Merhaba,
Ben henüz 1 yıllık evliyim, eşimle ufak tefek sorunlardan çok büyük kavgalar ediyoruz ve bu kavgaların şiddeti çok büyük oluyor kendimize zarar veriyoruz ve boşanma kelimesini kullanıyor eşim. Bir örnek vereceğim aşağıda;
mesela biz kavgalıyken ortak arkadaşlarımızla eşim dışarda görüşmüştü, bende nerde olduğuu merak ettiğimden o ortamda olan bir arkadaşımı aradım ve o bana eşimin orda olduğunu söylemedi dışardayız diyip kapattı benim bu arkadaşıma karşı güvenim sarsıldı ve onunla özelde görüşmeyeceğimi yakın olamayacağımı eşime söyledim. eşim beni anlamadı beni araman gerekirdi dedi haklı ama küstük ve aramak istemedim o anki pskolojimle. eşim o arkadaşı haklı buldu sen hep böylesin saçma sapan şeylerden sorun çıkarıyorsun diye başladı saydırmaya ve bunun şiddeti ağır o sırada ağlıyor ölmek istiyorum ben falan diyor beni gerçekten korkuttu. Kendini kapatır eşim kavga ettiğimizde baya bi ağladı kaldıramıyorum böyle tartışmaları hassasım falan dedi. kimse kaldırmak istemez ama evlilikte ufak tefek tartışmalar normal değil mi? her an nasıl mutlu edebilirim eşimi? eşimi seviyorum ama küçük şeylerde verdiği tepkiler beni korkutuyor ona nasıl yaklaşmalıyım? nasıl davranmalıyım? bana akıl verir misiniz... Ben ne yapmalıyım???