kaldı ki nasıl olursa olsun, koşulsuz seveceğiz degil mi..
Aslında etkisi büyük olabilir:) geçen dedim değiştirelim diyorHımmm... eşine bak "senin ricanla oldu çocuk tepki vermiyor" diyebilmek icin üzerine gitme bu durumun
Gönlünüzü ferah tutun. Panik ve kaygı hiçbir şeyin çözümü değil. Siz ne kadar kaygı duyarsaniz o kadar huzursuz bebeğiniz olurProf hocam basa basa söylemişti eğitimde ama insan ne kadar bilirse o kadar korkuyor sanırım
Siz bizi evde görseniz. Tüm uzuvlarımızı bağırarak söylemek neredeyizzzzzz mytfakataaas neden geldikkkk yemekyyapmayaa aaas bu nerede fırııınnnn bakalım ne varr aaaa patatessss gibig:) deli deli bağırıyorum işi abarttım galibaHenüz anne değilim ama az çok ben bile anlayabiliyorum. Siz çok kötüye düşünüp kendi sağlığınızı bozup, kaygı seviyenizi yükseltiyorsunuz. Gerek yok.
Tavsiyem biraz daha büyüyünce, ortalama olarak yürümeye başlayınca onunla bol bol konuşun. Bir şeyler anlatın. Böylece konuşmayı daha erken sökebilir ve konuşması güzel olabilir.
Şimdilik ona sıradan bir bebek bakımı yapmanız yeterli.
Aahaha çok deli dolusunuz :)) Sevdim..Siz bizi evde görseniz. Tüm uzuvlarımızı bağırarak söylemek neredeyizzzzzz mytfakataaas neden geldikkkk yemekyyapmayaa aaas bu nerede fırııınnnn bakalım ne varr aaaa patatessss gibig:) deli deli bağırıyorum işi abarttım galiba
İnşallah yaa çok olmasa da hateketli bir bebek sanırım bu yüzden de hep etrafta ilgi. Bir şey hareket ediyorsa renkliyse tamam mesela halının üzerine onu koyuyorum diye battanite serdim geçen gün kan damlası bir damla düştü bugün o siyahlığı tutmaya çalışıyor :)Yavas yavas ogrenir annesi surekli konusun onla benimki daha yeni cumle kuruyor. Bir yere daliyordur ismindede alisir git gide. Sorun olsa hic bir seye bakmaz. Seslere odaklanabiliyir demekki. Alisir merak etmeyin.
Yaaa içim rahatladı biraz sağolunOğlum 16 aylik yeni yeni ismini cagirinca bakmaya basladi otizm falan da yok cok sukur. boşa evham yapıyorsunuz.
Resmen kötü bişey çıksa rahatlayacak gibisin kusura bakma ama bir sürü şey yazmışsın herşeyi gayet güzel refleksi tepkileri gayet iyi adıyla seslenince bakmamasına mı takıldın kalkıp? Ayına göre maşallah gayet iyi doktor da iyi demiş görünürde bir sorun da yok neyin peşindesin ?Her şekilde takılıyorum. Hep bir araştırma. Acaba bir şey mi var diye. Abartıyorum dimi. Bunları yapması sağlık göstergesi dimi
Yaas evet yine kızın kendime gelemedim galiba:)Gecende kızmamısmıydık sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?