- 18 Nisan 2021
- 3
- 0
- 44
-
- Konu Sahibi Azra baycan
Bence gidelim tabi diye eşinizle aranızı güzelce iyilestirin. Yani canım karım moduna girmesi için. Sonra bayramda bir bahane bulun. Esinizde bayrama kadar gideceğinizi kabullendi için ortada bir oyun döndüğünü anlmaaz. Gözünde biraz daha parlarsiniz.Merhabalar değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var bundan bir yıl önce eşimin annesiyle çok büyük bir kavga ettim kendisi çok kıskanç fesat kötü kalpli bir kadin bana herkesin içinde demedigini birakmadi yıllar içinde yine çok hakaretleri oldu ama hep duymazlıktan geldim ama her seferinde dozunu arttirdi çok kalitesiz çok kötü kalpli birisi bende sonunda kesinlikle bütün iliskimi kestim bir yıldır hiç gorusmedim eşimde sen sonuna kadar haklısın ama oda annem napim diyor beni m size sormak istediğim malum bayram geliyor hiç gitmek istemiyorum ama kayınpederini çok severim o üzülmesin istiyorum napiyon bı akıl verin ne olur gidiyimmi gitmiyimmi gidersem nasıl davranayim yada gitmemek için neler yapabilirim değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var ben içinden cikamiyorum uzun oldu hakkinizi helal edin şimdiden teşekkürler
Bence gidin kayınpederiniz ile aranız iyiyse. Kayınvalidenizle konuşmazsınız saygılı ve seviyeli şekilde oturur dönersiniz. Her ne kadar eşiniz ve kp dile getirmese de sizi bekleyecektir hele ki torun varsa. Ama korona dönemindeyiz muhtemelen yasaklar yüzünden çıkış olmayacaktır.Merhabalar değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var bundan bir yıl önce eşimin annesiyle çok büyük bir kavga ettim kendisi çok kıskanç fesat kötü kalpli bir kadin bana herkesin içinde demedigini birakmadi yıllar içinde yine çok hakaretleri oldu ama hep duymazlıktan geldim ama her seferinde dozunu arttirdi çok kalitesiz çok kötü kalpli birisi bende sonunda kesinlikle bütün iliskimi kestim bir yıldır hiç gorusmedim eşimde sen sonuna kadar haklısın ama oda annem napim diyor beni m size sormak istediğim malum bayram geliyor hiç gitmek istemiyorum ama kayınpederini çok severim o üzülmesin istiyorum napiyon bı akıl verin ne olur gidiyimmi gitmiyimmi gidersem nasıl davranayim yada gitmemek için neler yapabilirim değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var ben içinden cikamiyorum uzun oldu hakkinizi helal edin şimdiden teşekkürler
Benimde senin kaynanadan beter kaynanam var hamileliğinde küstüm görüşmedim doğumdan sonra bir kez gelmelerine izin verdim hep kavga hep bendeler bende küsmek için kavga edeyim diyorum halim yok valla sen bilirsin en doğrusunuMerhabalar değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var bundan bir yıl önce eşimin annesiyle çok büyük bir kavga ettim kendisi çok kıskanç fesat kötü kalpli bir kadin bana herkesin içinde demedigini birakmadi yıllar içinde yine çok hakaretleri oldu ama hep duymazlıktan geldim ama her seferinde dozunu arttirdi çok kalitesiz çok kötü kalpli birisi bende sonunda kesinlikle bütün iliskimi kestim bir yıldır hiç gorusmedim eşimde sen sonuna kadar haklısın ama oda annem napim diyor beni m size sormak istediğim malum bayram geliyor hiç gitmek istemiyorum ama kayınpederini çok severim o üzülmesin istiyorum napiyon bı akıl verin ne olur gidiyimmi gitmiyimmi gidersem nasıl davranayim yada gitmemek için neler yapabilirim değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var ben içinden cikamiyorum uzun oldu hakkinizi helal edin şimdiden teşekkürler
Eşinizle huzurunuz için gitmelisiniz. Gittiğinizde ne söylerse söylesin duymazdan gelin. Eşiniz ve kayınpederiniz kendi gözleriyle görsün olup biteni.Merhabalar değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var bundan bir yıl önce eşimin annesiyle çok büyük bir kavga ettim kendisi çok kıskanç fesat kötü kalpli bir kadin bana herkesin içinde demedigini birakmadi yıllar içinde yine çok hakaretleri oldu ama hep duymazlıktan geldim ama her seferinde dozunu arttirdi çok kalitesiz çok kötü kalpli birisi bende sonunda kesinlikle bütün iliskimi kestim bir yıldır hiç gorusmedim eşimde sen sonuna kadar haklısın ama oda annem napim diyor beni m size sormak istediğim malum bayram geliyor hiç gitmek istemiyorum ama kayınpederini çok severim o üzülmesin istiyorum napiyon bı akıl verin ne olur gidiyimmi gitmiyimmi gidersem nasıl davranayim yada gitmemek için neler yapabilirim değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var ben içinden cikamiyorum uzun oldu hakkinizi helal edin şimdiden teşekkürler
Corona var bayram ziyareti mi olacak Allah aşkına ortalık karışık vakalar yüksek şimdiden bunu mu düşünüyorsunuzMerhabalar değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var bundan bir yıl önce eşimin annesiyle çok büyük bir kavga ettim kendisi çok kıskanç fesat kötü kalpli bir kadin bana herkesin içinde demedigini birakmadi yıllar içinde yine çok hakaretleri oldu ama hep duymazlıktan geldim ama her seferinde dozunu arttirdi çok kalitesiz çok kötü kalpli birisi bende sonunda kesinlikle bütün iliskimi kestim bir yıldır hiç gorusmedim eşimde sen sonuna kadar haklısın ama oda annem napim diyor beni m size sormak istediğim malum bayram geliyor hiç gitmek istemiyorum ama kayınpederini çok severim o üzülmesin istiyorum napiyon bı akıl verin ne olur gidiyimmi gitmiyimmi gidersem nasıl davranayim yada gitmemek için neler yapabilirim değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var ben içinden cikamiyorum uzun oldu hakkinizi helal edin şimdiden teşekkürler
acıma acınacak hale düşersin.Merhabalar değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var bundan bir yıl önce eşimin annesiyle çok büyük bir kavga ettim kendisi çok kıskanç fesat kötü kalpli bir kadin bana herkesin içinde demedigini birakmadi yıllar içinde yine çok hakaretleri oldu ama hep duymazlıktan geldim ama her seferinde dozunu arttirdi çok kalitesiz çok kötü kalpli birisi bende sonunda kesinlikle bütün iliskimi kestim bir yıldır hiç gorusmedim eşimde sen sonuna kadar haklısın ama oda annem napim diyor beni m size sormak istediğim malum bayram geliyor hiç gitmek istemiyorum ama kayınpederini çok severim o üzülmesin istiyorum napiyon bı akıl verin ne olur gidiyimmi gitmiyimmi gidersem nasıl davranayim yada gitmemek için neler yapabilirim değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var ben içinden cikamiyorum uzun oldu hakkinizi helal edin şimdiden teşekkürler