Lütfen bana kızın.. Kendime gelmem lazım ya.

Kıh kıh
Haklısın o eğitim beni mahvetti. Anayım ben ana vermeyin eğitim diyemedim. Şimdide hafif zihinsel engelli öğrencilerim var. Çok etkileniyorum.iştee

İletişim kurup konuşmasını meselamanne diyebilir:) şaka tabi de adına baksa fena olmaz
Yavas yavas ogrenir annesi surekli konusun onla benimki daha yeni cumle kuruyor. Bir yere daliyordur ismindede alisir git gide. Sorun olsa hic bir seye bakmaz. Seslere odaklanabiliyir demekki. Alisir merak etmeyin.

Gördüğünüz gibi bir sorun yok belki de siz psikolojik destek almalısınız. Her çocuk kendi özelinde değerlendirilir. Tüm bunların dışında size şunu sormak istiyorum, gerçekten otistik olursa ne olur? Şöyle hissederim böyle hissederim ya da üzülürüm gibi bir cevap istemiyorum. Somut bir cevap verebilir misiniz? Ona bakamam, onu sevmem zorlaşır gibi? Bu kaygının temeli nedir yani? Bunu bulmaya çalışın.

Prof hocam basa basa söylemişti eğitimde ama insan ne kadar bilirse o kadar korkuyor sanırım

Tabikiii sevgim her zaman sonsuz. Eğitimde bir otistik bireyin annesi oğlumu kendi elimle gömmek istiyorum demişti. Bu aklımda bundan etkilendim sanırım. Ben bebeğimi tabiki her şeyiyle kabulüm. Sürekli bir tedirginlik işte. Biraz rahatlamak istşyorumi

Çocuğunuz için doktora gitmiş ve ikna olmamışsınız. Şimdi de kendiniz için bir uzmana görünün. Zira doktora inanmayıp neredeyse hepimizin konuyla ilgisi olmadığı halde bize sormanız çok saçma.

Siz bizi evde görseniz. Tüm uzuvlarımızı bağırarak söylemek neredeyizzzzzz mytfakataaas neden geldikkkk yemekyyapmayaa aaas bu nerede fırııınnnn bakalım ne varr aaaa patatessss gibig:) deli deli bağırıyorum işi abarttım galiba

Aahaha çok deli dolusunuz :)) Sevdim..

Sakin olun, bebeginiz daha 6 aylik, hem doktor da birseyi yok demis. Benim oglum 2 yasinda sadece birkac kelime konusurdu, ben de ilk zamanlar endiselendim acaba otizm olabilir mi diye, aldim doktora goturdum, konusma terapistine goturdum, simdi 3 yasinda ve daha cok konusuyor, korktugum gibi otizm falan degilmis, sadece cift dilli oldugu icin konusmasi gecikmis. Ben soyle yapiyorum, diyelim ki oglumun bir sorunu var, iyi bir uzman/doktor bulmaya calisiyorum ve onlarin onerisini dinliyorum, ama soyle mi boyle mi diye kendimi yiyip bitirmiyorum, cunku bunun sonu yok.

Yavas yavas ogrenir annesi surekli konusun onla benimki daha yeni cumle kuruyor. Bir yere daliyordur ismindede alisir git gide. Sorun olsa hic bir seye bakmaz. Seslere odaklanabiliyir demekki. Alisir merak etmeyin.
İnşallah yaa çok olmasa da hateketli bir bebek sanırım bu yüzden de hep etrafta ilgi. Bir şey hareket ediyorsa renkliyse tamam mesela halının üzerine onu koyuyorum diye battanite serdim geçen gün kan damlası bir damla düştü bugün o siyahlığı tutmaya çalışıyor :)

Her şekilde takılıyorum. Hep bir araştırma. Acaba bir şey mi var diye. Abartıyorum dimi. Bunları yapması sağlık göstergesi dimi
Resmen kötü bişey çıksa rahatlayacak gibisin kusura bakma ama bir sürü şey yazmışsın herşeyi gayet güzel refleksi tepkileri gayet iyi adıyla seslenince bakmamasına mı takıldın kalkıp? Ayına göre maşallah gayet iyi doktor da iyi demiş görünürde bir sorun da yok neyin peşindesin ?

lutfen yardim alin cok ciddiyim cunku durumunuz giderek sıkıntılı bir hal almakta bebeginiz genuz 6 aylik doktir normal demis ama daha emeklicek yurucek kosicak dusucek defalarca oglum var iki yasinda nadir gozuken bir hastalik gecirdi öldüm geberdim ben sacim beyazladi ama doktor kontrolunde oglumu hic biseyden eksik etmedim surekli panik yaparsan bu cocuk gelisemez dedigi an doktorumuz herseyi unuttum demem o ki bu panik bu kadar detayci olmak iyi degil her an tetiktesiniz lutfen yardim alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…