lütfen bana fikir verin

Gitmek istemiyorsanız gitmeyin. İstemediğiniz hiç bir şeyi zorla yaptırmasına izin vermeyin
Sadece kendini düşünüyor
Ve giderseniz her zaman aynısını yapacak

Yani size bu şekilde hissettirdiğini niye söylemiyorsnz ha söylemeniz üzerine devam ediyorsa akıl düşmüş uçkura demektir hiç sevmediğim durumlar ne desem bilemedim
söyledim aylardır geçmek bilmeyen bir korkunun içindeyim düzenli regl gördüğüm halde konu beni çok fazla etkiledi o da biliyor..

Gitmek istemiyorsanız gitmeyin. İstemediğiniz hiç bir şeyi zorla yaptırmasına izin vermeyin
Sadece kendini düşünüyor
Ve giderseniz her zaman aynısını yapacak
evet benim korkum da bu ben biraz saf biriyim sanırım yani aman kimse kırılmasın üzülmesin diye tamam diyebiliyorum bazen herşeye ama bu bu huyumu da aştı artık sanırım şuan

20 yaşındayım tam da bu dediğiniz aklımı kurcaladı ben böyle biri değilim ya da ailem bu yapıda degil 1 kez giderek hayatımın hatasını yaptım çok berbat hissettim zaten kendimi tekrar aynı şeyleri yapmamaya tövbe ettim ne dualar ettim inanın , bu gercek ask mı degil mi diye düsündürüyor beni artık

hahahah hüngür hüngür aglayabilir balık burcu ne yapar kestiremiyorum ama denemeliyim..
Ben senin yerinde olsam bacaklarımı kapalı tutarım.
Bu çocuk seni pek umursamıyor bana kalirsa.
2 kez hayir de bakalım sekse,gidişat hangi yöne doğru gidecek..

Ben senin yerinde olsam bacaklarımı kapalı tutarım.
Bu çocuk seni pek umursamıyor bana kalirsa.
2 kez hayir de bakalım sekse,gidişat hangi yöne doğru gidecek..
beni üzen de beni gerçekten çok sevdiğini hissettirip bu konularda hayır dediğimde sen beni istemiyosun sevmiyosuna getirmesi biri bana anlatsa ya hadi gitsin yoluna diye öğüt verecegim bir mesele ama gelin görün ki konu kendim olunca aklım durdu

o kadar haklısızın ki sizlerden öğüt almak beni çok daha cesaretlendirdi

Sadece cinsellik için değil siz istemediğinizi söylüyorsunuz o yarına yer ayarlamış gidice diyor. Hiç umrunda değil yani sizin istekleriniz. Ben olsam ayrılırım hiç çekemem böyle itici tipleri

evet biliyorum o yüzden sizlerden tavsiye almak istedim eminim bir çoğunuzun yaşı benden büyüktür bir abla tavsiyesine ihtiyacım vardı gerçekten
Umarım gerçekten dikkate alırsın. 20li yaşlarda bizim de başımızdan (tamam hepimiz değil) geçti gel de gel gel de gel, bişey olmicaklar... Bizi kandırmak için gerçekten her şeyi deniyorlar. Biraz inat, dik durabilirsen çok şey kazanacaksın. Bu dik duruşun her zaman aklında olacak. İstemediğin bir şeyi yapmak zorunda kalmayacaksın. Amaaa bir kez inadın kırılırsa maalesef sonu hiç gelmeyecek.

Biz kadınlar inat sayesinde güçleniyoruz. İnat et ve gitme. Sonunda ayrılık da olsa... Bu seni bir ay üzer iki ay üzer ama geleceğine mutluluk inşaa etmiş olacaksın.

İleride istediğin biri çıktığında gönül rahatlığıyla, kendi isteğinle, plansız programsız, bungalovsuz p) ilerleyecek. Bu mutluluğu bu hanzoyla harcama. BENCE

Neyi yanlis anlayacak? Ortada yanlis anlanacak hic bir sey yok. Erkek arkadasiniz sizi manipule etmeye calisiyor. O seks istiyor. Siz istemiyorsunuz. Bunu beni sevmiyorsuna baglamasi yanlis anlamak degil yuzsuzluk.
Istemediginiz hic bir sey yapmayjn. Tam tersi o sizi sevmedigi icin size saygi duymuyor ve seks icin zorluyor.
Keske normlar boyle olmasa da herkes rahatca sevisebilse. Ama istemiyorsaniz sizi manipule etmesine izin vermeyin. Bu muhabbeti uzatmasi bile size saygisizlik. Birseyi istiyorsaniz yaparsiniz istemiyorsaniz uzatmaya luzim yok.

Gitmezseniz sen beni sevmiyorsun'a kadar gider bu iş ve sadece cinselliğe döner mevzu. Öyle hissettim ben.

yazdıklarınız için çok teşekkür ederim her birinizin yazdığı çok kıymetli benim için ablam yok ama sizlerin yazdığı şeyler abla hissiyatı veriyor bana inanın..

evet sizlerin yazdıklarından sonra gözüm açıldı diyebilirim , aslında dediğim gibi başkası anlatsa aynı sizler gibi tepki veririm ama konu ben olunca anlık beynim durdu gibi çok sağolun tekrardan gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…