Lütfen bana akıl verin kendinizin ve ya çevrenizin tecrübelerine dayanarak..

Zaten şu ara görüşmüyoruz. Ben en son cvp vermedikten sonra aramadı. Ben de kafamı toplamaya çalışıyorum. Bilmiyorum ne olacak şu hayatımda..

anlamaya çalışıyorum zor bir durum ama bir karar vermeniz gerekiyor..ayrıca 28 yaşındasınız bir şeye geç kalmış değilsiniz öğretmensiniz ne güzel çocuk yetiştiriyorsunuz bence ah geç kaldım evde kaldım korkularını atın bi tarafa kalbinize aklınıza danışın onlar size yön verir

şimdi seviyorsun, sevdiğin için bir çok şeyi göze alabilirsin gibi geliyor.ama buna rağmen de gelgitlerin var önceki hayatı konusunda..

şimididen sindirememe var yani az da olsa. bu evlendiğin zaman daha da çok olacak.zaman ilerleyip aranızdaki alevli aşk azalmaya başlayınca daha da gözüne batacak.en nihayetinde adamın bir kız evladı var. sorumlulukları var. yeri gelecek okul için yardım edecek
yeri gelecek size gelecek, evlenecek para verecek... yani bir baba eevladına ne yapması gerekiyorsa hepsini yapak zorunda.
sen ileriki zamanlarda kalkıp da annesinde kalıyordu bunlar hesapta yoktu diyemezsin. sonra dünyanın binbir türlü hali var. Allah korusun annesi öldü diyelim çocuğu yurda verecek değil babası demi?ya da annesi evlendi diyelim.. o da yeni bir hayata başlıyor belki belli dönemlerde size kalacak..
aşk sevgi çok güzel ve özel şeyler ancak hayatın gerçekleriyle bütünleştiği zaman yaşanılası oluyor.bunları da iyi düşünmek lazım kanımca.

Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar, bu işten bir hayır gelmeyceğine karar verdim.Kendi yoluma devam edeceğim. Sanırım artık kendisi de öyle düşünüyor. Yani gerçekten zor bir durummuş, umarım hayatımda yaptığım bu hataları bir daha tekrarlamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…